• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalarr,

Sabah 4 lira attım bozuk para kumbarasına. Haftasonuda bişeyler attım ama tam olarak bilmiyorum.
Herkes cebinde kalan bozuklukları verince ne kadar attım bilemiyorum :)
Kağıt para kumbarasına da 5 lira attım şimdilik.
Bugün maaşı çekip akşam biraz daha iyi bişeyler atıcam :)

sanirim kumbaralarimiz ayni gibi,benim de az kaldi ama marti bulur gibi geliyo...bu defa sabrediyorum bakalim...merak ediyorum canim hangimiz ne kadar biriktirdik bakalim...acinca kumbaralar cikar ortaya...

Bizimki de Mart'ta tam anlamıyla dolacak gibi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır canım :) Bunu açar açmaz yenisine başlayacağım :)

Selam kızlar. Birikim kumbarasına 20 tl , bozuk kumbarasına 7 tl attım.
Bozuk kavanozunun dolmasına çok az kaldı ne kadar çıkacağını çok merak ediyorum.
Kumbara ile para biriktirmek çok keyifli, bunu açınca hemen yenisine başlayacağım.

bendede varya açılmıyo,nasıl sabırsızlanıyorum,nasıl hayaller kuruyorum bir bilsen:)
gelip geçtikçe kaldırıyorum bakalım ne kadar ağırlaştı..merak ediyorum bakalım ne kadar çıkacak,ne zaman dolacak..
ben bu ara kendimden beklemediğim performansı sergiledim..1 haftada 100 biriktirdim,kağıt..ama çok hesaplıyorum kafamda,yemek yaparken,markete,pazara giderken falan..

bendede varya açılmıyo,nasıl sabırsızlanıyorum,nasıl hayaller kuruyorum bir bilsen:)
gelip geçtikçe kaldırıyorum bakalım ne kadar ağırlaştı..merak ediyorum bakalım ne kadar çıkacak,ne zaman dolacak..
ben bu ara kendimden beklemediğim performansı sergiledim..1 haftada 100 biriktirdim,kağıt..ama çok hesaplıyorum kafamda,yemek yaparken,markete,pazara giderken falan..

Harika.
Bereketli olsun dilerim. Ben de sürekli elimle kaldırıp tartıyorum bozuk kavanozunu özellikle.

Back