HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlarrrrrr :) hava karanlık ama benim içim aydınlık. şu zamanlar kötü rüyalar görüyorum ama inşallah gerçekleşmez. hayırlısı diyip allaha bırakıyorum.
bugün işler yoğun gibi ama ben buralarda full time bulunacağım :)
ben kumbarama yılbaşına kadar bir şey atamıcam. ekmek ve su paramı ayırdım cüzdanıma koydm idare etmeye çalışıcam. akşamları bilgisayarımı açıp hem nette takılıp hem tv izliyorum bazen ikisinin de çalışması bana o kadar çok batıyo ki anlatamam. şu an elektriik faturam hızlı yükselişe geçti diye düşünüyorum. sanırım çok cimri oldum

ay ne kadar çok yazdım. dolmuşum herhalde :)
gve iyi haberlerini bekliyoruz canım :) şu an bile çok çok heyecanlıyım. dualarım seninle.

evet canım yaa ara ara öyle güzellikler yapıyoruz yoğurt kovamıza

ben de yoğurt kovasını atmadım hani şu yarım kiloluklar küçüklerden. ona 10 kuruş 5 kuruş atacağım. ekmek alırken iyi oluyor. çünkü a101de bozuk olmuyor ve benim kuruşlar hep orada kalıyor

ben de yoğurt kovasını atmadım hani şu yarım kiloluklar küçüklerden. ona 10 kuruş 5 kuruş atacağım. ekmek alırken iyi oluyor. çünkü a101de bozuk olmuyor ve benim kuruşlar hep orada kalıyor

iyi fikir yani benim kovam 3 kiloluk olanlardan kocaman.. ve dolana kadar açmıycaz inş.. çunkü eşim kapağını yapıştırcıyla kapattı ve açılmıyor. yıl başında açıcam dedim o zaman büyüsü kaçar diyo

belki yılbaşına dolar :) eşin çok cömert baksana 16,5 atmışşş

Merhaba hanımlar Konunuzu baştan sona okudum zaten hep buralarda geziniyorum birçok konuyu okuyup takip ediyorum ama aktif yazmıyorum. öncelikle konu sahibi inşallah kadroya geçersin Rabbim herkese nasip etsin inşallah banada. Biz zaten birikim konusunda fazla para harcayamıyoruz çünkü harcayacak yer yok Vanda yaşıyorum sadece yaklaşık 500 t kira(lojman olduğu için elekterik+su+yakıt+internet+kapıcı dahil)+765 kredi+200 tel fat+aylık ortalama 100 tl benzin sabit ödememiz var ekmeğe suya para vermiyorum saolsun dünyalar tatlısı pamuk kaynanacığım ekmekleri elinde açıyor yazın ışa bana buraya çok rahat oluyor suyuda burda akar su var orda dolduruyoruz hemde şifalıymış güyya yol paramızda yol bn evin arka sokağında eşimde aynı evin bulunduğu yerde çalışıyor öğlen yemekleride iş yerinden yemekçi ablamız var o yüzden sabit giderlerin dışındakileri zaten biriktiriyoruz kumbarama günlük para harcamadığım içinde bozuk para atamıyorum. zaten bişi alcak yerde yok benlik bu kadar inşallah seneye kışa ev alabiliriz bu birikimle

yarın genel merkezde toplantım var kızlar.Kesin kadroyla alakalı. Kadroya alınmaz isem işsiz kalma olasılığım var.

hayırlısı olsun canım, geçersin inşallah ya, içini ferah tut

günaydın kızlar.... dün kumbara 16,25 attım..hepside eşimden sağolsun

oh oh Allah bereket versin

oooo ev alırsınız o zaman kumbarayı açınca artıkbenimkine kumbara desem daha içindekini tırtıklar

hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırsınız, çok gideriniz yokmuş ne güzel

günaydın kızlar, ben dün son 2tlmi kumbaraya attım, öğlen falan para çekeceğim artık mecbur, dün annemlerde yiyince yemeği bugün öğlen yemeği de getiremedim evden, evde yemek yok çünkü

[QUOTE="

oooo ev alırsınız o zaman kumbarayı açınca artıkbenimkine kumbara desem daha içindekini tırtıklar

hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırsınız, çok gideriniz yokmuş ne güzel[/QUOTE]

şu evimizin borcu bitsn bidaha ev falan istemiyorum canım yaa Rabbim olmayanlara versin inş.. çok zorluyor her ay 4bin vermek bizi:-(

hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırsınız, çok gideriniz yokmuş ne güzel[/QUOTE]

Şükürler olsun zaten saolsun pamuk kayınvalidem köyden kurutulmuş herşeyimi yapar getirir salçam falanda ordan gelir bende burda yağ indirime girdikçe stoklarım 1 yıllık kadar ben abartıyorum bu stoklama işini biraz kuru bakliyatlarımı da eşimin memletetinden toplu alırım çinik denilen bi kavram var onarda ben ilk defa gördüm duuydum çinik hesabı alırız her şeyi oda toplam 150 tl falan tutar 1,5 2 yıl yeter heralde valla buralarda ev alamazsak batıda maaşları düştüğü için eşimin batıda alamayız heralde. Bide ben çocuk istiyorum ama allah nasip etmedi bu zamana kadar lütfen dualarınızda da beni unutmayın

hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırsınız, çok gideriniz yokmuş ne güzel

Şükürler olsun zaten saolsun pamuk kayınvalidem köyden kurutulmuş herşeyimi yapar getirir salçam falanda ordan gelir bende burda yağ indirime girdikçe stoklarım 1 yıllık kadar ben abartıyorum bu stoklama işini biraz kuru bakliyatlarımı da eşimin memletetinden toplu alırım çinik denilen bi kavram var onarda ben ilk defa gördüm duuydum çinik hesabı alırız her şeyi oda toplam 150 tl falan tutar 1,5 2 yıl yeter heralde valla buralarda ev alamazsak batıda maaşları düştüğü için eşimin batıda alamayız heralde. Bide ben çocuk istiyorum ama allah nasip etmedi bu zamana kadar lütfen dualarınızda da beni unutmayın[/QUOTE]
eşin asker mi canım..

Gunaydin kizlar bugün inanılmaz bi bas agrisiyla uyandim gecede doğru dürüst uyuyamadim zaten yeni olusturdugum ikinci kumbaraya an itibariyle 4.75tl atmis bulunuyorum...

eşin asker mi canım..

Evet canım benim[/QUOTE]

herkes öyle yapıyor. eşimin arkadaşı batmanda asker 4 yıl çalışıp izmirden ev aldılar.. biz 4 yıl çalışşsak anca hayat standartımız yerlerde sürünürse bir ev alabiliriz..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…