• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınnn kızlarrr bu ay su faturam cok fazla gelmiş 138 tl su faturamdan tasarruf yapıyım diyorum ama nasıl aklıma gelen bulaşık makinesine kirlileri yerleştirirken cok su akıyo bir su dolu kapta akıyo öyle koyacağım sizlerden de tavsiye bekliyorum gerçi bu ay cok çamasır yıkanacak tüller falan ama biraz olsun düşüreyim diyorum en azından kumbarama atarım o parayı yazık yaa cok fazla geldi bana normalde 70-80 geliyo niye böyle geldi anlamadım....:KK43::KK43:

Günaydınnn kızlarrr bu ay su faturam cok fazla gelmiş 138 tl su faturamdan tasarruf yapıyım diyorum ama nasıl aklıma gelen bulaşık makinesine kirlileri yerleştirirken cok su akıyo bir su dolu kapta akıyo öyle koyacağım sizlerden de tavsiye bekliyorum gerçi bu ay cok çamasır yıkanacak tüller falan ama biraz olsun düşüreyim diyorum en azından kumbarama atarım o parayı yazık yaa cok fazla geldi bana normalde 70-80 geliyo niye böyle geldi anlamadım....:KK43::KK43:
Bizimde geçen ay 120 geldi. Abim hergun banyoya girer ve en bir saat çıkmaz. Eee malum bizde varız. Çamaşır makinesi var ama bulaşkkları elde yıkıyoruz. Bulaşıklarını su dolu kaba koyabilirsin. Çamaşırlarını az kirli kirli diye ayırabilirsin şimdiki makinelerde süper kısa 15 diye programlar oluyor. Biz az kirlileri orada yıkarız mesela... Diş fırçalarken muslukların açık olmamasına dikkat et. Eşin traş oluyorsa yine aynı

merhaba.20 gunde kumbarama,55.tl attim.biriktirip,ceyrek altin almak istiyorum.ayrica her ay ayridan bir yere 250 tl atiyorum.oda ceyrek altin olmak icin birikiyor.cocuklarimin ceyizi icin birikim yapiyorum...

ben bu aralar atabiliyorum :) dün de 15 tl attım, ctesi de 60 tl kalacak bir yerden onu da atıcam inşallah, ben de mümkün olduğunca kenara atıp biriktirmek istiyorum, yarın öbür gün çocuk olursa birikim olsun . inşallah hepimiz hayırlı güzel şeylerde kullanırız biriktirdiklerimizi arkadaşlar .

Back