HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sadevehuzurlu Çok çok içten amin diyorum.

Kimseye muhtaç olmadan yaşayalım kafi. Kredi kartına karşı hassasım ben faturalar , eğitim ve ulaşım masrafları hariç pek taraftar değilim açıkçası kullanılmasına. Benim olmayan bir parayı kullanıyormuşum gibi düşünüyorum. Kredi kartıyla kıyafet almamaya azami özen gösteririm mesela. Dışarıda geçireceğimiz zamanlar içinde kart kullanmayız.

Bebek masrafları hakkında fikrim yok ama hazırlık evresinde kullanılabilir elbette. Büyük tutarlar için ideal bence kredi kartı.

Eşim çok iradeli bu konuda. Neye ne harcayacağını bilir. O yüzden biraz rahatım ben.

Hepinize günaydınlar bu arada.

Güzel , mutlu, huzurlu bir gün olsun hepimiz için. :)

Bizde bu haftanin alisverisini yaptik
Sivisabun,sampuan, biskuviler , cikolatalar,meyve,konserve,ekmek,ketcap,pecete, tavuk, mantar, yogurt, fanta.. Nyseki 55 tl tuttu hepsi.
Her hafta 50 tl lik butce ayarlamistim zaten.

Daha önceden kredi kartı borcumu bitirip, sonra para biriktirmek istediğimi söylemiştim. Borcunuz varken para biriktirmek biraz imkansız oluyor, borç yokken daha da verimli oluyor.
Gururla söylüyorum ki, kredi kartı borcumu bitirdim!
Ve normalde kullandığım kredi kartı limitinin yarısından azını kullandım

Tebrikler.
Ne büyük bir hafiflik o borçtan kurtulmak.

Bozuk kumbarasına 3 tl ekledim.

Günaydın kızlar.

Bu ay ben de çok birikim yapamadım. Sağlık masraflarım, eğitim masraflarım v.s. En büyük yatırım sağlık ve eğitim zaten. Önümüzdeki ay telafi edeceğim İnşallah.

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Günaydın kızlar.

Bu ayı da yarıladık hayırlısı ile. Yine masraflı bir ay. Bugün kredi ve kira ödememiz var 1700 civarında.
Bu ay sonu kuaföre gideceğim, hem kesim hem bakım yaptıracağım. Senede bir bakım kuaförde yaptırıyorum. Onun parasını şimdiden ayırdım. Bu ay hiçbir şey almadım kendime.Önümüzdeki ay kozmetik alışverişi de yapacağım.

Maaştan para kalacak mı merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…