- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinizMerhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza
İstanbul da yaşıyorum rehber öğretmeniyim fakat mesleğimi yapmıyorum ev hanimligi yapiyorum1.sinifa giden bir oglum var ve esim ogretmen bir aydır kk takip edip benzer konular okuyordum sizin topigi gordum ve baya okudum sayfalarca bende aranıza katıldım. Pazartesinden itibaren baaşlıyorum250 tl ile insallah aranıza kabul mu
Biraz eli bol alisveris seven biriyim fakat durdurmak için düzenli planli ilerlemek istiyorum bundan sebep aranizdayim
Teşekkür ederim.Hoşgeldiniz
HosgeldinizMerhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza
İstanbul da yaşıyorum rehber öğretmeniyim fakat mesleğimi yapmıyorum ev hanimligi yapiyorum1.sinifa giden bir oglum var ve esim ogretmen bir aydır kk takip edip benzer konular okuyordum sizin topigi gordum ve baya okudum sayfalarca bende aranıza katıldım. Pazartesinden itibaren baaşlıyorum250 tl ile insallah aranıza kabul mu
Biraz eli bol alisveris seven biriyim fakat durdurmak için düzenli planli ilerlemek istiyorum bundan sebep aranizdayim
hosgeldin aramizaMerhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza
Hosbuldummhosgeldin aramiza
Bereketli olsunKızlar bugün gittim itimattan süt kaymak kefir ve ezine aldim 70 tl oraya gitti
Bide migrostan kikona cicegi ve cikolata aldim 30 tl oraya gitti.100 bitti kaldi 150 tl sali pazarına çıkıcam sonra fazla birsey gerekmez yetecek
Buyrun katılın.Bende sizlere katılmak istiyorum.
hosgeldinizBende sizlere katılmak istiyorum.