• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman inş dileğin gerçekleşir canım :) çok güzel bir amaçla yapıyorsun birikimini. kat kat bereketli olsun :KK46:

Sagol canim insallah bebegim buay tutunursa insallah asilama oldum 4 gun once 9 aya kadar acmam kumbarami insallah sennde birikimib bereketli olsun insallah

canım üzme kendini. her işin hayırlısı olsun. bu kapı kapandıysa Allah daha iyisini açacaktır emin ol. ben de 1 yıl boyunca iş aradım. nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. ama sonunda beklediğine değecek bir işin olacaktır. hayırlısı de, iyi şeyler düşün iyi olsun. sıkma canını :KK19:

duramadım bugün, markete gidip süt aldıktan sonra, kumbaradan kağıt bir 5lik alıp, cüzdandaki elliği kumbaraya attım, gözüme batıyor cüzdandayken:KK70:neticede bu haftayı kapattım ben anlayacağınız:KK53:

haftaya da bol bol beslerim kumbarayı inşallah:kk77:

sa kizlar nasilsiniz..
ben bieikim yapiyorumm.ama couklardangiipta yazmak pek aklima gelmiuo..
uc tane havlu yaptim 75 tl aldim..biliyosunuz butik sabun yapicam ins dua edin su kardesinize bu is olur..
sabun kalibini piyasa fiyatinin
yarisina satan bir arkadas buldum..diger malzemelerimide alip kokulu tas ve sabun yapimina baslicam yawas yawas insaallah..
rabm buyuk..

sa kizlar nasilsiniz..
uc tane havlu yaptim 75 tl aldim..biliyosunuz butik sabun yapicam ins dua edin su kardesinize bu is olur..
yarisina satan bir arkadas buldum..diger malzemelerimide alip kokulu tas ve sabun yapimina baslicam yawas yawas insaallah..
rabm buyuk..
ayyy sen geldin miii ?? :KK19:
nasılsın? iyi misin? bebiş nasıl ?:KK46:

dualarım seninle. kalıpların fiyatlarını sana ne kadar dediler bilmiyorm ama annem de sabun yapıyo. silikon kek kalıplarından uygun fiyatları alıp yapıyo :) 5 tlye çok güzel kelebek kalıp aldık :) sana da tavsiye ederim

kızlar mrb, tam gezip gezip para harcamalık bir gündü. ben ettim siz etmeyin :KK34:

kumbarama da 3-5 kuruş bi şeyler attım. ay sonu gelse de saysak :KK8:

sa kizlar nasilsiniz..
rabm buyuk..

Hadi bakalım Rabbim bereketli bol kazançlar versin.....

Günaydın kızlar, sabah 1,5 tl attım. bugün belki 20 tl daha atabilirim, sırf cüzdandakini harcamayayım diye:KK66:
haftanın sonunda da ne kaldıysa onu atarım artık:KK51:

Ben çalışmıyorum. Artık marketten,pazardan kalan neyse onu biriktircem.150 liram var kenarda.ama yok sayıyorum onu an itibarıyle başlıyorum inşallah. Evde bir sürü kumbara var ama hepsi mimlendi. İyisimi bunda biriktireyim ben image.jpg

Ben çalışmıyorum. Artık marketten,pazardan kalan neyse onu biriktircem.150 liram var kenarda.ama yok sayıyorum onu an itibarıyle başlıyorum inşallah. Evde bir sürü kumbara var ama hepsi mimlendi. İyisimi bunda biriktireyim benEki Görüntüle 1501669
Hoş geldin canım aramıza kumbaran hayırlı uğurlu bol bereketli olsun...

Sağol #areser. Galiba olcak. Marketten 20 lira kaldı. Normalde hayaldir yani:KK52:Bozukta var ama sonra tümletmesi mesele olur diye atmıycam onlarla pazara çıkarım artık:confused:

Herkeze selam...bende biriktirmek istiyorum,benide alın kızlar aranıza

o zaman aramıza hoşgeldin :-)

Günaydın kızlar, sabah 1,5 tl attım. bugün belki 20 tl daha atabilirim, sırf cüzdandakini harcamayayım diye:KK66:
haftanın sonunda da ne kaldıysa onu atarım artık:KK51:

sende kendimi gördüm :D benim cüzdanda biraz fazla kalsın batıyo. kumbaraya atıyorum :D

Ben çalışmıyorum. Artık marketten,pazardan kalan neyse onu biriktircem.150 liram var kenarda.ama yok sayıyorum onu an itibarıyle başlıyorum inşallah. Evde bir sürü kumbara var ama hepsi mimlendi. İyisimi bunda biriktireyim benEki Görüntüle 1501669

kumbarana bayıldım :-) hem kamuflaj olur birikimine :D

Back