- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
kahvaltımı ve öğle yemeğimi iş yerimde yapıyorum ( iş yerime ait), işe servisle gidip geliyorum. gün içinde hiç para harcamıyorum desem yeridir. sadece akşam eve dönerken ekmek alıyorum o da 3 günde bir. şu an 2 haftalık erzağım evde var hatta abur cuburlarım bile stoklu. kasım sonuna kadar sadece su ve ekmek alacağım .2 hafta için sadece mutfak masrafıma 20 tl koydm :) akşam yemeğimi evde 2 3 günlük yapıyorum ki dışarıdan almayım hem de gelince yemeğim hazır olsn. inş canım ciğ köfte faln istemez çünkü evimin altnda çiğ köfteci var
Aman tanrım evin altında çigköfteci miiii dayanamam bunaaaa
birikim iyidir güzelim 1.5 tl ayda 45 tl yapar... 45 tl ye istediğin bişeyi alırsın :)günaydın
sabah simitede para vermek yok artık 15dk erken kalıp tost yapıyorum eşime kendime
allaaam bn ve bunlar
Olsun bu işin gusel yanıda burda işte bazen az bazen cok bazen hiç atamıcaz ama öle böle hedefe ulascaz@Mrv5534 ellerine sağlık canım Allah bereket versin.
Ben bugün para harcamadım. O nedenle kumbaraya giden de yok
yani evet. aylık 2000 tl borç ödeyince tasarruf yöntemlerine başvuruyorum. carrefour da ben çalışmış olsam durma alış veriş yapardım kendimi frenleyemezdim sanırım :)gve bu multinet işi iyi gelmiş canım,bizde eşimle ikimiz carrefour da çalışıyoruz o bir şubesinde şef,ben bir şubesinde kasiyerim bizede ordan aylık çek veriyolar alışverişimizi onunla yapıyoruz çok faydası oluyor
bugün sabahtan ekmek parasının üstü olna 0.40 krş attım kumbaraya bakalım atabilcekmiyim başka
doğru muhakak öyledir :)valla artık ordaki şeyler yicek içecek falan gibi gelmio gözüme hergün görünce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?