- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
beni de alın aranıza bebişim olucak 8 ay sonra.. hedefim o döneme kadar 16.000 TL biriktirmek..Maaşıma dokunmak istemiyorum..(((((((((
beni de alın aranıza bebişim olucak 8 ay sonra.. hedefim o döneme kadar 16.000 TL biriktirmek..Maaşıma dokunmak istemiyorum..(((((((((
slm kizlar..
humeyram butik face adresimm..dualarinizi bekliyrum.
aramızdasın bilehoşgeldin. bebişler gelsiiiiin çoğalsın çok mutlu oluyorum birilerinin bebişi olunca birikimin bereketli olsun
dualarım her zaman seninle tatlış
çok teşekkür ederim canım..Doğumdan sonra bi 5 yıl çalışamayacağım o yüzden yemeden içmeden birikim yapmam lazım
yemeden içmeden kısmını sevemedim. yemeden içmeden olur muymuş hiç :) gereksiz harcamalarını azaltıp, faturalarında tasarrufu sağlasan bile birikim olur sana. hem bebek rızkıyla gelir derler üzme kendini
lafın gelişi işte bu dönemde yemeden olur mu zaten ama bu benim maaşım eşiminkini yer içeriz .. normalde ikisi de bitiyor du ay bitmeden.
ben direk bankaya atıyorumhedefin nasıl ? mesela kumbara dolmadan açmıcam diyen var, aylık bildirim yapanlar var :) senin nasıl ?
bereketli olsun canım
çalışmadığım zaman sanırım kumbaraya ihtiyacım olacak benimde
bozukluklar için kumbara çok iyi oluyor. ben peynir kutusunun kapağını deldim. bozuklukları atıyorum. ay sonu onları bozuk para cüzdanıma atıp kağıt parayı birikime atıyorumveya bozukluklarla kendime abur cubur alıyorum
iyiymiş biz bozukları genelde ekmek alıyoruz 10 kr biriikirse birikir kenarda köşe de ama 1 tl affedilmez
Günaydın hanımlar! :)
Ben bugün dayanamadım saydım kumbaramı, haftasonu da babam gelmişti 50 tl harçlık verdi (bekarlıktan kalma alışkanlık verme desem de dinletemiyorum sağolsun babacım) genelde eşime söylerdim ama bu kez kısacık durdu babam harçlık vermeye geliyo gibi olmasın diye söylemedim direk kumbaraya attım veeee bu ay benden 104 TL çalışmış kumbaraya :)))) çok mutlu oldum ve şok tabi çalışmıyorum biliyosun ah çalışsam neler biriktircem eşime yardım etcem ama eşim polis diye kimse işe almak istemiyo tayini çıkar daha şark görevi yapmamış diyo :/
Benim içimi kemiren bi durum var hanımlar, siz daha deneyimli olduğunuz için size danışmak istiyorum. Biz düğünümüzü bilmem nemizi her şeyimizi kendimiz yaptık borç harçda olsa şükür. eşim 3.000 tl maaş alıyo eş yardımı 200 tl ile birlikte. 2.000 tlye yakın bi kredi ödüyoruz 2 kredi toplamı, ev aldık. ben eve mutfak dolabı yetmediği için dolap almıştım kiler dolabı gibi bu ay 120 TL taksidi kalmış. ek kredinin 200 tl si eksikmiş, eşim diyo ki sıkıştım dolabı aldığımız adam tanıdık allahtan da öbür ay halledersin abi demiş. bu parayı versem mi eşime bilemedim eşim borç bulup öbür ay biraz sıkı tutucam dedi aslında vermesem halledebilir sizce napaym eşimin haberi yok birikimden versem çok mutlu olur ama daha çok sıkıştığımız zamanlarda değerlendirmek daha mantıklı geliyo bana. niyetimi biliyosunuz araba için 7000 TL hedefim. bana bi yol gösterin.
ayrıca ilk defa bu kadar büyük bi meblaya niyetlendim, siz nasıl değerlendiriyosunuz altına mı çevirsem uzun süre olduğu için ilerde eski tarih diyolar sıkıntı olur mu? çalışmadığım için düzenli gelir de yok bende tabi... yoksa para olarak tutmak daha mı mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?