HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iki gündür dışarı çıkmadığım için para harcamadım. Kumbaraya da para gitmedi.

Reactions: gve
günaydın bu ay benden birikim çıkmayacak anlaşıldı kuruş kuruş atıorum ama
çok az yaniii

günaydın herkese :) aralık ayı bol bol birikimli olur inşallah.

gve bu hali de güzel. ben de hemen başladım dün gece. bitince resmini koyarım.

bahar616 olsun canım. sen az deme at. az dersen bereketi kaçar. hep derim biriktirmeye başlama kararı bile büyük bir adım.

bugün para harcamıcam- büyük ihtimalle kumbarama atamam. hafta da 3 5 tl anca atıyorum zaten. az olsn helalinden benim olsun.

vallla şimdiden merak ettim muhendisiniz bekliyorum resmini.
arkadaşlar bu aralar çok hrıslandım. bi kaç arkadaşım araba almış resmini faceye atmış. Kıskanmak değil yanlış anlamayın ama millet nasıl yapıyor nasıl kıvırıyor bilmiyorum artık.Gerçi ev kendinin olunca düğün takılarını satıp azda kredi çekip almışlardır bilemem tabi çok içli dışlı olduğum insanlar değil. İnsan heves ediyor benimde olsun diye benim ev kira ama konumun başlarında dediğim gibi eve girdim onun parasını ödüyorum kısmetse 3 yıl içinde evim çıkıcak ve geriya kalan borcu ödeyeceğim. benim demem o ki önceleri cumartesi günleri çalışıyordum şuan çalışmıyorum.cumartesi ve pazar tatilini kazanca nasıl çevirebilirim fikri olan varmı. Yani evde yapabileceğim ne olabilir fikirlerinizi paylaşmanızı rica etsem

gve bnde cumartesi pazar evdeyim ve kazanca çevirmek istiyorum senin giib ama ne yapabilceğim hakkında hiç bir fikrim yok

şu dekoratif sabunlardan yapmak istiyorum ama nerden nasıl başlıyacam bilmiyorum

ya kızlar ben cumartesi çalışıyorum ama ben de bir şeylerle uğraşmak istiyorum. hep hayalim el emeği şeyleri yapıp satmaktı. yapması değil de satması sorun cidden. ben yaşadığım şehre yeni geldim. burada kimseyi tanımam lif falan yapabiliyorum. yaptıkça satasım geliyor. onun dışında satabileceğimi bilsem bebek battaniyesi falan da yapabilirim. sizin de varsa böyle yetenekleriniz satabileceğinizi düşünüyorsanız yapın derim.

AzRASILAM sabunlardan annem yapıyor. bunun için belediyenin kurslarına gidiyor. nasıl olduğunu bilmiyorum ama onları kınalarda mevlütlerde dağıtanlar oluyormuş. satmak için yapanlar varmış. annem zevk için yapıyor sadece :/

onun malzemelerini toptan satan yerler var diye biliyorum. hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbul-kadıköy maltepe ve izmir kemeraltı gibi yerlerden almışlığım vardr. onları yapmak için genelde silikon tabancası falan da lazm. koçtaş veya tekzende silikonla beraber 12 tl civarı satılıyor. satabilirsen yapabilirsin. internette tanesi 1 tlden satıyorlar nikah şekerlerini. sen de yapabilirsin.

bahar616 internetten mi sattın yoksa elden mi ? :) biraz bilgi verebilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…