eşim kapatıyor sürekli bir kez daha uyarayım bari.ama canım tek petek yakmayı önermiyorlar bilgin olsun
en az üç peteği minumumda da olsa yakmak gerekiyormuş
e o zaman bize çok az gelmiş ya
ev 165 metrekare, gece gündüz düşükte de olsa bu ay hep yandı
canım arkadaşım o şeklilde yakıyordu, kombiyi bozdular ve hava sirkülasyonu olmadığı için de ısınamıyordueşim kapatıyor sürekli bir kez daha uyarayım bari.
hiç sorma açıyorum arkamdan kapatıyor.Sanki bildirim gidiyor ona :)canım arkadaşım o şeklilde yakıyordu, kombiyi bozdular ve hava sirkülasyonu olmadığı için de ısınamıyordu
bence de söyle ahh şu erkekler çok biliyorlar
kızlar bu gün ruhum daralıyor sanki. ortada inanın bişey yok. Boşlukta gibiyim. Çok huzursuzum.Neden acaba bilen varmı?
bende de akşama ne yesem sorunu var :/ şeytan dürtüyor çiğ köfteeee çiğ köfteeee diye. dün alacaktım ama kapalıydıakşama yemek ne yapsam yaaa..
duygusal şarkılar dinliyorum o zamnlar :)Oluyor arada. sanki bir şey olacakmış gibi di mi? en iyisi ağlamak. gerçekten rahatlatır.
tekmi kalıyorsun canım.bende de akşama ne yesem sorunu var :/ şeytan dürtüyor çiğ köfteeee çiğ köfteeee diye. dün alacaktım ama kapalıydıinternetten sipariş de 5 tlden yukarı almam lazım :/ ne yesem ne yesem
muhendisiniz en güzeli kendine hediye almak canım :)
doğalgaz da hiç kapatmadan bir seviyede sürekli yakmak daha tasarruflu oluyor.kombi baştan ısıtırken çok daha fazla yakıyor.
tekmi kalıyorsun canım.
eşim vardiyalı çalışıyor bende de aynı sorun oluyor bazen.Yemek yiyemiyorum. Aparatif şeyler yaparım hep. İnsan sıcak yemeği özlüyor. Bilirim...evet :/ maalesef. yemek yiyesi bile gelmiyor insanın. :)
eşim vardiyalı çalışıyor bende de aynı sorun oluyor bazen.Yemek yiyemiyorum. Aparatif şeyler yaparım hep. İnsan sıcak yemeği özlüyor. Bilirim...
benim 22 tl geldi su faturası..ortalama oyle geliyor zaten bize..evdede minnak kızımı saymazsan eşim ben ve kayınvalidem yaşıyoruzsu faturam 8 tl geldi. ben tabi şoktabi böyle olursa da canıma minnet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?