• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba uzun zamadır takip ediyorum bu bölümü birikim yapmayı severim ama pek de maddi açıdan iç acıcı değiliz kenara birşeyler atamıyoruz ama küçücükte olsa birikim yapabilmek güzel bende katılmak istiyorum aranıza bugün 1.25 atıyorum hadi bakalım kumbaramız bereketli olsun inş.

herkese merhaba uzun zamadır takip ediyorum bu bölümü birikim yapmayı severim ama pek de maddi açıdan iç acıcı değiliz kenara birşeyler atamıyoruz ama küçücükte olsa birikim yapabilmek güzel bende katılmak istiyorum aranıza bugün 1.25 atıyorum hadi bakalım kumbaramız bereketli olsun inş.
Şu zamanda cogumuz kenara büyük birikimler atamıyoruz ama küçükde olsa birikim biikimdir....

Iki gündür kk ya giremedim. Ama kenara attım birşeyler. Şuan ne kadar hatırlayamıyorum. Sabaha yazarım . Iyi geceler

hoşbulduk arkadaşlar bugün 1 tl atabildim ay sonu hesaplıyor musunuz birikenleri
evin ihtiyacına mı kullanıyorsunuz yoksa iyice birikince çeyrek mi alıyorsunuz

Kızlar işsiz güçsüz bekar bir arkadasinizim. O nedenle büyük birikim imkansız ama orta çaplı hatta ufak çaplı birikimler bile beni sonunda mutlu eder. Bir ihtiyacimi karşılarim en azından.

O yüzden bende sizlere katılmaya karar verdim.

Ama komik olan kısım şu ki, kumbara bulup da alamadım ya :KK43:

D&R çocuk şeyleri, İnkılap Kitabevinde yok. Bugün resmen kumbara aradım yok, bulamadım :KK33:

Kızlar işsiz güçsüz bekar bir arkadasinizim. O nedenle büyük birikim imkansız ama orta çaplı hatta ufak çaplı birikimler bile beni sonunda mutlu eder. Bir ihtiyacimi karşılarim en azından.

O yüzden bende sizlere katılmaya karar verdim.

Ama komik olan kısım şu ki, kumbara bulup da alamadım ya :KK43:

D&R çocuk şeyleri, İnkılap Kitabevinde yok. Bugün resmen kumbara aradım yok, bulamadım :KK33:

İstanbuldaysan bir milyoncularda bulursun. Kilitli ve ağzı açılmayanlardan. Ben mesela bir ara abimin kullandığı jolenin kutusunu kumbara olarak kullanmıştım. Şimdi yine o boyutlarda bir plastik kutu buldum onu kullanıyorum. :)

İstanbuldaysan bir milyoncularda bulursun. Kilitli ve ağzı açılmayanlardan. Ben mesela bir ara abimin kullandığı jolenin kutusunu kumbara olarak kullanmıştım. Şimdi yine o boyutlarda bir plastik kutu buldum onu kullanıyorum. :)

Istanbul da değilim, etraflarda da bir milyoncu yok ama koca şehir illaki denk gelirim bir gün bir yerde :)

hoşbulduk arkadaşlar bugün 1 tl atabildim ay sonu hesaplıyor musunuz birikenleri
evin ihtiyacına mı kullanıyorsunuz yoksa iyice birikince çeyrek mi alıyorsunuz

Ay sonunda kumbarayı açıp sayıyoruz paralarımızı bildirim yapıyoruz şu kadar cıktı die... ben bir çeyrek parası ve ya bir gram altın parası olunca altın yapıp atıyorum kenara sonra ihtiyacım olan bir seyde kullanıyorum

Back