- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
evet canım yaa ara ara öyle güzellikler yapıyoruz yoğurt kovamızaooo atmadığın günlerin acısı çıkmış gibi :)
evet canım yaa ara ara öyle güzellikler yapıyoruz yoğurt kovamıza
ben de yoğurt kovasını atmadım hani şu yarım kiloluklar küçüklerden. ona 10 kuruş 5 kuruş atacağım. ekmek alırken iyi oluyor. çünkü a101de bozuk olmuyor ve benim kuruşlar hep orada kalıyor
iyi fikir yanibenim kovam 3 kiloluk olanlardan kocaman.. ve dolana kadar açmıycaz inş.. çunkü eşim kapağını yapıştırcıyla kapattı ve açılmıyor. yıl başında açıcam dedim o zaman büyüsü kaçar diyo
Inşallah kadroya alınırsın canım hayırlı haberlerini bekliyoruzyarın genel merkezde toplantım var kızlar.Kesin kadroyla alakalı. Kadroya alınmaz isem işsiz kalma olasılığım var.
belki yılbaşına dolar :) eşin çok cömert baksana 16,5 atmışşş
haftasonu kızkardeşimde 40,50 atmıştı.. 150 tlyi geçti diye tahmin ediyorum...
oo süpper :) benm kumbaram da o günleri görecek mi acaba :)
yarın genel merkezde toplantım var kızlar.Kesin kadroyla alakalı. Kadroya alınmaz isem işsiz kalma olasılığım var.
günaydın kızlar.... dün kumbara 16,25 attım..hepside eşimden sağolsun
oooo ev alırsınız o zaman kumbarayı açınca artıkiyi fikir yanibenim kovam 3 kiloluk olanlardan kocaman.. ve dolana kadar açmıycaz inş.. çunkü eşim kapağını yapıştırcıyla kapattı ve açılmıyor. yıl başında açıcam dedim o zaman büyüsü kaçar diyo
Merhaba hanımlar Konunuzu baştan sona okudum zaten hep buralarda geziniyorum birçok konuyu okuyup takip ediyorum ama aktif yazmıyorum. öncelikle konu sahibi inşallah kadroya geçersin Rabbim herkese nasip etsin inşallah banada. Biz zaten birikim konusunda fazla para harcayamıyoruz çünkü harcayacak yer yokVanda yaşıyorum sadece yaklaşık 500 t kira(lojman olduğu için elekterik+su+yakıt+internet+kapıcı dahil)+765 kredi+200 tel fat+aylık ortalama 100 tl benzin sabit ödememiz var ekmeğe suya para vermiyorum saolsun dünyalar tatlısı pamuk kaynanacığım ekmekleri elinde açıyor yazın ışa bana buraya çok rahat oluyor suyuda burda akar su var orda dolduruyoruz hemde şifalıymış güyya yol paramızda yol bn evin arka sokağında eşimde aynı evin bulunduğu yerde çalışıyor öğlen yemekleride iş yerinden yemekçi ablamız var o yüzden sabit giderlerin dışındakileri zaten biriktiriyoruz kumbarama günlük para harcamadığım içinde bozuk para atamıyorum. zaten bişi alcak yerde yok benlik bu kadar inşallah seneye kışa ev alabiliriz bu birikimle
hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırsınız, çok gideriniz yokmuş ne güzel
geçmiş olsun canım.. ikinci kumbarama derken birinci kumbarana ne olduGunaydin kizlar bugün inanılmaz bi bas agrisiyla uyandim gecede doğru dürüst uyuyamadim zaten yeni olusturdugum ikinci kumbaraya an itibariyle 4.75tl atmis bulunuyorum...
eşin asker mi canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?