• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu aralar hiç atamadım kumbaraya. Ay başı kağıt kumbarasına 100 tl atmıştım o kadar. Arada bozuk kumbarasına bir şeyler attım. Bu ay ki sağlık giderlerim sebebi ile temkinli davranıyorum ay sonu umarım elimizde para kalır ve birikime eklenir. Şu an zulamda 150 tl bekletiyorum. Ama elektrik faturası yüklü gelecek gibi bu ay.

2 gündür sokağa çıkmadığım için para da harcamıyorum.

@sirinezgicik kayıplarda olduğuna göre çok para harcıyosun demek ki?

Bu ay kumbaralarıma çok para atamadım, önümüzdeki ay acısını çıkarmayı planlıyorum.

Herkese merhabaa :)

Ben pazar günü kumbaramı açtım :KK45:
Zaten zor sabrediyodum abimin gazıyla açmış bulundum :))
Tam 605 lira çıktı :KK49:

600 lirayı aylık 200 lira taksit ödüyodum son 600 lira kalmıştı o borcu kapattım onunla.
5 lirayla da 2 tane küçük kumbara aldım.
Birini kağıt birini bozuk para kumbarası yaptım.
Bozuk para kumbarasını doldukça açıp kağıt para kumbarasına aktarıcam.
Kağıt parayı da ne zaman araba alacak duruma gelirsem o zaman açıcam kullanmak için.

Bozuk kumbarasına abim babam kardeşim babaannem hepsi bişeyler attı ilk aldığımda :)
Kağıt para kumbarasına da 10 lira attım :)

Bereketli olur inşallah :)

600 lirayı aylık 200 lira taksit ödüyodum son 600 lira kalmıştı o borcu kapattım onunla.
Kağıt parayı da ne zaman araba alacak duruma gelirsem o zaman açıcam kullanmak için.

Bozuk kumbarasına abim babam kardeşim babaannem hepsi bişeyler attı ilk aldığımda :)

Süper, maşallah muhteşem!
Bereketli olsun canım

Harika.
Ne güzel motivasyon oldu bize. Bir hedefin olduğu zaman biriktirme işi keyfe dönüşüyor sanki. benim bozuk kavanozum dolmak bilmiyor, kağıt kumbaram yaz sonu açılacak İnşallah.

Yeni kumbaralarda daha güzel birikimler olsun :)

kizlar maasallah kumbaralar dolmus tasmis,darisi bana.yarisini yeni gectim,ben de cok merak ediyorum kac cikacak acaba...neyse az daha sabredeyim bari,önümüzdeki ay gün sirasi da bende,paraciklar gelsin bakalim...bu arada bugün de 30 lirami kenara ayirdim,5 lira da cüzdana koydum,ne kadar para olsa o kadari harcaniyo bence:110:.herkese iyi günler diliyorum.

Back