- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
- 448
denemek lazım benimde aklıma geldi o :)satma işini pek beceremem sanırım. yani tek olarak altından kalkamam. evde ki sabunları eritsem içerisine böyle bişiler katsam da olmaz mı ki :)))
ev kira 22 bin borç taktılar 10 bini kaldı. evleneli 7 ay oluyor.canımmmm yaa
hamilelik yok canım.Borç bitsin diye bekliyorum.Birde bakamama korkusu var.o ağlarsa oturur bende ağlarım.gve , hamilelik var mı ?
denemek lazım benimde aklıma geldi o :)
ev sizin mi peki?çok üzüldümbizde 25 bine yakın kredi çekerek aldık herşeyimizi. onlar bitti büyük kredimiz var şimdi
o parada ödenir sıkma canını
olursa yazarsın canım bizde yaparızhafta sonu denemek istiyorum umarım fırsat bulur da yapabilirim
hamilelik yok canım.Borç bitsin diye bekliyorum.Birde bakamama korkusu var.o ağlarsa oturur bende ağlarım.
işallah kuzum ya:) çoğu gitmiş borcunuzun. valla oyle güzel bakarsın ki. kendine şaşarsın
ev sizin mi peki?
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturasın işallah :)bizde kiradaydık. ağustos ayında yana yana kiralık ev ararken , eve girdik. nasip yani bende çok şaşırdım ev aldığımıza.
şimdi 10 yıllık bir kredi borcumuz var. benimde çektiiğim bir kredimiz var
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturasın işallah :)
yok canm kumbara hesabı açtırman lazımonu nasıl alabiliriz ? bankada hesabımızın olması yeterli mi ? :)
tam kadro burdayız hergün canım.Sıcacık sohbette hediyemiz :)BENDE KATILMAK İSİTYORUM DEVAM EDİLİYOR MU
canım küçük sankiKIZLAR BANA Bİ YARDIM EDİN 80M3 KULLANIM ALANI OLAN EV ÇOKMU KÜÇÜK EV ALICAZ
EŞİM ALALIM DİYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?