bnmki ondan iş bankası kumbarası kuzenim hediye ettikızlar bence hepiniz şu bankaların kilitli kumbaralarından alın böylelikle biriktirdiklerinizi yüyütemezsiniz :)
Bebişimiz îyi şükürler olsun..
23 aralık tan sonra bekle dedı drumız...
Gve canım ben bi arkadasın ınstagram hesabından faydalanıyodum.. Mesela bi örnek yapıp atıypdum bide indirm yapıyodum tamamdır.. Birmaxdan malzemyi alıp...
Sen seker yaptıran i firma bulup netten yapabilirsin.. Malzemeyi onlar temin ediyo bildigim kadarıyla..
Yada face asresınden ınstagramdan yapıp gresimleri atıp azarlayanılırsın bitanem..
Sabun yapımı cok kolay..yalnız ben sabun kalıpları falan biraz pahalı geldig için almadım.. Birazcıkta üşendim.. Arkadasım yapıp satıyo oda faceden ve instagramdan..
Malzeme
Sabun bazı
Sabun kalıpları
Esans
Gıda bıyası
Alkol yada kolonya
Sprey şişesi
Sabun bazını mikrodaga yada cezve gibi bişeyde erityosun.. İçine hangı renk istersen gıda boyası toz veya sıvı damla
İstedigin esans birde.. Daha sonra kalına ilkten sprey şisesine koydugun alkol veya kolnya bi fıs sıkısyosun.. Sabun bazını kalıba döküyosun.. Hava kabarcıgı kalmasın diye o bazın üstüne alkol yada kolonya sıkıyosun.. Birazcıkta sallıosun kabarcıgı alsın diye bu kadar .. Yarım saat bi saatte kalıptan vıkar.. Koy organze keseye yada kovaya resmi instagram yada facene koy tammdır..millet böle böle para kazanıyo..
Gbr ped cantası 10 liraydı dıyosun.. Bebegım yap onlardan böle guzel guzel mesela en basiti o sordugun butıge götur dekı 7 ye satıyom kadın 10 a satar 7 sini sana beriri.. En basiti canımzz eminim bi günde biraürü canta olur .. Böle boncuuklu yaparsın bi kaç lira daha atarsın üstüne.. İnan küçk meblaga gibi görüüyo ama hercekten birikince gayette güzel paralar kazananlar var ...
dün markete gittim. Elde yıkadığım bulaşıklar için sünger alıcaktım.iyi bir markanın 2 li süngeri 4 tl di. aynı markanın bir değişik ürünü 3 lüsü 2 tl d.i. Bende onu alıp aradaki 2 tl yi kumbaraya aattım.Hayat çok pahalı çok alt tarafı bulaşık süngeri 4 tl olurmu yahu
Bebişimiz îyi şükürler olsun..
23 aralık tan sonra bekle dedı drumız...
Gve canım ben bi arkadasın ınstagram hesabından faydalanıyodum.. Mesela bi örnek yapıp atıypdum bide indirm yapıyodum tamamdır.. Birmaxdan malzemyi alıp...
Sen seker yaptıran i firma bulup netten yapabilirsin.. Malzemeyi onlar temin ediyo bildigim kadarıyla..
Yada face asresınden ınstagramdan yapıp gresimleri atıp azarlayanılırsın bitanem..
Sabun yapımı cok kolay..yalnız ben sabun kalıpları falan biraz pahalı geldig için almadım.. Birazcıkta üşendim.. Arkadasım yapıp satıyo oda faceden ve instagramdan..
Malzeme
Sabun bazı
Sabun kalıpları
Esans
Gıda bıyası
Alkol yada kolonya
Sprey şişesi
Sabun bazını mikrodaga yada cezve gibi bişeyde erityosun.. İçine hangı renk istersen gıda boyası toz veya sıvı damla
İstedigin esans birde.. Daha sonra kalına ilkten sprey şisesine koydugun alkol veya kolnya bi fıs sıkısyosun.. Sabun bazını kalıba döküyosun.. Hava kabarcıgı kalmasın diye o bazın üstüne alkol yada kolonya sıkıyosun.. Birazcıkta sallıosun kabarcıgı alsın diye bu kadar .. Yarım saat bi saatte kalıptan vıkar.. Koy organze keseye yada kovaya resmi instagram yada facene koy tammdır..millet böle böle para kazanıyo..
Gbr ped cantası 10 liraydı dıyosun.. Bebegım yap onlardan böle guzel guzel mesela en basiti o sordugun butıge götur dekı 7 ye satıyom kadın 10 a satar 7 sini sana beriri.. En basiti canımzz eminim bi günde biraürü canta olur .. Böle boncuuklu yaparsın bi kaç lira daha atarsın üstüne.. İnan küçk meblaga gibi görüüyo ama hercekten birikince gayette güzel paralar kazananlar var ...
dün markete gittim. Elde yıkadığım bulaşıklar için sünger alıcaktım.iyi bir markanın 2 li süngeri 4 tl di. aynı markanın bir değişik ürünü 3 lüsü 2 tl d.i. Bende onu alıp aradaki 2 tl yi kumbaraya aattım.Hayat çok pahalı çok alt tarafı bulaşık süngeri 4 tl olurmu yahu
canım bu sabun olayı hoş bişey satabilsem gerçekten yaparım. Ama süs için eve yapmak baya maliyetli oluyor.Birde malzemeleri temin etmek biraz sıkıntı. yada bana öle geliyor. isim vermiyim reklama girmesin video paylaşım sitesinde çok açık anlatımları var. onalrı izleyebilirsin.Bende bir ara baya izliyorum.Hoşuma gitti.Bir arkadaşım nikah şekeri olarak dağıttı evde var akşam fotosunu atarım sana :)canım merhaba, bu sabun olayı benim hoşuma gittii.. bu kadar kolay öyle mi? hobi olarak yapmak isterim
bebiş mi geliyor ayrıca?
bekarken herşey kolaydı. bir göz kalemine 57 tl verdiğimi bile bilirim. Evlenince herşey değişti. Sevdim işte katlanıyorum.Hırs yaptım.Yazılarımdan belli oluyordur zaten. Araba almayı çok istiyorum.Bakalım gün doğmadan neler doğacak :)
@Mrv5534 le aynı sayılır bebişinizin dünyaya gelmesi :) hadi hayırlısı bebişlerimiz olcak :)merhaba hanımlar
bu elişi kurabiye falan yapma şeyleri benimde çok hoşuma gidiyor ama biraz beceri lazım ya,yapabilir miyim bilmem
evet gve cim bekarken çok daha kolaymış babadan para istersin gerisini düşünmezsin,çalışırken de babam yine harçlık verirdi bana ekstra :) şimdi ev geçindiriyoruz artık kendi çocuğumuz olacak büyük sorumluluk masraf.
canım bu sabun olayı hoş bişey satabilsem gerçekten yaparım. Ama süs için eve yapmak baya maliyetli oluyor.Birde malzemeleri temin etmek biraz sıkıntı. yada bana öle geliyor. isim vermiyim reklama girmesin video paylaşım sitesinde çok açık anlatımları var. onalrı izleyebilirsin.Bende bir ara baya izliyorum.Hoşuma gitti.Bir arkadaşım nikah şekeri olarak dağıttı evde var akşam fotosunu atarım sana :)
ev kira 22 bin borç taktılar 10 bini kaldı. evleneli 7 ay oluyor.canımmmm yaaya hiç açma bu konuyu canım.. bekarken aynen öyle gözüme gelmiyordu bir çok şeyin ücreti. ama şimdi kesinlikle öyle değil. kirada mı oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?