ELDEN CNM tanıdıklara burda modfaydı bi ara herkez yapıyodu satıyodu bende yapayım dedmim
yorğurt kovasına ördüm sonra güllerini yaptım balon çubuklarına sepetin içine koydum hurda 25 e sattılar ben 20 ye verdim hala isteyen oldu da çalışıyorum yapamadım
şmdi kendime yapıyorum ama vakti olmuyo haftasonları bir gül bir gül anca yapıyom arta kalan iplerden
tuhafiyelere de konuluyor genelde yapıp
ayyy çok güzelmiş nasıl yapılıyor kiELDEN CNM tanıdıklara burda modfaydı bi ara herkez yapıyodu satıyodu bende yapayım dedmim
yorğurt kovasına ördüm sonra güllerini yaptım balon çubuklarına sepetin içine koydum hurda 25 e sattılar ben 20 ye verdim hala isteyen oldu da çalışıyorum yapamadım
şmdi kendime yapıyorum ama vakti olmuyo haftasonları bir gül bir gül anca yapıyom arta kalan iplerden
tuhafiyelere de konuluyor genelde yapıp
askında çok kolay 2 zincir çekip batıyorsun fazlalaştırarark kovayı örüyorsun güller de çok kolay balon çubuklarına örüyosrunayyy çok güzelmiş nasıl yapılıyor ki
bu gülleri denemek istiyordum ip alıp deneyeceğim takıldığım yerde yardım edersin umarım :)askında çok kolay 2 zincir çekip batıyorsun fazlalaştırarark kovayı örüyorsun güller de çok kolay balon çubuklarına örüyosrun
kızlar bence hepiniz şu bankaların kilitli kumbaralarından alın böylelikle biriktirdiklerinizi yüyütemezsiniz :)
İyi aksamlar kızlarrr..
herkes el emeginden bahsetmiş..
Masallah.. Bn evde oldugum için hep bi el emegi seyler yapıyorum bahsetmiştim..pike takımı dır havlu kenarıdır.. Kurdela nakısıdır..
cok zevkli..
satacak kişi bulamassan git bi tuhafiyeye o karını alıyo zaten.. Mesela ben napıyorum havlu kenarı yapıp atıyorum kenara.. Elimde hep bi elişi zaten.. Normalde 15 se 12 ye satarım.. 25 se 23 ce satarım.. Bi yere gisince cıkartıtm böle mevlid olur.. Mesela yazın parkta kadınlar soruyo..
Yani aslında böle böle bişiler oluyo..
Nikah şekeri yapıyorum.. İsteyen olursa bi site ismi vereyim.. Fiyatlar uygun .. Malzemeleri ordan temin edin yapın.. Bebek şekeri yapın.. Dolap süsü falan olur.. Tabancası organze tülü hersey var..
www.birmax.com
Butik sabun cok kolay yapılıyo..
Onuda anlatırımda şimdi eşim gelcek.. Dr gitcez.. Kontrole döncen size.. Bu işi yaparı biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?