• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Selamlar hanımlar

Ben de dün markette 160₺ bırakıp geldim, kahvaltılık ve ekstra kıyma vardı sadece.

250₺yi azıcık aşmış bulunuyorum ve eleyebilirdim dediğim hiç bir şey yok bu hafta yeniden 250₺ deneyip olmazsa 300₺ye güncelleyeceğim.

Yemek listelerine uydum bu hafta🍒

Merhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza
İstanbul da yaşıyorum rehber öğretmeniyim fakat mesleğimi yapmıyorum ev hanimligi yapiyorum😊1.sinifa giden bir oglum var ve esim ogretmen bir aydır kk takip edip benzer konular okuyordum sizin topigi gordum ve baya okudum sayfalarca bende aranıza katıldım. Pazartesinden itibaren baaşlıyorum250 tl ile insallah aranıza kabul mu 🥰
Biraz eli bol alisveris seven biriyim fakat durdurmak için düzenli planli ilerlemek istiyorum bundan sebep aranizdayim😊😇

İstanbul da yaşıyorum rehber öğretmeniyim fakat mesleğimi yapmıyorum ev hanimligi yapiyorum😊1.sinifa giden bir oglum var ve esim ogretmen bir aydır kk takip edip benzer konular okuyordum sizin topigi gordum ve baya okudum sayfalarca bende aranıza katıldım. Pazartesinden itibaren baaşlıyorum250 tl ile insallah aranıza kabul mu 🥰
Biraz eli bol alisveris seven biriyim fakat durdurmak için düzenli planli ilerlemek istiyorum bundan sebep aranizdayim😊😇
Hoşgeldiniz 😊

Hosgeldiniz😊

hosgeldin aramiza ☺️

Günaydınn herkesee gün erken başlıyor 😊

Bugün malum pazartesi guzel bi dip köşe temizliği beni bekler.
Aksam yemeğine kofte patates ve corba yapacağım (erzincan corbasi)deniyor memleketimizin.yanina az bi pilav salata ve tursu iki gün yeriz bunlari 😊markete çıkacağım bi iki bisey almaya bakalim ne kadar gidecek😇

Günaydın arkadaşlar.🙋
Emossern hoşgeldin.
Haftasonu yasaktan dolayı harcamasiz geçti. Bugün de bir şey almam. Yarın pazara gitmem lazım. Yeşillik vs. bitti evde. Salata bol yapıyorum. Yemek listemi yaparım haftalık,ona göre de alınacak listesi oluşur zaten.

IMG_20201207_104335.jpg

Kızlar bugün gittim itimattan süt kaymak kefir ve ezine aldim 70 tl oraya gitti
Bide migrostan kikona cicegi ve cikolata aldim 30 tl oraya gitti.100 bitti kaldi 150 tl 😊 sali pazarına çıkıcam sonra fazla birsey gerekmez yetecek 😇

Back
X