- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
Canım ben kendimden bir örnek veriyim bizimde böyle bir dönem olmuştu sıkılmıştık bilezik bozdum eğer başka bir yerden borç bulup ödenseydik kesin biriktirip borcumuzu verirdik sıkılmayalım diye bilezik bozduk yaparı dedik ama gidiş o gidiş bir daha yerine gelmedi eğer hallede biliyorsa eşin bırak halletsin derim baktın sizi baya sıktı çıkarıp verirsin....
merhaba kızlar, bende kumbara işini bu ay yapamadım. çünkü geçen ay biriken paraları tümletip , bankaya attık. bu ay birikim yapamadık. masraflarımız çok oldu bu ay . eksiden gidiyoruz. aslında hayatımızda ilk defa kendimize kaliteli bir gözlük aldık. 350 tl benim eşimin ise 385 tl.. içim çok gitti ama... yaş 27 oldu ve bizim yazları gözlüklerimiz olmazdı.
hoş geçen hafta aldık ben daha kullanmaya başlamadım bile. hem alışık değilim ne bilim hemde bir tuhaf hissederim kendimi, insanların gelir durumları malum ortada .alırken dahi 2 saat kararsız kaldım taksitle aldık ama... işte. ben biraz tuhafım bu konularda mesela yeni aldığım şeyleri hemen giyemem. eski kıyafetlerımde daha rahat ederim. veya pahalı birşey gördüğümde alamam , kendime hak göremiyorum. benden bizlerden durumu daha kötü insanlar gelir aklıma.
gözlüğü sanırım bu gidişle takamıycam bir süre de . en azından taksidini yarılayıp öyle takmayı düşünüyorum. eşim çok kızıyor bana amaaa biliimm.. bir acayibim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?