• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz 225 bin verdik 130 metrekare eve..
yok cnm biizm burda evler o kadar değil 75-80 arası demiş adam ama o kadar küçük eve o bile çok geldi bana bide inşaata daha başlamamış 5.inci ayda başlayacak 70 bine inse 20 bn pein versek desek olur derim de şuan çok kararsız kalıdm ben

kızlarr takip edemedim işteyken. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kumbaraları hemen hazırlayın :)

K kalemero hmm kumbara hesabı mı.benim 2 bankada hesabım var biri maaş hesabım diğeri öğrenciyken kullandığım hesabım. kesinti ücreti yok ikisinde de. kumbara hesaplarında oluyo mu ?

bahar616 bahar616 bana da 85 m2 küçük geldi :/

Çiğ köfteyi ben de çok seviyorum. Evimin yakında yok. Arabayla gitmek gerek. Çok yememeye özen gösteriyorum çünkü bağımlılık yapan bir madde oluyormus içinde.

Bende isyerine goturuyorum yemek artik..kiz kardeşim şener sen gibisin diye dalga geçio ama olsun valla :-)

benim yemeğim iş yerimden olmasa ben de götürürdüm çok iyi yapıyorsun bence :KK22:

Bende cigkofte hastasiyim allahdan benim evin altinda yok yoksa butun paralar oraya giderdi

kendimi zor tutuyorum. önünden geçmemeye çalışıyorum yoksa paracıklar çiğ köftecinin kasasında birikir :cry:
Çiğ köfteyi ben de çok seviyorum. Evimin yakında yok. Arabayla gitmek gerek. Çok yememeye özen gösteriyorum çünkü bağımlılık yapan bir madde oluyormus içinde.

ben gıda mühendisiyim canım. eve monosodyum glutamat diye bir katkı maddesi var. bu madde genelde lezzet arttırıcı olarak kullanılır. özellikle et ürünlerinde kullanılır ama çiğ köftede de var. insanın yedikçe yiyesini getiren bir katkı bu ve maalesef zararlı :KK43:

Back