HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ekmeği ben almıyorum genelde eşim alıyor. Benim bi şekilde o bozuk paraları eritmem gerek.

ben saymıyorum hiç attıklarımı.bereketi kaçıyo sonra..aklım o parada kalıyo hep,en ufak şeyde açıveriyorum
saymıycam bende.ne çıkarsa bahtıma

Ben de Eylül sonundan beri ayakkabı kutusundan yaptığım kumbarama :) 1 tl ve 50 kuruşları atıyorum bugün saydım 340 tl olmuş. Kısmet olursa hedefim haziran sonuna kadar 3000 tl biriktirmek. Bu arada fotoğrafını da çektim. Belki görüp heeslenen arkadaşlar olur. Para biriktirmek çok keyifli birşeymiş. Bi süre sonra gereksiz olan herşeyden kısıp kumbaranı doldurmayıı tercih ediyorsun :)

Eklentiler

• IMG_3114.JPG
    191,2 KB · Görüntüleme: 230
Bugün kumbarama 5 lira attımmakineye
Az önce Boyner'de bi ayakkabı gördüm. 117 tl. Ay gittim geldim gittim geldim alsam mı diye. Sonra cık dedim. Zaten o renk ayakkabım var. 50-60 liraya da bulunuyor. Almadan çıktım geldim.

Selam kızlar ne zamandır yazamıyorum size kayınpederim vefat etti 3 gündür kayınvalidemdeyiz bir hafta Sürer bu gidip gelmem hergün kumbarama para atamıyorum

Bu sabah 8 tl attım...

#areser başınız sağolsun. Kayınpederine allah rahmet eylesin,kalanlarada sabır versin

selam kizlaaarrr.bugün alisveristen elimde kalan 6,40 kumbaraya gitti..dün dayanamadim actim kumbarami,200 kadar kagit param cikti,kücük kagit paralari atmistim,cok sükür cok sevindim...bozukluklari ellemedim,dolunca bildiririm insallah...

7 lira attım bugün.

10 attım bende,daha sabahtan peşin peşin:)
sonraya kalırsa yerini buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…