• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerdee,epey bi var ama kendimizi gaza getirelim azicik,insallah artik dolsun yaa...ilk defa bi kumbara dolduracagim ömrümde,hep yarimken actim...

Ben de öyle. Kağıt kumbarasına dokunmuyoruz hala ama bozuk dolmak üzere ve sabırsızlanıyorum. Hemn yenisine başlayacağım açar açmaz.

Bu akşam eşimin arabada biriktirdiği bozukların 1 tl olanlarını alacağım kumbara için. :KK45:

bende şimdilik 2.50 kumbaraya attım
markete çıkmadım henüz.daha atarım heralde
dün bi arkadaşla konuştuk,bugün eşime bişey olsa 3-4 ay rahat geçinebilirim dedi..sustum..:eek:

Bir insanın kenarda 10 bin tl parası olması gerek diye düşünürüm hep. İlla kötü bir şey olacak değil, bazen bir eğitim fırsatını kaçırabiliyor insan örneğin. Ya da düğün olabilir, sürpriz bir bebek olabilir, hastalık olabilir.

İki aydır diş tedavisine verdiğim paraların hesabını yapamadım. 1 yıllık bir kumbara yaptım. O bazı ihtiyaçlar için Eylül ayında açmayı planlıyorum.

Onun dışında da her ay gram altın alma hedefi koydum kendime bakalım, önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum.

Günaydın kızlar.
Dün kozmetik alışverişi yaptım. Mart ayı dahil giyim ve kozmetik alışverişi yapmamayı düşünüyorum.
Alışveriş sonrası kalan 4,5 tl bozuk kumbarasına gitti.

Bugün bir çift ayakkabı bakacağım , yaşadığım şehirde havalar ısınıyor bahar geliyor, istek mi ihtiyaç mı diye düşündüm ve gerçekten ihtiyacım olduğuna karar verdim. Çünkü bu yıl giyim tarzımda da biraz değişiklik yaptım çok cici elbiseler giymeye başladım. Onlara uygun bir çift ayakkabı edineceğim.

Vicdan yaptım kendime açıklama yapıyorum. :KK51:

Back