Söylediklerinizi deneyeceğim. Umarım etkili olur.Anlar tabii ki ama ne zaman alabileceğinizi sunmanız gerekir. "Şu an buna ayırabilecek paramız yok ama şu zamanda bunu sana alabilirim", "şu an bu meyve için sağlıklı bir mevsim değil şu şu nedenle (ben turfanda nedir anlatmıştım 3 yaş civarı) ama kışın/kar yağdığında/havalar soğuduğunda bu meyveyi rahatlıkla yiyebiliriz ben de yemiyorum, baban da", "şu an bunu çok istediğini biliyorum, almadığımız için üzüyorsun, sana bunu önümüzdeki hafta alacağım" gibi periyod koymak önemli.
Bizde oyuncak konusunda bu durum çok oluyordu, 32 aylıktan beri her ay 1 oyuncak-1 kitap günü yapıyoruz. Önce bir kitap seçiyoruz birlikte, ardından gidip bir oyuncak alıyoruz. Başlarda tuttururdu şimdi ay içinde hevesle belirliyor oyuncağını ve onu alıyoruz. Kitap için aralarda takviye yapıyorum.
Haklısın canım. Bende bultaklar alıyorum. Onlarla oynamaya bayılıyoruz. Tek başına yapmıyor genel olarak birlikte yapıyoruz. LEGO oynuyoruz birlikte. Ben iki aydır böyleyim nedense çok fazla alışveriş yapma isteği oluyor. Bunun miktarı illa 100lerde falan değil 10 tl de harcasam rahat ediyorum. Bazen aldığım yiyecekler hep ziyan oluyor. Şuan biraz abur cubur da sinir koyduk. Benim içinde zararlı olduğu için. Bı birikim yapmak şart gerçekten. Hayat çok pahalı. Oğlumun önüne herşeyi sermeye calisiyorum ama çok büyük hata yaptığımı düşünüyorumYaşı çok uygun artık, eğitici aktiviteler, oyuncaklar ve kitaplar alın gerçekten daha mutlu olunuyor o zaman.
Hem biraz sınır kardeş öncesi iyi gelebilir. Ben çok faydasını gördüm, benim de küçük 2.5 aylık onun bakımını tamamlayıp büyükle etkinlik yapıyorum. Markete gitmekten ya da sürekli bir şey almaktan çok daha fazla keyif alıyoruz artık.
Arttırdığınız parayı gelecekleri için birikim yapabilirsiniz aslında, biz mutfak masraflarını dengede tutmaya çalışırken biraz da bunu hedefliyoruz aslındahayat zaten yeterince pahalı, sizin bu konuda desteğiniz de varmış bu çok iyi
Ara ara hepimizde oluyor yalnız değilsinHaklısın canım. Bende bultaklar alıyorum. Onlarla oynamaya bayılıyoruz. Tek başına yapmıyor genel olarak birlikte yapıyoruz. LEGO oynuyoruz birlikte. Ben iki aydır böyleyim nedense çok fazla alışveriş yapma isteği oluyor. Bunun miktarı illa 100lerde falan değil 10 tl de harcasam rahat ediyorum. Bazen aldığım yiyecekler hep ziyan oluyor. Şuan biraz abur cubur da sinir koyduk. Benim içinde zararlı olduğu için. Bı birikim yapmak şart gerçekten. Hayat çok pahalı. Oğlumun önüne herşeyi sermeye calisiyorum ama çok büyük hata yaptığımı düşünüyorum
Amin canım benim. Normalde altın biriktirmeyi seven insanim.Gereksiz kıyafet makyaj malzemesi falan alan bir insan değilim. Market alışverişini de biraz dizginlemem lazım kendimi. 2 ay öncesine donmek istiyorumAra ara hepimizde oluyor yalnız değilsinAllah tamamına erdirsin sağlıkla
Asmin eskisi gibi aktif değilsin,özlüyorum senin o tatlı anlatımını.Selam kizlar,
bugün 15€ gidaya harcandi. Noel bayrami sebebiyle burasi bir kac gün kapali olacak, yarin ve carsamba biraz sebze ve meyve almaliyim.
Iyiyim canim benimAsmin eskisi gibi aktif değilsin,özlüyorum senin o tatlı anlatımını.İyisin değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?