• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hanımlar giremedm kaç gündür çok harcadık haftasonu sinemeya gittik 26 tl ( mısır kola vs aldırmadım o paraya yemek yeriz dedim) sonra bi de yemek yedik 45 tl kızım üzerini kirletti mecburen ona bi kıyafet almak zorunda kaldım 20 tl, doktora gittim kontrole +şeker yüklemesi vs yapıldı 100 tl, kasaba uğradık yarımsar kilo kıyma pirzola kuşbası aldık 100 tl gitti :( cok harcadık ama napim harcamdan da yaşanmıyor en iyisi yaptıgım tasarrufları yazayım 4 demeti 1 liradan yeşillk aldm hepsini doğrayıp buzluğa attım, kalan bayat ekmekleri de ufalayıp buzluğa attım, kıymayı 2/3 köfte yapıp buzluga attım kalanı ayırdım karnıyarık yapıcam. Kızıma abur cuburu kestim eve gidince birlikte kakaolu damla cikolatalı kek yaptık kocaman bir borcam dolusu kabardı cok da güzel oldu onu da koydum istedikçe veririm meyve ve kuruyemişle değişikli olarak. Cebimizdeki bozukları kızım alıştı alıp alıp atıyor kumbarası acılmıyor eşimden haftasonu para istedm üzerimde yok kumbaradan al dedi acılmayan kumbara o dedim ee tabi alışmış önceden almaya alamadık iyi oldu sonra cekmiş 50 lira verdi hiç harcamadm koydum kenara maaşa 3 gün var hayırlısı bakalım alır almaz yine bir ceyrek yapayım diyorum bu 7. çeyreğim olacak şşş aramızda kalsın :D :D :D

herkese merhabalar hayırlı cumalar bugün maaş günümüz cok şükür gidip hemen 1 çeyrek alcam hatta elimde 120 tl param var üstünü tamamlayıp bir tane daha alıp almama konusunda kararsıızm ay sonuna zorlanır mıyım bilmiyorum hayırlısı bakalım birikimleriniz bereketli olsun

Allah bereket versinde daha çok birikim yap inşallah cnm
Yapabilirmiyim bilemiyorum çok boğaza düşkünüz aslında kira param ekstra geliyor evimiz başka şehirde var 900 tl geliyor buraya veriyoruz direk....yani 15 çeyrek sadece boğaz bakalım ugrasicam bu ay 1 çeyreği yapayimda aşka geleyim :KK53::KK53:

Çok şükür maaşlarımızı aldık bugün.
. Ödemeleri bitiremedik. Bi kısmı pazartesiyse kaldı. Bu ay 10 bine yakın ödeme var. Kartlar krediler yardımcımın maaşı faturalar bir de 500 TL mobilya parası var. 100 Euro ve 2 gr altın almayı planlıyorum pazartesi.
Öğle yemeğine 6.5 TL verdim. Bir de ev görme hediyesi aldım. 15 de o. Eve gidince kumbaraya ne atacağım bilmiyorum. Otopark ücreti veririm az sonra arabamı alınca.
100 euro 2 gr altın ve 10 bin ödeme :KK57::KK57::KK57: Rabbim daha daha versin

Merhaba,
Hepinizin birikimleri bereketli olsun İnşallah.
6 tl attım kumbaraya bu sabah.

Back
X