Hahahah :)evet yap, tüm kk akşam menemen yesin :)
Barbunyam çok var hala buzlukta. Barbunya yapmaya niyetliyim üşenmezsem bakalım :) her an menemene dönebilirim tabi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah :)evet yap, tüm kk akşam menemen yesin :)
Ben barbunya yaptım. Barbunya hala baya var buzlukta. Bitirmek istiyorum.kizlaarrr kimlerrr menemen yaptiii bu aksammm
yarin yine 6 saat ders sonrasi aksam 7 yi gecer eve gelisim menumuuu acikliyorum yogurtlu dereotlu makarnaaaa
sen zaten duzensiz calisiyorsun 2 gunluk yapman mantikli artik bende bazen 2 gunluk yapiyorum yorgunlukla zor oluyor disardan yemektense kendi yaptigimi 2 gun yemeyi tercih ederimBen barbunya yaptım. Barbunya hala baya var buzlukta. Bitirmek istiyorum.
Öyle de çok yapmışım ki 2 gün daha yenir :S
Evet aslında büyük rahatlık. Yarın yanına bi pilav yaparım bide salata tamamdır. Valla yemek yapmakta dert. Sende bide çocuk var. Çocukla mı ilgileneceksin yemekle misen zaten duzensiz calisiyorsun 2 gunluk yapman mantikli artik bende bazen 2 gunluk yapiyorum yorgunlukla zor oluyor disardan yemektense kendi yaptigimi 2 gun yemeyi tercih ederim
Dogalgazin gelmeside bayagi uzun surmustu bizde. Kucuk tup alip onla idare etmistik bir surebiz menemen yapamadık dün, eşim doğalgazı kapatmak için gitmiş hemen kesmişler gazı
buzlukta köftelerim vardı, tost makinasında yapıp ayran, salata ile yedik.
bugğn de kahvaltı yaparız pek alternatifimiz yok.
işlerimi toparlayıp öğlen çıkacağım evde hala işlerim var
çarşambaya kadar da izinliyim, biraz yerleşir, düzene girerim umarım
Biz de bugün alacağız küçük tüp, haftaya cuma bağlanacağını söyledilerDogalgazin gelmeside bayagi uzun surmustu bizde. Kucuk tup alip onla idare etmistik bir sure
Evet ya bu dogalgaz isi bayagi uzun suruyor. Bagladiktan sonrada ayrica kacak var mi diye kontrole falanda geliyorlardi. Biz bu surecte (annemle kardesimde bizdeydi) 2 kucuk tup bitirmistik.Biz de bugün alacağız küçük tüp, haftaya cuma bağlanacağını söylediler
elektrikli ocaklar da var tatlım, onlar da çok kullanışlı...tek ya da çift gözlü. tek gözlüsü 50-60 tl gibi bir şey.Biz de bugün alacağız küçük tüp, haftaya cuma bağlanacağını söylediler
Cuma günü bildirimlrr yapılıyor canımİyi akşamlar..yeni hafta hedefini hangi gün belirliyosunız. Yada herkes kendi hafta başını kendisimi belirliyo. Okudum aslında geçmişi ama kaçırmışım sanırım o kısmı
canim stoklar bitince mecbur aliniyorBu haftayı 205 tl ile kapatmışız.
Yeni hafta çok dikkat etmeliyim şimdiden 600 e yaklaştı daha bir hafta var