Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL
- Konu Sahibi gve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
merhaba kızlar. uzun zaman sonra yeniden aranızdayım. sizi ihmal ettim çok üzgünüm. hatırlarsanız iş çıkışım olmuştu ve daha güzel şartlarda kadroya geçmiştim. budurumdan dolayı çok yoğun çalışıyorum. ama yeniden aranızdayım. kısacası yaptığım birikimi anlatmam gerekirse araç aldım. az bir borcu kaldı. saatığımda elimde toplu param olucak. şimdi geriye dönük mesajlarınızı okuyacağım. hepinizi sevgiylee öpüyorum.
harikasınnnn....Kizlar nezamandir yazamadım ama birikimden vazgecmedim kumbaraya ataa ata dün 4.gram altini mi aldım şükür
hoşgeldinnnnnnn....Kızlar bende yeni katıldım aranıza kavanoza 11.65 lira ile atarak açılışı yaptım. Aslında kumbara alıcaktım, ama vazgeçtim. Para biriktirmek için bile para harcamayayım, dedim.
çok soğuk bu gün hava. dikkat et alışveri yaparken. hasta olma.
- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
nasıl bir işle meşgulsünüz?Ben bu aralar pek atamıyorum kumbaraya. Yaptığım işlerinde parası mayısta verilecek. Kışın toplu olarak veriyorlar. 6 aylık.
- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Aslında öğrenciyim. Evlere iş veren bir firmanın verdiği bir iş. Elbise kenarlarına pıtırık filan yapıyorlar bende şuan zincir çekiyorum. Onları elbise kenarlarına filan kullanıyolarnasıl bir işle meşgulsünüz?
benim görümcede öğrenci. Cafede çalışıyor. harçlığını çıkarıyor. Kayınpeder para gönderiyor ama az. Çalışmasa okuyamayacaktı. Tebrik ediyorum seni.Aslında öğrenciyim. Evlere iş veren bir firmanın verdiği bir iş. Elbise kenarlarına pıtırık filan yapıyorlar bende şuan zincir çekiyorum. Onları elbise kenarlarına filan kullanıyolar
- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123