HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım eşim hiç sıkmaz beni maddi konularda sağolsun kendi halletmeye çalışıyo arkadaşında 100 tl borç alsa öbür ay verir maaşından ama benim 104 tl yi biriktirmem 1 ay sürüyo. haklısın çok ciddi bi durumda kullanmak daha mantıklı. eşimin ruhu duymadan paranın varlığı biriksin en iyisi

20 liram vardı, hepsini harcadım:/ yemekdi atıştırmalıkdı derken bi baktım bitmiş
1,20 de kumbaraya attım

ben açtım kumbaramı 115 tl çıktı.
iç çamaşırı aldığım yere borcum var. onu vereceğim bu parayla.
bundan sonraki ay ki birikimimle de kot alacağım inşallah.

M maviduvar1 Allah bereket versin canım,
ben de açım. 96 Tl çıktı, birikim hesabıma attım hemen, yarın maaşın üstünden tırtıkladığımla birleştireceğim
duruma göre döviz altın vs alabilirm, bakalım haftaya piyasalar ne durumda olacak..

Ben de katılmak isterim. Yaklasik 10 senedir her ay sizin gibi kumbarama para atar ay sonunda da birikeni ister yatırım olsun ister alış veriş olsun bir şekilde yerine ulaştırırım.
En geç iki sene sonra araba almayı düşünüyorum. Hedefim şimdilik her ay 250tl.
Herkese bol bereketli ay sonları diliyorum

merhaba kızlar, bende kumbara işini bu ay yapamadım. çünkü geçen ay biriken paraları tümletip , bankaya attık. bu ay birikim yapamadık. masraflarımız çok oldu bu ay . eksiden gidiyoruz. aslında hayatımızda ilk defa kendimize kaliteli bir gözlük aldık. 350 tl benim eşimin ise 385 tl.. içim çok gitti ama... yaş 27 oldu ve bizim yazları gözlüklerimiz olmazdı.
hoş geçen hafta aldık ben daha kullanmaya başlamadım bile. hem alışık değilim ne bilim hemde bir tuhaf hissederim kendimi, insanların gelir durumları malum ortada .alırken dahi 2 saat kararsız kaldım taksitle aldık ama... işte. ben biraz tuhafım bu konularda mesela yeni aldığım şeyleri hemen giyemem. eski kıyafetlerımde daha rahat ederim. veya pahalı birşey gördüğümde alamam , kendime hak göremiyorum. benden bizlerden durumu daha kötü insanlar gelir aklıma.
gözlüğü sanırım bu gidişle takamıycam bir süre de . en azından taksidini yarılayıp öyle takmayı düşünüyorum. eşim çok kızıyor bana amaaa biliimm.. bir acayibim işte.

kızlar benm kumbaramdan 229,5 tl çıktı :) 100 tlyi birikime attım geri kalanını yanıma aldım yaz geldi bi şeyler bakıcam. maaşımı henüz almadım. bu hafta maaşımı da alıcam inş o zaman birikime tam gaz devam :)

canım gözlüğünüzü güle güle kullanın. o bir ihtiyaç bence. yazın gözlerinizi güneş ışığından korumalısınız da zaten. fiyatı genel olarak öyle gözlüklerin. ben bir tane beğendm 520 tlydi ama almıcam onu tabiki ben 500 tl kiraya veriyorum yaa
ama o civarda bulursam (250-300) alıcam inş

Selam kızlar tatilden dün döndüm kumbaramı yeni saydım daha 115 tl 35 Kr çıktı bunun 75 tl si önceki aydandı harcamamıştım yani Nisan Ay'ı birikimim 40 tl 35 kr...

selam kızlar, bu ay ilk defa az önce attım kumbaraya birşeyler, 70 kr attım,
çok fazla atamayabilirim bu ay, pek harcamayı düşünmüyorum açıkçası, vergi dilimine girmişiz nasıl olduysa baya az aldım haliyle kasmam lazım, harcamayacağım.

Cüzdanımda yaklaşık 6-7 gün kadar idare etmem gereken bir 40 tl var, 20sini kumbaraya atacağım, durmasın cüzdanda harcamayayım

Nisan ayının kumbarasını açtım 100 lira çıktı hesabıma yatırdım Mayıs ayınınkine başladık bakalım. Biraz geç başladım ama bir hafta kadar, kpss çalışmaktan günleri haftaları şaşırdım galiba

bugün 5 tl attım kumbaraya, devamo haftaya artık haftasonu atamıyorum çarşı pazar derken

dün akşam 5 tl daha attım, yemekler yine evden geldi, bugün harcamam sanırım

günaydın kızlar, ben de a tıyorum kumbaraya bir şeyler. ama bozuk pek olmuyor. bi 100 tl ayırdım kenara. param bittikçe oradan azar azar alıcam. kalanı ay sonu kumbaraya. bu ay sıkışık bir ay olacak bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…