HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama canım tek petek yakmayı önermiyorlar bilgin olsun
en az üç peteği minumumda da olsa yakmak gerekiyormuş
e o zaman bize çok az gelmiş ya
ev 165 metrekare, gece gündüz düşükte de olsa bu ay hep yandı
eşim kapatıyor sürekli bir kez daha uyarayım bari.

eşim kapatıyor sürekli bir kez daha uyarayım bari.
canım arkadaşım o şeklilde yakıyordu, kombiyi bozdular ve hava sirkülasyonu olmadığı için de ısınamıyordu
bence de söyle ahh şu erkekler çok biliyorlar

kızlar bu gün ruhum daralıyor sanki. ortada inanın bişey yok. Boşlukta gibiyim. Çok huzursuzum.Neden acaba bilen varmı?

Oluyor arada. sanki bir şey olacakmış gibi di mi? en iyisi ağlamak. gerçekten rahatlatır.

Reactions: gve
muhendisiniz en güzeli kendine hediye almak canım :)
doğalgaz da hiç kapatmadan bir seviyede sürekli yakmak daha tasarruflu oluyor.kombi baştan ısıtırken çok daha fazla yakıyor.

muhendisiniz en güzeli kendine hediye almak canım :)
doğalgaz da hiç kapatmadan bir seviyede sürekli yakmak daha tasarruflu oluyor.kombi baştan ısıtırken çok daha fazla yakıyor.

kesinlikle en eğlencelisi kendime hediye yapmak. ben bi de başkasına alır gibi hediye paketi yaptırırım
benm doğal gaz da hep sabit kısıkta. :) gerçekten az geliyor. ama evim de çok küçük zaten

Adamdan kumbaraya 1 tl gitti.. Beli agrıyomıs dedi masaj yparsan biraz daha atarım... Dedim sen bana masaj yap bn sana verimm:( para)
Yani yanlıl anlasılmasınzzz rüşvetçiye bak... O masajı yapmıcam o parayıda alıcam.. Namaza gitti şimdi yemek hazırlıyorum.. Gelsinde .. Yolunmus horoz gibi yapmassam onu ben

eşim vardiyalı çalışıyor bende de aynı sorun oluyor bazen.Yemek yiyemiyorum. Aparatif şeyler yaparım hep. İnsan sıcak yemeği özlüyor. Bilirim...

aynen ben de annemin yemeklerini özlüyorum. benim de güzel yaptığımı söylerler ama anneminki apayrı :)

İyi geceler kızlar bahsettigim takı yastıgımı az önce yapmıs bulunmaktayım..
Yaptgım takı yastıgını dısarda sordum kadın 22 tl 20 versen yeter dediydi...
Ben bu yastgı sadece 3 tl ye mal ettim..
Yastık kızımdan kalan kullanmadıgım süs yastıgının içi.. Kumas 1 metre kumasın 4 de 1 i yetiyo fazla bile geliyo yakslasık 1.5 tl nar püskül 1 metre 1 tl o kadar bile fazla geliyo işte 2.5 3 tl hadi içi olöasın 5 liraya elyaf al en fazla 8 tl tutuyo...
Bakalım begwnıcekmsınız..

Eklentiler

• image.jpg
    168,5 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…