Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açmaya kıyamıyorum ki ama iyi ki açılmayan almışım yoksa çoktan harcamıştım. dün 20 tl daha attımmerhabalar,benim kumbaram da öyleydi,dolunca acmasi güzel oluyo...esim sasirmisti hatta,nasil bu kadar cokti diye...insan cocuk gibi seviniyo...ben cüzdanimda kalan tüm bozukluklari attim,tavsiye ederim...
gözün aydin olsun,tebrikler...selam hatunlar...ben buranin eski elemaniyim..bebisim oldu toparlanma falan derken yine sifiri tukettim..tekrardan basliyorumm.ay sonu acixam..
kumbarami kavanozdan yapmistim..duruyo..kumbaraa vericegim parayida kendim yaptigim kumbarama atarim
Bol bereketli birikimler olsun canimMerhaba
Ilk kumbarami aldim.
Kapagini acar kullanirim diye acilmayan tenekelerden aldim.
Alir almaz elime gecen 100tlyi attim. Belki uzun zaman atamam dedim. Sonra bi 5 tl ve bozukluklari attim. Belki yaza kadar biriktirecegim. Bakalim ne kadar olacak.
hosgeldin canim aramiza,bu topigi kuran ksi degilim ama bence sessiz kalmasin,kimse katilmazsa kapanir gider degil mi sonucta...birbirimize biraz gaz verelim,sonucta motivasyon önemliMerhaba hanımlar.
Topige katilmak şartları nelerdir?
Ben de aranıza katilmak istiyorum
Bir takım borclarimizi çok şükür bitirdik. 650 tl birikimle ilerde alacağımız evimizin temelini attık
Benim ise baslamama henüz 1 senem var. O yüzden şimdilik eşimin maasiyla birikim yapabilecegiz. Eğer böyle bir Topige katil8rsam benim 8cin bir otokontrol olur.
Beni de alır misiniz
Ben aksam eve geldiğimde cğzdanımdaki tüm bozuklukları ve varsa kağıt 5 liraları atıyorum.Rastgele mi atıyorsunuz kumbaraya ??