• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Selam kizlar,
hafta arasi ev görmege arkadaslar gelecekmis onun icin eve cerez merez aldik, 24€ ödedik. Yarında biraz meyve ve meyve suyu almalıyım. Bu ay bütceyi tuturamıyorum, mutfak kurulunca daha kolay olur umarım.

Selam kizlar,
hafta arasi ev görmege arkadaslar gelecekmis onun icin eve cerez merez aldik, 24€ ödedik. Yarında biraz meyve ve meyve suyu almalıyım. Bu ay bütceyi tuturamıyorum, mutfak kurulunca daha kolay olur umarım.
Az kaldı asmincim. Mutfağın gelince çeşit çeşit pişirirsin. Kolay ve sağlıklı tarifler de atarız sana. Tam düzene girmeden bütçe oturtmak zor tabii.

Selamlar herkese 🙋🏼‍♀️
Pazara çıkacağım,araba eşimde. Belki öğlen gelirim beraber gideriz dedi diye ondan haber bekliyorum.
Listem hazır,markete de uğrayacağım. Alınacak çok bir şey yok ama bu haftanın parasi yeter mi diye de düşünüyorum bir yandan.
İnsta da harcamasiz gün challenge ları yapanları gördüm. Haftada 3-5 gün vs. Param azalırsa ben de yapacağım. Bir sonraki haftanın bütçesini tırtıklıyorum yoksa. O da kısır döngü oluyor.🙁

Kızlar merhabaa
Pazar a gittim geldim 80 tl harcadım..
Toplam 180 tl bitti iki günde ama artık ihtiyacım yok .
Evde sut yogurt Yumurta kahvaltılık hersey var.pazardan bol bol meyve yeşillik aldim.
Kalan 70 tl 😊😊 bana kalsa her gün 100 tl harcarım ama kntrollu gitmek için burdayım o 250 yetecek 😊

Kızlar merhabaa
Evde sut yogurt Yumurta kahvaltılık hersey var.pazardan bol bol meyve yeşillik aldim.
Kalan 70 tl 😊😊 bana kalsa her gün 100 tl harcarım ama kntrollu gitmek için burdayım o 250 yetecek 😊
Biz pazarı bu yıl aldattik valla ya hiç gitmedik korenadan dolayı

Kızlar merhabaa
Aldıklarınız bereketli olsun .

Bugünün harcaması market-pazar 230 TL.
Sebze meyve ve kuruyemiş aldım. 12 li havlu peçete var bir tek gıda dışında. Yarın peynir,su ve yumurta alıp bu haftanın harcamasını kapatacağım inşallah.

Evet malesef insan tedirgin gidiyor gecen hafta marketten aldim hem secenek az hemde bereketsiz oluyor. Pazar nasil guzeldi ozledi insan rahat rahat gezmeyi
İnan bende çok özledim. Böyle gezip hem taze hem uygun dolu dolu bereketli alışveriş yapmayı. Bir ara cesaretlendim yürü herif dedim pazara götürmedi bırakmadı da 😏

İnan bende çok özledim. Böyle gezip hem taze hem uygun dolu dolu bereketli alışveriş yapmayı. Bir ara cesaretlendim yürü herif dedim pazara götürmedi bırakmadı da 😏
Sabah kimse yokken gidin. Erken saatte tek tük insan oluyor. Ben pandeminin başından beri gidiyorum. Ne evime kimseyi aldım,ne kimseye gittim. Sadece alışveriş için sosyallestik . Çekirdek aile ile doğada zaman geçirdik. Çok fazla eve kapanmanin da ağır sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Benim fikrim tabii. Herkes istediğini uygular.🙋🏼‍♀️

Back
X