- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Ayy çok güzel ben yeni başladim inşallah bende o günleri görürümKizlar nezamandir yazamadım ama birikimden vazgecmedim kumbaraya ataa ata dün 4.gram altini mi aldım şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok güzel ben yeni başladim inşallah bende o günleri görürümKizlar nezamandir yazamadım ama birikimden vazgecmedim kumbaraya ataa ata dün 4.gram altini mi aldım şükür
Kuyumcular altin düşüşe geçecek almayıp elinizde nakit biriktirin düşünce alin diyorlar şuan için bencede en mantiklisi düşmesini beklemekaltın pahalı diye almadım ben..alsammı ki..bide kaçırdım sanırım,bankadanmı alıyosun
Yok canim zarrafdanaltın pahalı diye almadım ben..alsammı ki..bide kaçırdım sanırım,bankadanmı alıyosun
Amin cnm. Bende bugün 6. 50 TL attım kumbaraya. Biraz biriksinde aslında çeyiz için beyaz eşya taksitlerine gireyim diyorum.Görürsün canım pes etmeden kumbaradan tirtiklamadan biriktirdim.bazen eksik çıktı param ama dolana kadar beklemedim eşime üstünü tamamlatıp aldım en Son 3gun önce aldım çok çıkmış ama düşmesini beklemedim 115den aldım allah bereket versiinn
Yaaa belki bana düşmez cnm ama ben yalan söylemeyi doğru bulmuyorum cok basit bir sebep bile olsa yalan söylenmemeli onun yerine direk harçlık istesen meselaKendimi çok kötü hissediyorum şuan..eşimden yarın saçımı falan boyatıcam deyip para aldım
Yanlız bugün marketten almıştım boyamı.
Resmen yalan söyledim adama..çok kötü hissediyorum şu an..
Yaaa belki bana düşmez cnm ama ben yalan söylemeyi doğru bulmuyorum cok basit bir sebep bile olsa yalan söylenmemeli onun yerine direk harçlık istesen mesela
Şimdi ne gerek var diyor ama ileride kenarda birikmiş bir paran olduğunu duyarsa eminim cok sevinir, sen yap mutlaka birikimini. Evet gerçekten burda insan çok hevesleniyor birbirimizi olumlu etkiliyoruz.Bide şimdi şöyle bişey var. Durumumuz allaha şükür iyi. Allah kimseyi dara düşürmesin,ben hiç bilmem mesela darda kaldığımızı. Hissttirmez bana pek eşim.
Bikaç kez dedim ona para biriktiriyorum diye. Birinde dalga geçti,diğerinde ne gerek var diye kızdı bana. Ben alışveriş için veriyorum market manavdan kısıma sakın diye. Ama bende özeniyorum işte. Az biraz param yada altınım olsa fenamı olur yani.
Bilmiyorum yaa,dediğin gibi yalan girecekse işin içine bereketide olmaz zaten. Heveside..
keşke açık açık kuaföre gitsem şu kadar tutuyor, evde boyayınca bu kadar. kuaföre gidecek gibi alayım senden, boya parasını çıkıp kalanı kumbaraya atalım ne dersin? başka şekilde kenarı para koyamayacağız deseydin. bunun gibi bir çok şey. bu şekilde sağ cepten alıp, sol cebe koymaya benzemiş canım, güven de kırılırsa hoş olmaz. yerinde olsam, kuaföre gitmekten vazgeçtim, onun yerine boya aldım kendim boyucam. bu da paranın üstü, geri mi vereyim, kumbaraya mı atayım der ve hatayı telafi ederdim.Kendimi çok kötü hissediyorum şuan..eşimden yarın saçımı falan boyatıcam deyip para aldım
Yanlız bugün marketten almıştım boyamı.
Resmen yalan söyledim adama..çok kötü hissediyorum şu an..
keşke açık açık kuaföre gitsem şu kadar tutuyor, evde boyayınca bu kadar. kuaföre gidecek gibi alayım senden, boya parasını çıkıp kalanı kumbaraya atalım ne dersin? başka şekilde kenarı para koyamayacağız deseydin. bunun gibi bir çok şey. bu şekilde sağ cepten alıp, sol cebe koymaya benzemiş canım, güven de kırılırsa hoş olmaz. yerinde olsam, kuaföre gitmekten vazgeçtim, onun yerine boya aldım kendim boyucam. bu da paranın üstü, geri mi vereyim, kumbaraya mı atayım der ve hatayı telafi ederdim.
çok tatlısınız yaagecenin 3 ünde kaldırıp söyledim:)
adamda yazık nasıl alışmışsa artık benim şapşallıklarıma,ne demeye uyandırdın bile demedi..
gecenin 3 ünde kaldırıp söyledim:)
adamda yazık nasıl alışmışsa artık benim şapşallıklarıma,ne demeye uyandırdın bile demedi..
Bende bugün 3 TL atabildim. Evet bende duydum. Elinizde varsa bozdurun cünkü düşüşe geçecek, düştüğünde tekrar alın diyorlarDün kumbaraya 2 tl atabildim.
Dolunca açıp yaza olan doğum ve düğünler için çeyrek almayı planlıyorum. Ama o kadar yükseldi ki, bugün bir ekonomistin konuşmasına denk geldim. Şu anda altın almak kesinlikle akıl karı değil, bir süre daha bekleyin yoksa zararınız ciddi boyutlara ulaşır dedi.
Mart sonuna kadar mühlet veriyorum o yüzden kendime.
selamlar,dokuz küsür de kumbarama