- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya gram altin fiyati artti bikac gun once 98 e almistim simdi 105 olmusinsallah duser yaHanımlar bu arada dolar 3 lira altının gramı 105 lira
Bende alıcam ama dolarları bozdurmam gerek o sırada düşer inşallah.Evet ya gram altin fiyati artti bikac gun once 98 e almistim simdi 105 olmusinsallah duser ya
insallah duser duserse bikac tane alcamBende alıcam ama dolarları bozdurmam gerek o sırada düşer inşallah.
Hanımlar bu arada dolar 3 lira altının gramı 105 lira
Bankada 64 gram altınım varmış. Onu sattım ben de dün
İnşallah düşer de yeniden alırım
Keşke dövizim de olsaydı da satsaydım.
Bu alım satım işlerini internetten mi yapıyosunuz?
Bende yapmak istiyorum aslında ama bu konular hakkında hiç bilgim yok :)
Evet Kuveyt Türk bankasında hesabım var. İnternet şubesinden alım satım yapıyorum.
İşim bilgisayar başında olduğu için sık kontrol edebiliyorum. Düşmüşse alıyorum, ani yükselmişse satıyorum, bir kaç gün takip ediyorum, düşünce yeniden alıyorum.
Hemen her bankanın da var sanırım böyle hesabı. Hem döviz hem altın (gr cinsinden) alıp satabiliyorum.
Çeyrek, yarım altın vs bana uymuyor, alım satımdaki fark çok fazla. Gram altında öyle değil. Bir de çeyreği satmak istesen kuyumcuya götürmen lazım. Gram altını oturduğum yerden satıyorum.
Benimde işim bilgisayar başında olduğundan rahat takip ederim diye düşünüyorum.
Abim çok kar edemezsin fazla paran olması lazım onun için olmaz dedi ama az az olsa gelsin diyorum. Sonuçta araba almak gibi bi hedefim var :)
Şuan kumbarada biriktiriyorum paramı kumbaramı açtığımda bu şekilde değerlendirebilirim. Aylık belli bir miktar para o hesaba ayırırım.
Bu hesaplar için ücret ne kadar peki çok oluyor mu?
Benim dovizim var ama fazla değil pek bir getirisi olmuyor. Eurosu olan yaşadı şu sıralar 3.26lardaBankada 64 gram altınım varmış. Onu sattım ben de dün
İnşallah düşer de yeniden alırım
Keşke dövizim de olsaydı da satsaydım.
Kuveyt Türk hesap işletim ücreti almıyor.
Maaşımı aldığım banka da benden almıyor.
Bir de 2 veya 3 tane otomatik fatura ödeme talimatı verildiğinde bir çok bankada hesap işletim ücreti alınmıyor.
Al-sat işlerinde zaten komisyon yok. Alış ve satış fiyatı farklı olduğu için zaten içinde.
Edaa00 benim de bozuk kavanozum dolmak bilmiyor. İçini de göremiyorum. 3 ay olacak. İlk yaparken 1 aya dolar demiştim. 1 tl ve 50 kuruş atıyorum bir de. 500 tl den aşağı çıkmaz umarım. Benim bir sonraki hedefim daha büyük bir kavanoz olacak eğer bundan umduğum miktar çıkarsa. :)