• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Şu site ne güzeldir ya ne ararsan var :KK45: bende birkime başlıyorum bu ay borçlarım var ama ailemle yaşıyorum evliilik için para biriktirmem lazım o yüzden düzenli şekilde ilerleyebilmek için sizlerin yardımı olur hatta benimde sizlere yardımım olur diye düşündüm. maaşımın yanı sıra bende avon satışı yapıyorum. belki az bi para kalıyor bana en azından kendi alacaklarımı ücretsiz hakediyorum :KK68::KK53:

birde ben kumbaraya para atsam bile onu ihtiyacım olduğunda çıkarıp harcıyorum :KK53:altın falan almazsam eğer çarçur oluyor para bu aralarda altın almak malum akıl kari değil illaki tl durmalı:KK14:sizler bunun önüne nasıl geçtiniz canlar:rolleyes::rolleyes:

birde ben kumbaraya para atsam bile onu ihtiyacım olduğunda çıkarıp harcıyorum :KK53:altın falan almazsam eğer çarçur oluyor para bu aralarda altın almak malum akıl kari değil illaki tl durmalı:KK14:sizler bunun önüne nasıl geçtiniz canlar:rolleyes::rolleyes:
biriktirdiğin parayı her ay bankaya atabilirsin atm kartını da bir arkadaşına verebilirsin. Veya kilitli kumbaralardan al kilidini birisine ver.. :)

Sayımlar 15indeydi şimdi hatırladım. O zaman ben soyliyim ilk kumbaramda 22 lira 10 kuruş olmuş
Evet canım 15 miş şimdi baktım eski yazılara ama ben ve bir kaç kiş yeni başladı tam bir aylık olmayacak napıcaz şimdi ya da bir daha ki ayın 15 de mi bildirim yasak ben ve benim gibi olan arkadaslar böylelikle herkes tam bir ay olmuş olur...

Evet canım 15 miş şimdi baktım eski yazılara ama ben ve bir kaç kiş yeni başladı tam bir aylık olmayacak napıcaz şimdi ya da bir daha ki ayın 15 de mi bildirim yasak ben ve benim gibi olan arkadaslar böylelikle herkes tam bir ay olmuş olur...
Benimde bir hafta oldu yada olmaz vaziyet bu işte :) bir dahakine zaten tam bir ay olur.

kizlar benim kumbaram dolmadan acilmiyo,ama ben icindeki tam paralarin miktarini biliyorum,bozukluklari hic bilemiyorum...ortalama 130 lira kagit para attim bu ay,insallah devami gelir,herkese bol birikimler:110:

Back