• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sözde yeni torba yasasıyla kadroya geçecektik
bırakın kadroyu maaşlarımızı düşürüyorlar yılbaşı itibariyle
Allah bildiği gibi yapsın
asıl işi biz yapalım imzayı atanlar en azı 3500 alsın bizler 3 kuruşa
hakkım haram olsun
tek bizler değil tabii
asgari ücrete talim eden bi ton insan var
vereceksin asgari ücreti onlara al geçim et et kirada ev okuyan çocuklar kafayı yerler
bizim asgari ücretler onların bir öğün parası
Benim eşimde taseron..hersene kadro sozu ama umutlar hep baska bahara diye diye omur geciyor:(

geç olsun güç olmasın :) ben de maaşımın 3 te 1 ini bankada bırakıyorum orada birikiyor. geri kalanıyla geçinmeye çalışıyorum. geri kalandan faturaları yatırıyorum mutfak masraflarım için aylık 170 lira gibi bir kısım ayırıyorum. tek başıma olduğum için fazla bile geliyor. buradan artanlar kumbarama gidiyor . işten artmaz dişten artar diye boşuna dememişler :)
30 krs daha kumbaraya gitti... Hadi bkalım..aynen kardeş dişimizden artırıcaz artık.. Bu yola bas koydum ve basarabilcegim biliyorum.. Sizde sahitsiniz işte 30 krs 50 krs biriktiricem ... Hayırlısı....

30 krs daha kumbaraya gitti... Hadi bkalım..aynen kardeş dişimizden artırıcaz artık.. Bu yola bas koydum ve basarabilcegim biliyorum.. Sizde sahitsiniz işte 30 krs 50 krs biriktiricem ... Hayırlısı....

bol bereketli olur inşallah :)

• Beğen
Reactions: gve
merhaba bir kac gun once kumbarama 3 tl dunde 1 tl attim.bu ay cok slklslglz hic atamicam galiba ev yaptiriyoruz 1000 tl kredi oduyoruz.oglum uniye gidiyor onun masrafini babaannesi karsiliyor ayrica ogrenim kredisi aliyor.kizim dershaneye gidiyor.aylik 3000 tl maas aliyoruz esim kamuda calisiyor.1000 tl cocuklara gidiyor.araba var bu ay 2 yillik muayenesi vardi arti gaz takildi cok masraf cikardi bize.insallah onumuz ay kasaya biraz para koyabilicez.bizde durumlar bu ben aylik 250 tl atiyorum zaten kumbarayada ne kadar atabilirsem kardir.ben tasarrufu cok seviyorum ayda bir market alisveris yaparim sehire cok uzagiz o sebeble ole gitmek durumundayim bu cok bereketli oluyor.butun marketleri geziyorum indirimleri takip ediyorum.birde alacagimi buyuk paket aliyorum.mesela havlu pecete tuvalet kagidi 32 aliyorum 2 ay gidiyor domestos feyri sivi sabun deterjanlarida buyuk aliyorum oda baya gidiyor.sonra evde hic bir seyi ziyan etmemeye calisiyorum sebze meyve yicegimiz kadar haftalik aliyorum.zaten iki kisiyiz.yogurdu koy sutu alip kavanozlarda mayaliyorum agzi slklca kapatinca epey dayaniyor.birde halk ekmek cokca alip dolaba atiyorum oda cok tasarruflu oluyor.unumdan kuru yufka yaptiriyorum yas yufkadan daha idareli ve dayanikli oluyor.alisverislerimde kuru bakliyati a101 ve bimden yapiyorum fiyatlar cok farkediyor.cok yazdim herkese bereketli birikimler arkadaslar..

Eşiiim annamler falan gülüyo ban kimse inanmıyo para biriktirp o telefonu alcagıma.. Bu durum bni daha cok tetıkledı.. Yapıcam arkadas yapıcaaaaam ..belkş haftada 1 tl koyucam kenara.. Bazen 30 krs atcam bazen 3 lira ama bu para birikecwk.. Gidicem ve kendime o teşefonu alıcam.. O zaman agızları oooooooon karıs acık kalıcak görücem ben ...bnmki diyoki sen 100 lira biriktiremeden yersin o parayı adama bak
Görürsün sen ulan...;)

Az önce evi toparlarken bulduğum 50 kuruşu attım. Iki gündür dışarı çıkmadığım için para da harcamıyorum.

Back