HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde bu cigkofte muhabbeti canimi cektirdi ya gece gece kocamda yok ki yanimda nerden bulup yesem :)

ben yeni başladım. 45 gün falan oluyor (ilk işim) bir süre biriktiricem 1000 tl olunca vadeliye yatırmayı düşünüyorum.

Oh ne guzel ben esimle anlastim haftalik 30lira harclik alcaz ikimizd3 ama ondanda birikim yapmak istiyorum 50 lirada mutfak alusverisi icin alcam haftalik ondanda arttirmak istiyorum

teşekkür ederim @Mrv5534 bebeişin iyi olmasına çok sevindim bu arada :)
Rica ederimm canım... Ne demk.. Cok saol..
@Mrv5534 bebişin iyi olmasına sevindim :) anlattıkların için çok sağol. çok faydalı oldu o bilgiler bana.
İnş keske elimden daha fazla şeyler gelse
instagram hesab adı verebilirmisin cnmm
Canm ınstagram hesabını bilmiyorum sordum ama aktıf degılmış.. İstersen face adresi vereyım.. Bn face ınstagram kullnmıyorum.. O yüsden pek cakmm ama sen istersen face adresını vereyım.. Sabunlarını hep ordan satıyo hatta bnde bebegım için yaptırıyom.
canım merhaba, bu sabun olayı benim hoşuma gittii.. bu kadar kolay öyle mi? hobi olarak yapmak isterim
bebiş mi geliyor ayrıca?
Evet canım inş ocak annesi olucammasipse.. Canım kolay evet ama hobi olarak maliyetli olur yani istersen satabilirsinde gercekten cok zevkli.. Face falan kullanıyosan yap resim koy paylasölw öle ufak sipariş alırsın.. Yagmaz ama damlar ...

Canım beden yapamıyasın.. Yaparsın tabiki.. Bi baslamak önemli olan inanki gerisi inş kolay.. Ewet zor ama rızkı veren rabbim.. Sende bi kenardan ufak ıfak yaparsın.. Bn kızım dogduktan 3 ay sonra gece uykusuz zamanımda elişi yapıyodum.. Kızımı alıyodum ayagıma yin min sallarken o arada sattım kimi aldı kimi almadı ama elimde kalöadı.. İstegin hevesin varsa yap canım
hamilelik yok canım.Borç bitsin diye bekliyorum.Birde bakamama korkusu var.o ağlarsa oturur bende ağlarım.
O zman bu duyguların hepsi gidiyo canım.. İnsan anne olunca cok güçlü oluyo..cok farklı oluyo yapamam dedigin okadar cok şeyi yapıyosun ki .... Hakkınızda hayırlısı inşallah

Canım bnm evim 75mkare
Ewet ev küçük..borcumuz bitsin inşallah büyük bi istiyorum.. Yatak odam misafirıdam oturma odam la mutfak bir gibi.. Projesi iyi oldugu için cok kullanısşı.. Şimdilk bize yeter diyorsan kacırma derin.. Birde alıcanız ev nerede ve hangi semtte ögrenebilirmiyin.

Evet canım inş ocak annesi olucammasipse.. Canım kolay evet ama hobi olarak maliyetli olur yani istersen satabilirsinde gercekten cok zevkli.. Face falan kullanıyosan yap resim koy paylasölw öle ufak sipariş alırsın.. Yagmaz ama damlar

Çok sevindim yavrunuzu saglik mutlulukla kucaginiza alin insallah..( benim içinde dua eder misin bebek istiyoruz) canim ben şey diye düşündum biseyle ugrasim . ama sanmıyorum yapamam tek satmak isine giremem . h.sonu evde kullanmadigim zeytinyagli sabunlar vardi inlari eritim içine birşeyler katim diye düşündüm .

Ederim tabi etmezmyim.. Rabbim gönlünüze göre versin canım.. Hmm iyi yaparsın kullanmadıgın sabunları erit gıda boyası koy.. Bi arkadas bu beyaz sabunlar yokmu kalıp sabun ondan yapmıstı evine.. Ayy ben kalıp sabunun kokusuna bayılıyprum yaaa

Iyi geceler hanımlar aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz arkadaslar bol bereketli olur inşallah birşkimleriniz bende bugün kumbarama 4 tl attım hala acmadım kumbaramı fırsat olmadı galiba bende yılbaşına kadar acmayacağım.....

bugun basladim, memleketimdeki kumbaramda bes on kuruslarla 30 lira birikmiş simdi de burada basladim.
bugun aidat odeyecektim bi dahaki aya kaldı bende bu ayki aidati, tum bozukluklarimi ve cekmecemde biriktirdigim bes on kuruslari kavanozuma attim 32 lira civari oldu.
her gun 3-4 lira atmayi planlıyorum.
ogrenci halimle ne kadar olursa bakalım :)

günaydın bayanlar; dün ben 5 lira eşimde 6,5 lira attı kumbaraya toplamda 11,5 lira atmış oldum :) sizler kumbarayı açtıktan sonra biriken paraları ne yapıyorsunuz hemen harcıyormusunuz...

canım annemin evi 85 metre kare, çok da küçük değil
kullanışlıysa alın bence
şimdi daha yapılmadı ev 5. ayda başlayacak yapılmaya temelden alınca daha uygun oluyor die alalım dedi eşim hiç yoktan iyidir diyorum bir taraftanda alınca iyisi olsun diyorum
evet küçük şimdi oturduğumuz ev 125 m2
tekirdğ çorlu cnm şimdilik yeter tabi de ilersini düşünüyorum çocuklar oda ister falan :)

face adresini verirsen mutlu olurum

günaydın bayanlar; dün ben 5 lira eşimde 6,5 lira attı kumbaraya toplamda 11,5 lira atmış oldum :) sizler kumbarayı açtıktan sonra biriken paraları ne yapıyorsunuz hemen harcıyormusunuz...
hedefimizde almayı istediğimiz birşey varsa onu alıyoruz.Yoksada çeyrek de alan arkadaşlar var :)

Dün hırkaların içine giymek için bir badi alayım dedim.incecik bir badiye 20 tl yamışlar. inanın tül perde daha kalın.almadım tabi. avmlerde kalın herrenk olan badiler 10 tl niye onu alayım ki.Birde ben ceket hastasıyım şu yeni çıkan penye ceketler varya dün kına yeşilini gördüm. Elim kaç kez uzandı da alamadım. ama çok istiyorum çok seviyorum. Birde yeni diz altı kloş etekler çıktı bayılıyorum.iikisi toplamda 100 tl ediyor kendimi ödüllendirsem mi napsak bilemedim ya

çok teşekkür ederim canım.. Evet bende seviyorum kalıp sabun kokusunu. ama misafirlerim için şimdiye kadar hep sıvı sabun kullanıyorum. bilmiyorum kalıp sabunuma herkeşş elini sürünce bi tuhaf oluyorum :)

arasıra ödül güzeldir
o da yatırım

hedefimizde almayı istediğimiz birşey varsa onu alıyoruz.Yoksada çeyrek de alan arkadaşlar var :)

anladımm.. normalde ben ikibin falan olmadan harcamıyorum biriktirdiklerimi o yüzden sordum.. hani yılbaşında açma fikride bana bu yüzden biraz erken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…