- 4 Temmuz 2014
- 45
- 48
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde geçen ay 120 geldi. Abim hergun banyoya girer ve en bir saat çıkmaz. Eee malum bizde varız. Çamaşır makinesi var ama bulaşkkları elde yıkıyoruz. Bulaşıklarını su dolu kaba koyabilirsin. Çamaşırlarını az kirli kirli diye ayırabilirsin şimdiki makinelerde süper kısa 15 diye programlar oluyor. Biz az kirlileri orada yıkarız mesela... Diş fırçalarken muslukların açık olmamasına dikkat et. Eşin traş oluyorsa yine aynıGünaydınnn kızlarrr bu ay su faturam cok fazla gelmiş 138 tl su faturamdan tasarruf yapıyım diyorum ama nasıl aklıma gelen bulaşık makinesine kirlileri yerleştirirken cok su akıyo bir su dolu kapta akıyo öyle koyacağım sizlerden de tavsiye bekliyorum gerçi bu ay cok çamasır yıkanacak tüller falan ama biraz olsun düşüreyim diyorum en azından kumbarama atarım o parayı yazık yaa cok fazla geldi bana normalde 70-80 geliyo niye böyle geldi anlamadım....
Bende birkaç gündür atamıyordum. Ama buguun attım. Merak etme bazı zamanlar olacak kumbarana para atamayacaksın.bu aralar hic para atamiyorum
Aynen biran once kasim ayiBende birkaç gündür atamıyordum. Ama buguun attım. Merak etme bazı zamanlar olacak kumbarana para atamayacaksın.
Aynen canim bakalim bu ay ne kadar birikecek..Bende birkaç gündür atamıyordum. Ama buguun attım. Merak etme bazı zamanlar olacak kumbarana para atamayacaksın.