• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 gündür cebimdeki 50 TL ile gidip geliyorum. Kumbaraya para da atamadım

merhaba kızlar. uzun zaman sonra yeniden aranızdayım. sizi ihmal ettim çok üzgünüm. hatırlarsanız iş çıkışım olmuştu ve daha güzel şartlarda kadroya geçmiştim. budurumdan dolayı çok yoğun çalışıyorum. ama yeniden aranızdayım. kısacası yaptığım birikimi anlatmam gerekirse araç aldım. az bir borcu kaldı. saatığımda elimde toplu param olucak. şimdi geriye dönük mesajlarınızı okuyacağım. hepinizi sevgiylee öpüyorum.

Ben bu aralar pek atamıyorum kumbaraya. Yaptığım işlerinde parası mayısta verilecek. Kışın toplu olarak veriyorlar. 6 aylık.

Aslında öğrenciyim. Evlere iş veren bir firmanın verdiği bir iş. Elbise kenarlarına pıtırık filan yapıyorlar bende şuan zincir çekiyorum. Onları elbise kenarlarına filan kullanıyolar
benim görümcede öğrenci. Cafede çalışıyor. harçlığını çıkarıyor. Kayınpeder para gönderiyor ama az. Çalışmasa okuyamayacaktı. Tebrik ediyorum seni.

Bugün 200 küsur harcadım. Yeni iş için yeni kıyafetler aldım. Kumbaraya para atamadım.
100 tl ye yakın param vardı. Eşim karşıladı alışverişimi o para duruyor şu an. Ay sonuna kadar tamamlayıp bir çeyrek alırım belki.

Oğlumun açılmayan ayı kumbarasını aldım
Ben atıyorum ona,o da öteki kumbarasına
Bugün 10tl harcadım muzu,elden,çikolata ve bir ekmek aldım.
Yeni tarihte çeyrek altın fiyatını sordum 187dedi nasıl yüksek mi kızlar,yarın almayı düşünüyorum

Back