hosgeldin,bol birikimler...Kızlar bende yeni katıldım aranıza kavanoza 11.65 lira ile atarak açılışı yaptım. Aslında kumbara alıcaktım, ama vazgeçtim. Para biriktirmek için bile para harcamayayım, dedim.
hosgeldin,bol birikimler...
sanirim kumbaralarimiz ayni gibi,benim de az kaldi ama marti bulur gibi geliyo...bu defa sabrediyorum bakalim...merak ediyorum canim hangimiz ne kadar biriktirdik bakalim...acinca kumbaralar cikar ortaya...Bozuk kumbarasına 3 tl attım. Çok az kaldı dolmasına.
sanirim kumbaralarimiz ayni gibi,benim de az kaldi ama marti bulur gibi geliyo...bu defa sabrediyorum bakalim...merak ediyorum canim hangimiz ne kadar biriktirdik bakalim...acinca kumbaralar cikar ortaya...
Selam kızlar. Birikim kumbarasına 20 tl , bozuk kumbarasına 7 tl attım.
Bozuk kavanozunun dolmasına çok az kaldı ne kadar çıkacağını çok merak ediyorum.
Kumbara ile para biriktirmek çok keyifli, bunu açınca hemen yenisine başlayacağım.
Kizlar nezamandir yazamadım ama birikimden vazgecmedim kumbaraya ataa ata dün 4.gram altini mi aldım şükür
bendede varya açılmıyo,nasıl sabırsızlanıyorum,nasıl hayaller kuruyorum bir bilsen:)
gelip geçtikçe kaldırıyorum bakalım ne kadar ağırlaştı..merak ediyorum bakalım ne kadar çıkacak,ne zaman dolacak..
ben bu ara kendimden beklemediğim performansı sergiledim..1 haftada 100 biriktirdim,kağıt..ama çok hesaplıyorum kafamda,yemek yaparken,markete,pazara giderken falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?