• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaslar bende böyle kumbara yapmak istiyorum. Kumbaralarinizin resmini paylaşabilir işiniz? Nerede saklıyorsunuz parayı merak ediyorum

Merhaba arkadaslar bende böyle kumbara yapmak istiyorum. Kumbaralarinizin resmini paylaşabilir işiniz? Nerede saklıyorsunuz parayı merak ediyorum
Ben açılmayan teneke kumbaralardan aldım bir tane büyük, bir tanede küçük. Çünkü açılabilen olunca mutlaka tırtıklıyorum.
Büyük olanda kurban parası biriktiriyorum, hem kağıt hemde demir atıyorum. Küçük olanada sadece demir para atıyorum, onunlada fiyatı ne olursa olsun çeyrek altın alıcam.

bu ay cok gıder vara ya ıftara gıtmeler ıftara almalar :/ bakalım ay sonunda ne kalıcak

Ben açılmayan teneke kumbaralardan aldım bir tane büyük, bir tanede küçük. Çünkü açılabilen olunca mutlaka tırtıklıyorum.
Büyük olanda kurban parası biriktiriyorum, hem kağıt hemde demir atıyorum. Küçük olanada sadece demir para atıyorum, onunlada fiyatı ne olursa olsun çeyrek altın alıcam.
çok iyi fikir canım süpersin, bende iki tane kumbara biriktireceğim hatta eşiminde bana katılmasını söyleyeceğim. en iyisi bu şekilde. buraya yazmakta iyi oluyor teşvik oluyor insana. kimse bizi tanımasa bilmese bile yazmak iyi fikir.

Şu an kağıt ve bozukları karışık biriktirdiğim bir kumbaram var.
Bozukluklar çoğalınca alıp kağıda çeviriyorum.
Bebek doğana kadar açmayacağız İnşallah.
Dün 11,5 tl attım.
Bugünde elimde kalan bozukları atarım.
Yaşasın kumbara, yaşasın birikim :anneadayı:

Back
X