Katılıyorum. Sağlıktan taviz vererek edinilen mal yine sağlık için satılmak zorunda kalınabilir. Karnın açken araba ev almak mantıklı değil bence.Kusura bakmayın ama böyle olmaz. Araba almadan önce düşünülmesi lazımdı bu harcamaların. Tereyağ, zeytinyağ et dediğin temel ihtiyaç zaten. OMEGA alma, protein alma, vitamin alma 6 aya acısını yaşamaya başlarsınız. Eşiniz gerçekten düşüncesiz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi
- Konu Sahibi planli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evlenmeden önce almış arabayı şuan hala 9 ay borcu var artık çok sıkıldım kızlar satılmaz altın borç ödenir filan diyeceksiniz evet satılmaz belki de ne bileyim bunaldım artık ben. Markete pahalıydı diye yumurtayı almadık mesela evde yumurta yok şuan size belki basit gelebilir ama basit bişey değil . Satalım bı tanesini araba borcu olmasa çok da güzel gecineceyiz ama inat işte satmıyor da ödemiyorda . Bide ne yemek var diye arıyor iyice psikolojim bozuldu artık . Mahallede komşular bile pazara niye gitmiyon parazin verdiğini kimse vermez filan diyor denkgelirsek yolda filan utanıyorum artık vallahi ağlıyorum herbgun 9 ay daha bu şekilde nasıl dayanicam bilmiyorum.Kusura bakmayın ama böyle olmaz. Araba almadan önce düşünülmesi lazımdı bu harcamaların. Tereyağ, zeytinyağ et dediğin temel ihtiyaç zaten. OMEGA alma, protein alma, vitamin alma 6 aya acısını yaşamaya başlarsınız. Eşiniz gerçekten düşüncesiz
Çok üzüldüm halinize. Hani hiç yoksa insan herşeyi sineye çeker de bu durum insafsızlık artık. Altın ,bilezik yatırım ya da kötü günde kullanmak için değil midir zaten. Evini bile isitamayacaksa elin kızını hasta etmek için mi evlenmiş bu adam. Pes. Ben ailemin evine giderim,otursun soğuk evde aç karnına. Deli mi ne.Doğalgaz bile 300 kusur geldi diye kapattı doğalgazı aralığın ortası oldu ev buz gibi sadece 25 gun yaktik daha battaniye içinde oturuyorum bütün gün . Ben çok yakmadjm ki ev kocaman odaların 2 Şi kapalı zaten banyo yapmaya korkuyor oldum .
İster istemez psikolojim bozuluyor canım bişey istiyor gidiyorum yapayım diye malzeme biri varsa biri yok geri cikiyorum ağlaya ağlaya mutfaktan . Herşey zaten pahalı o 600 un içinde tavuk balık hiç bişey yok zaten çok sıkıldım bu durumdan . Satalım muhabbetine girdiğim zaman sinirleniyor tamam satalım kurtulalim filan diyor. diyorum ki düşün o kadar olmadığını bı tane esksik düşün bilezikleri diyorum e hic biri olmadigini düşün o zaman sen diyor . ben anlamadim artık hiç böyle düşünmemiştim. Bir sürü ihtiyackm var alamıyorum psikolojik men bu soğuk evde kafayı yemek üzereyim.
Çalışıyor musunuz acabaİster istemez psikolojim bozuluyor canım bişey istiyor gidiyorum yapayım diye malzeme biri varsa biri yok geri cikiyorum ağlaya ağlaya mutfaktan . Herşey zaten pahalı o 600 un içinde tavuk balık hiç bişey yok zaten çok sıkıldım bu durumdan . Satalım muhabbetine girdiğim zaman sinirleniyor tamam satalım kurtulalim filan diyor. diyorum ki düşün o kadar olmadığını bı tane esksik düşün bilezikleri diyorum e hic biri olmadigini düşün o zaman sen diyor . ben anlamadim artık hiç böyle düşünmemiştim. Bir sürü ihtiyackm var alamıyorum psikolojik men bu soğuk evde kafayı yemek üzereyim.
altın tabi ki bozdurulur biz de ilk yollar ben çalışmadığim için bozdurup harcadık sizden kıymetli değil hicbirsey eşiniz küçük mu kaç yaşında
Canım yaşın küçük galiba senin. Bak gerçekten böyle olmaz. Kimse seni soğuk evde yumurta pahalı diye yumurta gibi basit ihtiyaç yemeden dahi tutamaz. Ara anneni babanı. Kimse laf etmiyor, sen dayanıyorsun diye kendini karda sanıyor eşin. Ailenin yanına git. Eşin bir kendine gelsin , görsün bir sorumluluklarını. Bak ben de anneyim , kızım var benim. Hiç kimse ama hiç kimse babası dahil benim çocuğumun psikolojisini böyle bozamaz. Bize anlattığın gibi anlat anne babana ablacım.İster istemez psikolojim bozuluyor canım bişey istiyor gidiyorum yapayım diye malzeme biri varsa biri yok geri cikiyorum ağlaya ağlaya mutfaktan . Herşey zaten pahalı o 600 un içinde tavuk balık hiç bişey yok zaten çok sıkıldım bu durumdan . Satalım muhabbetine girdiğim zaman sinirleniyor tamam satalım kurtulalim filan diyor. diyorum ki düşün o kadar olmadığını bı tane esksik düşün bilezikleri diyorum e hic biri olmadigini düşün o zaman sen diyor . ben anlamadim artık hiç böyle düşünmemiştim. Bir sürü ihtiyackm var alamıyorum psikolojik men bu soğuk evde kafayı yemek üzereyim.
Selamlar herkese
Bugün 0 harcama,yarın pazar ve market alışverişi yapılacak. Uğrayabilirsem de kasaba giderim.
Süt alınacak 5 litre. Yogurdumu evde yapıyorum uzun zamandır. Arada lor da yapıyorum taze taze yiyoruz.
Akşama eşim çalışacak,biz kızlarla fırında patates kızartması ve makarna diye sözleştik yemek için. Tahinli kek de var çay yanına. Sürekli sulu yemek istemiyor benimkiler. Arada böyle menüler de yapiyorum.
En çok da gün menülerini seviyorlar. Ama zaten evde hareketsiz kalıyor çocuklar,fazla karbonhidrat yüklemek de istemiyorum.
Bugün 0 harcama,yarın pazar ve market alışverişi yapılacak. Uğrayabilirsem de kasaba giderim.
Süt alınacak 5 litre. Yogurdumu evde yapıyorum uzun zamandır. Arada lor da yapıyorum taze taze yiyoruz.
Akşama eşim çalışacak,biz kızlarla fırında patates kızartması ve makarna diye sözleştik yemek için. Tahinli kek de var çay yanına. Sürekli sulu yemek istemiyor benimkiler. Arada böyle menüler de yapiyorum.
En çok da gün menülerini seviyorlar. Ama zaten evde hareketsiz kalıyor çocuklar,fazla karbonhidrat yüklemek de istemiyorum.
Bugünlük ilk alışverişimde 2 kg Un, 1 er kg pirinç-bulgur-seker-peynir-tereyağı ve pilic baget, 30 lu yumurta, kefir, 1 makarna, 1 de çöp poşeti. Toplamda 152 tl verdim. Bu hafta en fazla 150 tl daha harcama planim var. Yarin pazara çıkıcam sonraki günler ekmek ve acil ihtiyac olursa yemeklik seyler alırım.
Kizlar merhaba bugün kefir ekmek kurabiye aldim 40 tl harcadım ...
Ayrıca kullandığım krem seti indirime girmişti 240 tl onu aldim tabi o mutfak parasından degil .
Bu hafta çok yoğunum bizim tasindigimiz evde ki eşyalarımizi yeni evimize getirmedik Buraya yeni aldik simdi o evi kiraya vereceğiz esyalari satıyoruz onlarla uğraştım bi haftada herseyi sattık neredeyse cok uyguna gittiler hem bizim hem alanların gönlü oldu ... paraları attık bankaya her ay ekstra cok çıkıyor.esimin okulundan kalemli tablet istediler 3 bin verdi aldi ..hic hesapta yoktu
Ayrıca kullandığım krem seti indirime girmişti 240 tl onu aldim tabi o mutfak parasından degil .
Bu hafta çok yoğunum bizim tasindigimiz evde ki eşyalarımizi yeni evimize getirmedik Buraya yeni aldik simdi o evi kiraya vereceğiz esyalari satıyoruz onlarla uğraştım bi haftada herseyi sattık neredeyse cok uyguna gittiler hem bizim hem alanların gönlü oldu ... paraları attık bankaya her ay ekstra cok çıkıyor.esimin okulundan kalemli tablet istediler 3 bin verdi aldi ..hic hesapta yoktu
Bileziklerini de alıp acilen o kocayı terk et bence. Delirmiş ya ne demek seni soğuk evde oturtmak. Ne yiyip içiyorsun hiç umrunda değilİster istemez psikolojim bozuluyor canım bişey istiyor gidiyorum yapayım diye malzeme biri varsa biri yok geri cikiyorum ağlaya ağlaya mutfaktan . Herşey zaten pahalı o 600 un içinde tavuk balık hiç bişey yok zaten çok sıkıldım bu durumdan . Satalım muhabbetine girdiğim zaman sinirleniyor tamam satalım kurtulalim filan diyor. diyorum ki düşün o kadar olmadığını bı tane esksik düşün bilezikleri diyorum e hic biri olmadigini düşün o zaman sen diyor . ben anlamadim artık hiç böyle düşünmemiştim. Bir sürü ihtiyackm var alamıyorum psikolojik men bu soğuk evde kafayı yemek üzereyim.
Benim de nemlendiricim bitiyor. Yaş ilerledikçe cildim çok kurumaya başladı. Elimde olanlar yetersiz geliyor artik.Krem araştırması yapıyorum. Seninki hangi marka,memnun musun.Kizlar merhaba bugün kefir ekmek kurabiye aldim 40 tl harcadım ...
Ben de cevap yazmayınca profiline baktım arkadaşın, bebek yapmaya çalışıyormuş. Karı koca Allah akıl fikir versin diyorum sadece . Kendi çektiği yetmiyor el kadar bebeği de ortakedecek. Okuyorsan eğer abla nasihati sana canım. Bir derdim var bölümünü bir oku. Senin gibi oturmamış evliliğe bebek getirenleri bir incele. Hayat senin ama bebek emanet, emanete kendi canın gibi davranamazsin.Bileziklerini de alıp acilen o kocayı terk et bence. Delirmiş ya ne demek seni soğuk evde oturtmak. Ne yiyip içiyorsun hiç umrunda değil
Son düzenleme:
Ben de çok araştırdım cok değiştirdim son 5 aydır sinoz ürünleri kullanıyorum bitkisel hem belki duymuşsundur. Hem kirisiklik karşıtı kremini hemde altin parçalı ampul tarzi ürünü var o indirimdeydi kolejen içerikli onu aldim gunes kreminden cok memnun kalmıştım yazin sivilce yapmadı yaglandirmadi. Bi araştır istersen sinoz u canimBenim de nemlendiricim bitiyor. Yaş ilerledikçe cildim çok kurumaya başladı. Elimde olanlar yetersiz geliyor artik.Krem araştırması yapıyorum. Seninki hangi marka,memnun musun.
Hemen bakıyorum, teşekkürlerBen de çok araştırdım cok değiştirdim son 5 aydır sinoz ürünleri kullanıyorum bitkisel hem belki duymuşsundur. Hem kirisiklik karşıtı kremini hemde altin parçalı ampul tarzi ürünü var o indirimdeydi kolejen içerikli onu aldim gunes kreminden cok memnun kalmıştım yazin sivilce yapmadı yaglandirmadi. Bi araştır istersen sinoz u canim
Evet kızlar,bugün de harcamasiz geçti şükür . Zaten 260 harcamışım dur dedim kendime.
Cuma Bim e pilates matı gelecekmiş,ona ihtiyacım var. Kaliteliyse alırım. Pilates lastiğim yıpranmış o da alınabilir. Bakalım artık. Bunları da sayacagim haftalık bütçeden. 400 TL az bir rakam değil sonuçta. Evde her şey var çok şükür.
Yarına kuru fasulye,pilav düşündüm. Kaza orucu tutacağım inşallah,zahmetli yemek olmasın dedim.
Yemek listesi de çıkardım, evden çıkmadan 1 hafta rahat yetiyor. Bize de elhamdülillah demek düşüyor.
Cuma Bim e pilates matı gelecekmiş,ona ihtiyacım var. Kaliteliyse alırım. Pilates lastiğim yıpranmış o da alınabilir. Bakalım artık. Bunları da sayacagim haftalık bütçeden. 400 TL az bir rakam değil sonuçta. Evde her şey var çok şükür.
Yarına kuru fasulye,pilav düşündüm. Kaza orucu tutacağım inşallah,zahmetli yemek olmasın dedim.
Yemek listesi de çıkardım, evden çıkmadan 1 hafta rahat yetiyor. Bize de elhamdülillah demek düşüyor.