• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en son pazar günü para harcamıştım ve param hala bozulmadığı için kumbaraya da giden yok malesef :/ :)

günaydın kızlar dün eve gittim tüm bozuklukları attım ne kadar attım bilmiyorum ama baya vardı :)

Bende katılabilir miyim?
Hoşgeldin canım. Öle bende katılabilirmiyim deyip kenara çekilmek yok :) bu yazım diğer arkadaşlarada olsun. günlük yorum atalım. yaptığımız tasarrufları paylaşalım ki birbirimize fikir olsun :) senin aracılığınla tüm katılımcılara iletmiş olayım :)

benim maaşım yattı son demlerindeyiz. eşimin maaşı hala yatmadı.. büyük kredi var :( nasıl olcek bilmiyorum

benim henüz bir kumbaram yok.. ama bir olmazsa olmazım var . o da nedir söyliyeyim hemen..
mesela ayın 5-6 sı maaşım yattımı geçen aydan kalan bütün paraları ortadan kaldırıyorum yeni aya yeni maaşla başlıyorum.
geriye 20 tl 50 tl 100 tl ne kaldıysa atıyorum kenara.. öyle öyle bişiler birikmiş ancak

benim maaşım ayın 5, de yatması gerekiyordu. Hala yok :( kirayı bekletioz. ev sahibine boyun eğmekten bıktım :(

Back