• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

pazarın bereketimiydi,buraylamı alakalı bilmiyorum ama 50 harcadım pazarda..ki genelde 80 ve üzeri olurdu hep..düşündüklerimden fazlasını aldım hemde
kara lahana,bezelye,kereviz,dolmalık biber,sivri biber,salatalık,taze fasulye,sarmısak,limon
yeni dünya,çilek,erik,kayısı,dut..
haftalık menü birazcık değişecek galiba..bundan sonra pazardan sonra hazırlayım iyisimi ben
geriye kaldı 100..büyük kalemleri eşim alıyo, zaten bir çoğu mevcut..bence yeter..tabi ben sigarayı katmadım..10 günlük stoğum var..o işin içine girince sıkıntı olur ama şimdilik iyi başladım..

Ben barbunya yaptım. Barbunya hala baya var buzlukta. Bitirmek istiyorum.
Öyle de çok yapmışım ki 2 gün daha yenir :S
sen zaten duzensiz calisiyorsun 2 gunluk yapman mantikli artik bende bazen 2 gunluk yapiyorum yorgunlukla zor oluyor disardan yemektense kendi yaptigimi 2 gun yemeyi tercih ederim

sen zaten duzensiz calisiyorsun 2 gunluk yapman mantikli artik bende bazen 2 gunluk yapiyorum yorgunlukla zor oluyor disardan yemektense kendi yaptigimi 2 gun yemeyi tercih ederim
Evet aslında büyük rahatlık. Yarın yanına bi pilav yaparım bide salata tamamdır. Valla yemek yapmakta dert. Sende bide çocuk var. Çocukla mı ilgileneceksin yemekle mi
Allahtan artık erkekler yemek konusunda aksilik yapmıyor. Kadın çalışınca vicdan yapıyorlar

evde bitmeyen is yemek camasir
önceden 3 çeşit yapardım
daha fazla yiprtamam kendimi deyip 1 çeşit yapiyorum cogu zaman

onemli olan cocugun beslenebilecegi yemek ve temiz giyinmek yeterli benim icin

biz menemen yapamadık dün, eşim doğalgazı kapatmak için gitmiş hemen kesmişler gazı:(
buzlukta köftelerim vardı, tost makinasında yapıp ayran, salata ile yedik.
bugğn de kahvaltı yaparız pek alternatifimiz yok.
işlerimi toparlayıp öğlen çıkacağım evde hala işlerim var
çarşambaya kadar da izinliyim, biraz yerleşir, düzene girerim umarım

biz menemen yapamadık dün, eşim doğalgazı kapatmak için gitmiş hemen kesmişler gazı:KK43:
buzlukta köftelerim vardı, tost makinasında yapıp ayran, salata ile yedik.
bugğn de kahvaltı yaparız pek alternatifimiz yok.
işlerimi toparlayıp öğlen çıkacağım evde hala işlerim var
çarşambaya kadar da izinliyim, biraz yerleşir, düzene girerim umarım
Dogalgazin gelmeside bayagi uzun surmustu bizde. Kucuk tup alip onla idare etmistik bir sure

Biz de bugün alacağız küçük tüp, haftaya cuma bağlanacağını söylediler :KK43:
Evet ya bu dogalgaz isi bayagi uzun suruyor. Bagladiktan sonrada ayrica kacak var mi diye kontrole falanda geliyorlardi. Biz bu surecte (annemle kardesimde bizdeydi) 2 kucuk tup bitirmistik.

İyi akşamlar..yeni hafta hedefini hangi gün belirliyosunız. Yada herkes kendi hafta başını kendisimi belirliyo. Okudum aslında geçmişi ama kaçırmışım sanırım o kısmı

Back