Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu zamanda cogumuz kenara büyük birikimler atamıyoruz ama küçükde olsa birikim biikimdir....herkese merhaba uzun zamadır takip ediyorum bu bölümü birikim yapmayı severim ama pek de maddi açıdan iç acıcı değiliz kenara birşeyler atamıyoruz ama küçücükte olsa birikim yapabilmek güzel bende katılmak istiyorum aranıza bugün 1.25 atıyorum hadi bakalım kumbaramız bereketli olsun inş.
Kızlar işsiz güçsüz bekar bir arkadasinizim. O nedenle büyük birikim imkansız ama orta çaplı hatta ufak çaplı birikimler bile beni sonunda mutlu eder. Bir ihtiyacimi karşılarim en azından.
O yüzden bende sizlere katılmaya karar verdim.
Ama komik olan kısım şu ki, kumbara bulup da alamadım ya
D&R çocuk şeyleri, İnkılap Kitabevinde yok. Bugün resmen kumbara aradım yok, bulamadım
ikialinganasik kumbara Alman'a gerek yok ki
Kavanozlarından birini kumbara olarak kullanabilirsin.
Ben saat kutulqrımdan birini kumbara yaptım kendime.
İstanbuldaysan bir milyoncularda bulursun. Kilitli ve ağzı açılmayanlardan. Ben mesela bir ara abimin kullandığı jolenin kutusunu kumbara olarak kullanmıştım. Şimdi yine o boyutlarda bir plastik kutu buldum onu kullanıyorum. :)
Benim şuana kadar 17 lira 20 kuruş olmuş. :) ha gayret ay sonuna kadar 50 yapsam bari :)
hoşbulduk arkadaşlar bugün 1 tl atabildim ay sonu hesaplıyor musunuz birikenleri
evin ihtiyacına mı kullanıyorsunuz yoksa iyice birikince çeyrek mi alıyorsunuz