- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem sehapnin üstünde 3 Lira bırakmış hemen kumbaraya attım
Az olur mu hıç kız bir ayda bi çeyrek parası toplamışsin nerdeyseKızlar benim kumbarada 75 tl olmuş az dimi 14 günde daha çok atmam lazım
Evet hedef koydum çeyreği hesapladim masaallah eşim neredeyse 15 çeyrek parası kazanıyor eee 1 tanesi birikim olsun digerlerini yiyoruz zatenAz olur mu hıç kız bir ayda bi çeyrek parası toplamışsin nerdeyse
Allah bereket versinde daha çok birikim yap inşallah cnmEvet hedef koydum çeyreği hesapladim masaallah eşim neredeyse 15 çeyrek parası kazanıyor eee 1 tanesi birikim olsun digerlerini yiyoruz zaten
Yapabilirmiyim bilemiyorum çok boğaza düşkünüz aslında kira param ekstra geliyor evimiz başka şehirde var 900 tl geliyor buraya veriyoruz direk....yani 15 çeyrek sadece boğaz bakalım ugrasicam bu ay 1 çeyreği yapayimda aşka geleyimAllah bereket versinde daha çok birikim yap inşallah cnm
100 euro 2 gr altın ve 10 bin ödeme Rabbim daha daha versinÇok şükür maaşlarımızı aldık bugün.
. Ödemeleri bitiremedik. Bi kısmı pazartesiyse kaldı. Bu ay 10 bine yakın ödeme var. Kartlar krediler yardımcımın maaşı faturalar bir de 500 TL mobilya parası var. 100 Euro ve 2 gr altın almayı planlıyorum pazartesi.
Öğle yemeğine 6.5 TL verdim. Bir de ev görme hediyesi aldım. 15 de o. Eve gidince kumbaraya ne atacağım bilmiyorum. Otopark ücreti veririm az sonra arabamı alınca.
Bahsettiğim birikim de ödemenin içinde.100 euro 2 gr altın ve 10 bin ödeme Rabbim daha daha versin