Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL
- Konu Sahibi gve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- 22 Şubat 2012
- 535
- 325
- 323
Merhabalarr,
Sabah 4 lira attım bozuk para kumbarasına. Haftasonuda bişeyler attım ama tam olarak bilmiyorum.
Herkes cebinde kalan bozuklukları verince ne kadar attım bilemiyorum :)
Kağıt para kumbarasına da 5 lira attım şimdilik.
Bugün maaşı çekip akşam biraz daha iyi bişeyler atıcam :)
Sabah 4 lira attım bozuk para kumbarasına. Haftasonuda bişeyler attım ama tam olarak bilmiyorum.
Herkes cebinde kalan bozuklukları verince ne kadar attım bilemiyorum :)
Kağıt para kumbarasına da 5 lira attım şimdilik.
Bugün maaşı çekip akşam biraz daha iyi bişeyler atıcam :)
- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
hosgeldin,bol birikimler...Kızlar bende yeni katıldım aranıza kavanoza 11.65 lira ile atarak açılışı yaptım. Aslında kumbara alıcaktım, ama vazgeçtim. Para biriktirmek için bile para harcamayayım, dedim.
- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
hosgeldin,bol birikimler...
Tesekkur ederim
- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
sanirim kumbaralarimiz ayni gibi,benim de az kaldi ama marti bulur gibi geliyo...bu defa sabrediyorum bakalim...merak ediyorum canim hangimiz ne kadar biriktirdik bakalim...acinca kumbaralar cikar ortaya...Bozuk kumbarasına 3 tl attım. Çok az kaldı dolmasına.
- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
sanirim kumbaralarimiz ayni gibi,benim de az kaldi ama marti bulur gibi geliyo...bu defa sabrediyorum bakalim...merak ediyorum canim hangimiz ne kadar biriktirdik bakalim...acinca kumbaralar cikar ortaya...
Bizimki de Mart'ta tam anlamıyla dolacak gibi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır canım :) Bunu açar açmaz yenisine başlayacağım :)
- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
Selam kızlar. Birikim kumbarasına 20 tl , bozuk kumbarasına 7 tl attım.
Bozuk kavanozunun dolmasına çok az kaldı ne kadar çıkacağını çok merak ediyorum.
Kumbara ile para biriktirmek çok keyifli, bunu açınca hemen yenisine başlayacağım.
bendede varya açılmıyo,nasıl sabırsızlanıyorum,nasıl hayaller kuruyorum bir bilsen:)
gelip geçtikçe kaldırıyorum bakalım ne kadar ağırlaştı..merak ediyorum bakalım ne kadar çıkacak,ne zaman dolacak..
ben bu ara kendimden beklemediğim performansı sergiledim..1 haftada 100 biriktirdim,kağıt..ama çok hesaplıyorum kafamda,yemek yaparken,markete,pazara giderken falan..
- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
Kizlar nezamandir yazamadım ama birikimden vazgecmedim kumbaraya ataa ata dün 4.gram altini mi aldım şükür
altın pahalı diye almadım ben..alsammı ki..bide kaçırdım sanırım,bankadanmı alıyosun
- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
bendede varya açılmıyo,nasıl sabırsızlanıyorum,nasıl hayaller kuruyorum bir bilsen:)
gelip geçtikçe kaldırıyorum bakalım ne kadar ağırlaştı..merak ediyorum bakalım ne kadar çıkacak,ne zaman dolacak..
ben bu ara kendimden beklemediğim performansı sergiledim..1 haftada 100 biriktirdim,kağıt..ama çok hesaplıyorum kafamda,yemek yaparken,markete,pazara giderken falan..
Harika.
Bereketli olsun dilerim. Ben de sürekli elimle kaldırıp tartıyorum bozuk kavanozunu özellikle.