• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

İnan bende çok özledim. Böyle gezip hem taze hem uygun dolu dolu bereketli alışveriş yapmayı. Bir ara cesaretlendim yürü herif dedim pazara götürmedi bırakmadı da 😏
Sabah kahvaltıdan sonra gidiyorum bos oluyor. Hemen alıp çıkıyorum zaten biyere gittiğimiz yok anca market pazar ev arası 😊 ufakta olsa iyi geliyor bana dışarıdan yemiyoruz hersey evden bazen yorucu oluyor .Bende çok özledim bazi şeyleri

Sabah kimse yokken gidin. Erken saatte tek tük insan oluyor. Ben pandeminin başından beri gidiyorum. Ne evime kimseyi aldım,ne kimseye gittim. Sadece alışveriş için sosyallestik . Çekirdek aile ile doğada zaman geçirdik. Çok fazla eve kapanmanin da ağır sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Benim fikrim tabii. Herkes istediğini uygular.🙋🏼‍♀️
Valla 17 aylık bir balim var çocuk istiyor dışarıyı napalim. Maskemi getiriyor kapı önüne geçiyor. Evimizin burda park var küçük sessiz oyuncak yok oraya gidioz kedilerle koşturuyor eve geliyoz. Yada sahil kenarına götürüyoruz.Dediğin gibi malesef kapanamiyoruz tamamen .

Sabah kahvaltıdan sonra gidiyorum bos oluyor. Hemen alıp çıkıyorum zaten biyere gittiğimiz yok anca market pazar ev arası 😊 ufakta olsa iyi geliyor bana dışarıdan yemiyoruz hersey evden bazen yorucu oluyor .Bende çok özledim bazi şeyleri
Hiç sorma ya bu sene tatil bile yapamadık. Ama günü birlik deniz keyfini azda olsa yaptık ve Sadece kamp yaptık bı defa o bile muazzam geldi. İlk çadır keyfini yaşadık.

Bu topik cok iyiymis bende artik aldıklarımı paylaşırım 🤗 ben kendime aylik 1000₺ maksimum 1500₺ market-pazar alışverişi bütçesi koydum uymaya çalışıyorum ama bakalim bu ay tutacak mi😁 yarın pazar var ne kadar gidecek göreceğim 🙄

Hiç sorma ya bu sene tatil bile yapamadık. Ama günü birlik deniz keyfini azda olsa yaptık ve Sadece kamp yaptık bı defa o bile muazzam geldi. İlk çadır keyfini yaşadık.
Aynen tatile gidemedik yazın oğlumla ufak ufak geziyordum bahçede parkta ama kış hep evde ve derslerle geçiyor oglum 1. Sınıf ilgileniyorum Allah hayırlısını versin umarım biter ve her şey yoluna girer 🥰

Bu arada bu yılki hedefim çok değil. Kumbara sistemimiz var. Kredimiz var ve Kyk ödemeleriniz Şubat'ta başlayacak. Onların ödenmesi derken ufakta olsa pes etmek yok 10 gram hedefim ulasirsam muazzam olur benim için ve bireysel emekliligim var onuda birikim için yaptım hayırlısı.

Selam kızlar, market alışverişi için yemek kartimi kullanıyorum bu ay, diyete devam malum.
İki sefer kahvaltılık alışverişi yaptık bu güne kadar. 300 TL harcanmış. Aysonuna kadar 500 TL daha var.
Büyük kalem herşey stokta var.
Genelde de buzlugu kullanıyorum.
Cumaya kadar başka bir harcama olmaz sanıyorum.
Önümüzdeki hafta kasap alışverişi yapmak lazım orası bir servet tutar kesin😠

Eşim ya bu yada haftaya anneme ugruyacak. Kapıdan ilaçlarını bırakacak. Annem bize turşu kurmuş 5 kg. Onu bide yufka ekmegi getircek. Özellikle ekmege seviniyorum, dişardan almak cidden pahalı. Bizi bir süre idare eder.
Bugün kıza ıslak bez aldım. 3,50€ da benden, ama yarın meyve, avocado, yumurta ve meyve suyu alıncak.

Günaydın arkadaşlar 112 çağrı merkezine görevlendirmem oldu sabah sabah evimden çok uzak bir yere geldim. Nasıl bir sacmalikki küçücük çocuğum var emziriyorum. Karşıyakaya görevlendirmem olmuş ve çocuğumun kronik rahatsızlığı var sinir stresle geldik😔 dua edin bana amirle konusacam bugün durumumu

Bugün pazar alışverişi yaptim. 120 tl tuttu. Pirasa,ispanak, kereviz, brokoli, salatalik,limon, kivircik, turp, roka, taze sogan, muz,mandalina, portakal, mantar ve 2 tane çupra balik. Sadece balik 43 tl tuttu. Hic düşmüyor balık fiyatları. Ekmekte 3 tane 3tl. Diger sebzelerim havuc, sogan vs evde var diye almadım. Gecen günde yumurta, karides, selpak kagit havlu almıştım 38 tl de onlara verdim. Haftanin tam ortasi harcamak için son 100 tl kaldi. Ekmek harici baska bir ihtiyacımız suan icin yok. Bu haftayi 250 tl harcamadan kapatirim gibi geliyor

:işsiz:Bugün ki alişveris icin şok markete çıktım 43 lira yumurta cips soğan patates şeklinde birde bu fiyat haricinde bingo sıvı aldım 25 tl üzerine indirimli size yazmak içn fişe baktım 2 kez geçilmiş ve indirme uygulanmamis iyi ki baktım yarın uğramam gerekti

Back
X