HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ELDEN CNM tanıdıklara burda modfaydı bi ara herkez yapıyodu satıyodu bende yapayım dedmim
yorğurt kovasına ördüm sonra güllerini yaptım balon çubuklarına sepetin içine koydum hurda 25 e sattılar ben 20 ye verdim hala isteyen oldu da çalışıyorum yapamadım
şmdi kendime yapıyorum ama vakti olmuyo haftasonları bir gül bir gül anca yapıyom arta kalan iplerden
tuhafiyelere de konuluyor genelde yapıp

çok güzel olmuş eline ssağlık. ilk defa gördüm. yoğurt kovası güzel fikirmiş. ben çöpe atıyordm. kendime yapabilirim :)

CANLARIM BENİM NE ZAMAN NE ATTIĞIM BELLİ OLMUYOR KUMBARAYA BAZEN GÜNDE 1 TL BAZEN 5 BAZEN 20 AMA ŞÖYLE BİŞEY VAR BENİM KUMBARA AÇILMIYOR MDF YAPILDI HER TARAFI ZIMBALI BALKONDAN AŞAĞIYA AT KIRILMAZ AÇACAĞIMIZ ZAMAN MARANGOZE GÖTÜRMEMİZ LAZIM HERALDE O YÜZDEN ÇOK MERAK EDİYORUM İÇİNDE NE KADAR VAR???

Reactions: gve
Selamlar herkese yeni bir ay bol bereketli geçsin inşallah hafta sonu 2,5 tl atabildim kumbarama aslında bugun sayıp dışarı gidip altın yapmak istiyorum ama hava cok soğuk dışarı gidesin yok...bende hafta sonu kendimce tasarruf yaptım bu hafta sonu ilk defa dışardan yemek yemedik.....

bende sadece kumbarama 5 tl atıyorum.. hem bütceme hiç dokunmuyor hemde çabuk birikiyor.. 5 tlden az yada çok atmıyorum..bu şekilde biriktiriyorum bakalım ay sonu ne kadar olacak:)

Reactions: gve
gve bahar616 ben de utanıyorum söylemeye ehehe :)

areser yılbaşında açalım kumbaraları diyorduk. yılbaşında açmaya ne dersin ?? :) bence haftasonu dışarıdan yemiş gibi onun parasını kumbaraya atmalısın . ben olsam öyle yapardm

gve bahar616 ben de utanıyorum söylemeye ehehe :)

areser yılbaşında açalım kumbaraları diyorduk. yılbaşında açmaya ne dersin ?? :) bence haftasonu dışarıdan yemiş gibi onun parasını kumbaraya atmalısın . ben olsam öyle yapardm
Benım yılbaşına kadar 2 ay olmuş olacak kumbaramı acmayalı altın düşükken alıyım diyordum yılbasınada bir aylık birikim yazarım

ayyy çok güzelmiş nasıl yapılıyor ki

askında çok kolay 2 zincir çekip batıyorsun fazlalaştırarark kovayı örüyorsun güller de çok kolay balon çubuklarına örüyosrun
bu gülleri denemek istiyordum ip alıp deneyeceğim takıldığım yerde yardım edersin umarım :)

İyi aksamlar kızlarrr..
herkes el emeginden bahsetmiş..
Masallah.. Bn evde oldugum için hep bi el emegi seyler yapıyorum bahsetmiştim..pike takımı dır havlu kenarıdır.. Kurdela nakısıdır..
cok zevkli..
satacak kişi bulamassan git bi tuhafiyeye o karını alıyo zaten.. Mesela ben napıyorum havlu kenarı yapıp atıyorum kenara.. Elimde hep bi elişi zaten.. Normalde 15 se 12 ye satarım.. 25 se 23 ce satarım.. Bi yere gisince cıkartıtm böle mevlid olur.. Mesela yazın parkta kadınlar soruyo..
Yani aslında böle böle bişiler oluyo..

Nikah şekeri yapıyorum.. İsteyen olursa bi site ismi vereyim.. Fiyatlar uygun .. Malzemeleri ordan temin edin yapın.. Bebek şekeri yapın.. Dolap süsü falan olur.. Tabancası organze tülü hersey var..
www.birmax.com
Butik sabun cok kolay yapılıyo..
Onuda anlatırımda şimdi eşim gelcek.. Dr gitcez.. Kontrole döncen size.. Bu işi yaparı biz

canım çok teşekkür ederim bu bilgiler için :) bebek nasılmış ?

3 tl gitti kumbaraya bugün.

bugün kumbaraya eşimden 4 TL, babacığımdan arabasında biriktirdiği bozuk paralar 44 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…