KIZLAR BANA Bİ YARDIM EDİN 80M3 KULLANIM ALANI OLAN EV ÇOKMU KÜÇÜK EV ALICAZ
EŞİM ALALIM DİYO
Fiyati ve yeri önemli..metrekaresi küçük ama olsun değerlendirilebilir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR BANA Bİ YARDIM EDİN 80M3 KULLANIM ALANI OLAN EV ÇOKMU KÜÇÜK EV ALICAZ
EŞİM ALALIM DİYO
evet küçük ama napsam bilemedim yeri iyi anneme de yakın eşimin aklına yatmış beni kandırmayı düşünüyor şuanFiyati ve yeri önemli..metrekaresi küçük ama olsun değerlendirilebilir..
evet yaaa üfffcanım küçük sanki
Biz 225 bin verdik 130 metrekare eve..evet küçük ama napsam bilemedim yeri iyi anneme de yakın eşimin aklına yatmış beni kandırmayı düşünüyor şuan
evet yaaa üfff
yok cnm biizm burda evler o kadar değil 75-80 arası demiş adam ama o kadar küçük eve o bile çok geldi bana bide inşaata daha başlamamış 5.inci ayda başlayacak 70 bine inse 20 bn pein versek desek olur derim de şuan çok kararsız kalıdm benBiz 225 bin verdik 130 metrekare eve..
hoşgeldin canımMerhaba hanimlar bende para biriktirmek istiyorum bende size katilabilirmiyim
canım annemin evi 85 metre kare, çok da küçük değilFiyati ve yeri önemli..metrekaresi küçük ama olsun değerlendirilebilir..
Evi alacak olan ben değilim canimcanım annemin evi 85 metre kare, çok da küçük değil
kullanışlıysa alın bence
aa pardooon yanlış alıntılama yapmışımEvi alacak olan ben değilim canim
canım annemin evi 85 metre kare, çok da küçük değilKIZLAR BANA Bİ YARDIM EDİN 80M3 KULLANIM ALANI OLAN EV ÇOKMU KÜÇÜK EV ALICAZ
EŞİM ALALIM DİYO
hoşgeldin canım
birikimlerin bereketli olur inşallah :)
Bende isyerine goturuyorum yemek artik..kiz kardeşim şener sen gibisin diye dalga geçio ama olsun vallakızlarr eve gelince canım yemek yapmayı hiç istemedi. aklıma hemen evimin altındaki çiğ köfteci geldi. ama oraya 5 tl vereceğime evde peynirli sandviçimi yedim
kızlarr eve gelince canım yemek yapmayı hiç istemedi. aklıma hemen evimin altındaki çiğ köfteci geldi. ama oraya 5 tl vereceğime evde peynirli sandviçimi yedim
Bende isyerine goturuyorum yemek artik..kiz kardeşim şener sen gibisin diye dalga geçio ama olsun valla
Bende cigkofte hastasiyim allahdan benim evin altinda yok yoksa butun paralar oraya giderdi
Çiğ köfteyi ben de çok seviyorum. Evimin yakında yok. Arabayla gitmek gerek. Çok yememeye özen gösteriyorum çünkü bağımlılık yapan bir madde oluyormus içinde.
muhendisiniz adını görünce 20 li yaşlarda sandim seni :) bende teknikerim muhendis niye olmadiysam ki :)