Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bugün 10 lira attim kumbarama,cok mutluyum...
sagol canim,hirs yaptim vallaohh maşallah... :) bereketli olsun birikimler :)
biriktirdiğin parayı her ay bankaya atabilirsin atm kartını da bir arkadaşına verebilirsin. Veya kilitli kumbaralardan al kilidini birisine ver.. :)birde ben kumbaraya para atsam bile onu ihtiyacım olduğunda çıkarıp harcıyorum altın falan almazsam eğer çarçur oluyor para bu aralarda altın almak malum akıl kari değil illaki tl durmalısizler bunun önüne nasıl geçtiniz canlar
Dogru soyluyosun. Ya da pet siselerin icine aticam niyerde okumustum icinden cikarmasi zor oluyor bi deneyeyimbiriktirdiğin parayı her ay bankaya atabilirsin atm kartını da bir arkadaşına verebilirsin. Veya kilitli kumbaralardan al kilidini birisine ver.. :)
Dogru soyluyosun. Ya da pet siselerin icine aticam niyerde okumustum icinden cikarmasi zor oluyor bi deneyeyim
Ben tam bir ay olunca die hatırlıyorum o yüzden ay sonu kalmış aklımda...Sayımlar 15indeydi şimdi hatırladım. O zaman ben soyliyim ilk kumbaramda 22 lira 10 kuruş olmuş
Evet canım 15 miş şimdi baktım eski yazılara ama ben ve bir kaç kiş yeni başladı tam bir aylık olmayacak napıcaz şimdi ya da bir daha ki ayın 15 de mi bildirim yasak ben ve benim gibi olan arkadaslar böylelikle herkes tam bir ay olmuş olur...Sayımlar 15indeydi şimdi hatırladım. O zaman ben soyliyim ilk kumbaramda 22 lira 10 kuruş olmuş
Benimde bir hafta oldu yada olmaz vaziyet bu işte :) bir dahakine zaten tam bir ay olur.Evet canım 15 miş şimdi baktım eski yazılara ama ben ve bir kaç kiş yeni başladı tam bir aylık olmayacak napıcaz şimdi ya da bir daha ki ayın 15 de mi bildirim yasak ben ve benim gibi olan arkadaslar böylelikle herkes tam bir ay olmuş olur...