• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bozuk para kumbarasına 1 avuç küçük bozukluk attık eşimle ama saymadık 3 tl filandır:)
Kağıt para kumbarasına 50 tl attım(harçlık olarak yanımdaydı 10 gündür harcamadım genelde evdeydim hamile olunca pek bişey yapılmıyo:)) harcasaydım gitcekti değerlenmiş oldu

Bugün eşimin doğum günü
Ona pasta, cips, içecek, çiğköfte vb alıcam yeni harçlığımdan:p (haftalık ortalama 50 tl koyuyorum cüzdana)
Bugün harcanmayan parayı napiim dimi
Canım eşimi çok seviyorum Allah hiç ayırmasın sevenleri

Günaydınlarr :)

2 lira attım kumbarama.
Kumbaram artık yarıyı geçti ama ben para attıkça dolmamakta ısrar ediyo. Sabırsızlanıyorum artık :)
Bi daha bu kadar büyük bi kumbara almıcam. Sabredemiyorum :)

Bankada 64 gram altınım varmış. Onu sattım ben de dün
İnşallah düşer de yeniden alırım :KK70:
Keşke dövizim de olsaydı da satsaydım.

Bu alım satım işlerini internetten mi yapıyosunuz?
Bende yapmak istiyorum aslında ama bu konular hakkında hiç bilgim yok :)

Bu alım satım işlerini internetten mi yapıyosunuz?
Bende yapmak istiyorum aslında ama bu konular hakkında hiç bilgim yok :)

Evet Kuveyt Türk bankasında hesabım var. İnternet şubesinden alım satım yapıyorum.
İşim bilgisayar başında olduğu için sık kontrol edebiliyorum. Düşmüşse alıyorum, ani yükselmişse satıyorum, bir kaç gün takip ediyorum, düşünce yeniden alıyorum.

Hemen her bankanın da var sanırım böyle hesabı. Hem döviz hem altın (gr cinsinden) alıp satabiliyorum.

Çeyrek, yarım altın vs bana uymuyor, alım satımdaki fark çok fazla. Gram altında öyle değil. Bir de çeyreği satmak istesen kuyumcuya götürmen lazım. Gram altını oturduğum yerden satıyorum.

Evet Kuveyt Türk bankasında hesabım var. İnternet şubesinden alım satım yapıyorum.
İşim bilgisayar başında olduğu için sık kontrol edebiliyorum. Düşmüşse alıyorum, ani yükselmişse satıyorum, bir kaç gün takip ediyorum, düşünce yeniden alıyorum.

Hemen her bankanın da var sanırım böyle hesabı. Hem döviz hem altın (gr cinsinden) alıp satabiliyorum.

Çeyrek, yarım altın vs bana uymuyor, alım satımdaki fark çok fazla. Gram altında öyle değil. Bir de çeyreği satmak istesen kuyumcuya götürmen lazım. Gram altını oturduğum yerden satıyorum.

Benimde işim bilgisayar başında olduğundan rahat takip ederim diye düşünüyorum.
Abim çok kar edemezsin fazla paran olması lazım onun için olmaz dedi ama az az olsa gelsin diyorum. Sonuçta araba almak gibi bi hedefim var :)
Şuan kumbarada biriktiriyorum paramı kumbaramı açtığımda bu şekilde değerlendirebilirim. Aylık belli bir miktar para o hesaba ayırırım.

Bu hesaplar için ücret ne kadar peki çok oluyor mu?

Benimde işim bilgisayar başında olduğundan rahat takip ederim diye düşünüyorum.
Abim çok kar edemezsin fazla paran olması lazım onun için olmaz dedi ama az az olsa gelsin diyorum. Sonuçta araba almak gibi bi hedefim var :)
Şuan kumbarada biriktiriyorum paramı kumbaramı açtığımda bu şekilde değerlendirebilirim. Aylık belli bir miktar para o hesaba ayırırım.

Bu hesaplar için ücret ne kadar peki çok oluyor mu?

Kuveyt Türk hesap işletim ücreti almıyor.
Maaşımı aldığım banka da benden almıyor.

Bir de 2 veya 3 tane otomatik fatura ödeme talimatı verildiğinde bir çok bankada hesap işletim ücreti alınmıyor.

Al-sat işlerinde zaten komisyon yok. Alış ve satış fiyatı farklı olduğu için zaten içinde.

Kuveyt Türk hesap işletim ücreti almıyor.
Maaşımı aldığım banka da benden almıyor.

Bir de 2 veya 3 tane otomatik fatura ödeme talimatı verildiğinde bir çok bankada hesap işletim ücreti alınmıyor.

Al-sat işlerinde zaten komisyon yok. Alış ve satış fiyatı farklı olduğu için zaten içinde.

Maaş aldığım bankayla konuşayım bende detaylıca bi bilgi alayım.
Altının fiyatı düşüncede kumbaramda ki paralarla hesap açarım kendime sürdürürüm bu şekilde.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Edaa00 Edaa00 benim de bozuk kavanozum dolmak bilmiyor. İçini de göremiyorum. 3 ay olacak. İlk yaparken 1 aya dolar demiştim. 1 tl ve 50 kuruş atıyorum bir de. 500 tl den aşağı çıkmaz umarım. Benim bir sonraki hedefim daha büyük bir kavanoz olacak eğer bundan umduğum miktar çıkarsa. :)

Edaa00 Edaa00 benim de bozuk kavanozum dolmak bilmiyor. İçini de göremiyorum. 3 ay olacak. İlk yaparken 1 aya dolar demiştim. 1 tl ve 50 kuruş atıyorum bir de. 500 tl den aşağı çıkmaz umarım. Benim bir sonraki hedefim daha büyük bir kavanoz olacak eğer bundan umduğum miktar çıkarsa. :)

İnsana öyle geliyor gerçekten sanki hemen dolacakmış gibi ama dolmak bilmiyor. Ben bu kadar sabırsızlıktan sonra imkan yok büyük kumbara almam. Bende 1000 lira bekliyorum ama bakalım :)
Hele ki küçük paraları su şişesinden biriktirmeye başladım daha yarı olmadı geçen saydım 36 lira olmuş onu gördükten sonra bundan kesin bu kadar çıkar diyorum ama bilmiyorum :)
Bana kalsa dayanamayıp çoktan açardım ama babam durduruyo beni. Dün akşam baskılara dayanamadı artık 1 ay daha sabret açarız dedi :)

İnşallah sende beklediğin miktarı görürsün :)

Back