• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım dört gözle mayısın ikinci haftasını bekliyorum inşallah çıkarsa da benim çalışabileceğim bi yer çıkar da evde pineklemeye son veririm. ehliyetin de zamanı doluyomuş mayıs 31 de almam gerekiyomuş eşime kumbaramdan bahsetmiyorum aslında biliyo zulada ne var ne yok diyo arada bende aman eskisi gibi para mı görüyo elim 10 kuruş 1 tl işte toplasan 10 tl zor çıkar ondan diyrum yoksa anında eritir. :)) halbuki iki haftada 32.25 olmuş. babamdan ehliyet için para biriktiriyorum diye çıtlattım o da ben destek çıkıyım dedi eşime 5 10 eksik söyleyip kumbaraya atıcam artık :) bi de iş yerine 10 tl para kesiliyo benden 2 gün için evden götürmeyi düşünüyorum. gerçi bi gün hiç sormuyolar abla yaptığı için ama diğer gün dışardan yiyoruz 5 tl kurtarabilirim ordan da :)))) cesaret geldi bu topikte para kaynaklarını düşünüp duruyorum :D
hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden :)
birikime başlayınca öyle oluyor. nerede gereksiz harcıyorum diye kara kara düşünüyor insan :D ama bu topik iyi gerçekten :) ben bi kaç gündür kumbaraya para atıcam ama hep bi şey çıkıyo aklımdan kumbara çıkıyo :) bu akşam şu cüzdanımı biraz dürteyim

Bende maas yatinca haftalik olarak mutfak alisverisi parasini ve kendi harcligimi ayiriyorum. Haftanin sonunda kalan parami kumbaraya atiyorum. Ay sonunda biriken parayi birikime aticam bakalim ne birikse kardir :)

ben de öyle yapıyorum. hatta elimi mümkün oldğunda darlaştırıyorum. çünkü bazen yanımda 1 tl fazla olsa hemen çayın yanına şu kekten alayım diyorum. sonra vah benim kilolarım ah benim kumbaram diye yakınıyorum :D

günaydın kızlar, sabah servisle kaza atlattık. hiç böyle korkmamıştım :( bi şey yok çok şükür ama korktum baya :( verilcek sadakamız varmış

kızlar ben akşam 2 tl sabah da 3,5 tl tırtıkladım. bugün evden yemek getiremediğim için öğleni de kumbaradan verip, haftanın sonunda cüzdanımdaki 50 tlyi kumbaraya atacağım inşallah.
sanırım toplam da 15 tl falan tırtıklayacağım hadi maksimum 20 olsun, yerine 50 koyacağım ama inşallah:KK49::KK53::confused:

evde akşamdan yemek artmayınca düzenim bozuluyor yahu:KK70:

ne güzel bir topik bu böyle
gerçi çalışan hanımlar daha şanslı bu konuda
benim gibi çalışmayan ve sıkıntısı olanlar içinse sancılı :KK22:
ama olsun bende aranıza katılmak istiyorum birikim yapmaya ihtiyacım var
bi çok hedefim var
önemli olan onlardan birine ulaşabilmek:KK49::KK49:
benide aranıza alıp nasıl brikim yapma konusunda bilgilendirir misiniz:KK68:

bende kumbarama bugün 3 lira attım kumbaram dolunca acacagım yarıladım bakalım n ekadar cıkacak önceki kumbaramdan 200 lira cıkmıstı bakalım bundan ne cıkacak

ne güzel bir topik bu böyle
gerçi çalışan hanımlar daha şanslı bu konuda
benim gibi çalışmayan ve sıkıntısı olanlar içinse sancılı :KK22:
ama olsun bende aranıza katılmak istiyorum birikim yapmaya ihtiyacım var
bi çok hedefim var
önemli olan onlardan birine ulaşabilmek:KK49::KK49:
benide aranıza alıp nasıl brikim yapma konusunda bilgilendirir misiniz:KK68:

çalışan olup olmaması hiç önemli değil canım. birikim yapmak isteyen hatun her zaman yapar :)

bizim kumbaralarımız var. nelerden tasarruf ediyorsak onları yazarız. mesela "geceleri tv, pc fişlerini çektim diğer ay faturam azaldı siz de deneyebilirsiniz kızlar" gbi fikir alışverişinde bulunuruz. kumbaramıza ne kadar attığımızı yazarız. kumbaradakilerle ne yaptığımızı yazarız. hem sohbet hem de birbirimizi teşvik ediyoruz. bu sayede gereksiz harcamalarımız da azalmış oluyor :)

bende kumbarama bugün 3 lira attım kumbaram dolunca acacagım yarıladım bakalım n ekadar cıkacak önceki kumbaramdan 200 lira cıkmıstı bakalım bundan ne cıkacak

ya ne kadar güzel :) kumbaradan kavanoz falan mı _ yoksa şu kapaklı kumbaralardan mı ? benimki peynir kutusu :D bozukluklrı ona atıyorum. kapağına da küçük bi delik açtım :D kağıt paraları da kavanoza atıyorum :) yanyana duruyorlar.
ben de şimdiden ne kadar biriktirdim mesak ediyorum bu ay güzel şeyler çıkacak gibi görünüyor :KK8:

her ayın belli günlerinde mi başlıosunuz nasıl oluyor?? o_O
biz genelde ay başı sayarız kumbaramızı. ne kadar çıktığını yazarız buraya. o parayla da ne yapacağımızı veya yaptığımızı yazarız. mesela ben internetten kitap alırım veyagider kendime kocaman çikolatalı pasta alırım veya kıyafet alırım :KK37: o an canım ne istemişse onu yaparım anlayacağın :) benim kumbaram gereksiz harcamalarımı kısmak. abur cuburdan uzak durmak adına birkiyor. tamamen keyfi :oops:

Kızlar bende Katılmak ıstıyorum ama nasıl yapıyoruz aydınlatır mısınız

tabiki aydınlatırız. kumbaranı kap gel :) elinegeçen 3-5 bozuk parayı atıyorsun ay sonunda o parayı ne yapacağın senin bileceğin iş :) burada hem sohbet hem de birbirimizi teşvik etmek amaçlı nelerden tasarruf ettiğimizi yazıyoruz :KK39:

ç

bizim kumbaralarımız var. nelerden tasarruf ediyorsak onları yazarız. mesela "geceleri tv, pc fişlerini çektim diğer ay faturam azaldı siz de deneyebilirsiniz kızlar" gbi fikir alışverişinde bulunuruz. kumbaramıza ne kadar attığımızı yazarız. kumbaradakilerle ne yaptığımızı yazarız. hem sohbet hem de birbirimizi teşvik ediyoruz. bu sayede gereksiz harcamalarımız da azalmış oluyor :)

ya ne kadar güzel :) kumbaradan kavanoz falan mı _ yoksa şu kapaklı kumbaralardan mı ? benimki peynir kutusu :KK70: bozukluklrı ona atıyorum. kapağına da küçük bi delik açtım :KK70: kağıt paraları da kavanoza atıyorum :) yanyana duruyorlar.
ben de şimdiden ne kadar biriktirdim mesak ediyorum bu ay güzel şeyler çıkacak gibi görünüyor :KK8:

biz genelde ay başı sayarız kumbaramızı. ne kadar çıktığını yazarız buraya. o parayla da ne yapacağımızı veya yaptığımızı yazarız. mesela ben internetten kitap alırım veyagider kendime kocaman çikolatalı pasta alırım veya kıyafet alırım :KK37: o an canım ne istemişse onu yaparım anlayacağın :) benim kumbaram gereksiz harcamalarımı kısmak. abur cuburdan uzak durmak adına birkiyor. tamamen keyfi :oops:

tabiki aydınlatırız. kumbaranı kap gel :) elinegeçen 3-5 bozuk parayı atıyorsun ay sonunda o parayı ne yapacağın senin bileceğin iş :) burada hem sohbet hem de birbirimizi teşvik etmek amaçlı nelerden tasarruf ettiğimizi yazıyoruz :KK39:

Plastikten kumbara buyuk baya benimkisi para atma yeri var dolunca kesip aciyorum mahalle bakkalindan almisti esim :) eger nasip olurda hamile olursam bebegimin besik parasini biriktiriyorum

çalışan olup olmaması hiç önemli değil canım. birikim yapmak isteyen hatun her zaman yapar :)

ya ne kadar güzel :) kumbaradan kavanoz falan mı _ yoksa şu kapaklı kumbaralardan mı ? benimki peynir kutusu :KK70: bozukluklrı ona atıyorum. kapağına da küçük bi delik açtım :KK70: kağıt paraları da kavanoza atıyorum :) yanyana duruyorlar.

Sabret bence kumbaran dolsun oyle ac :)

çok çok teşekkür ederim hepinize. şoku yeni yeni atlatıyorum. :KK43:

siz nasılsınız ? iyisinizdir umarım :-)

valla benim moralim sıfır canım, zor bela bulduğum part time iş gitti elimden... full time eleman almışlar 2 kişi eleman fazlası olmuş bilmem ne gelme dediler kısaca... öyle ruh gibi geziyorum eşimde söyleniyo yapcak bişi yok diye ama zaten 1 senedir iş arıyorum bulabildiğim en iyi iş buydu bu da gidince kötü oldum işte.... :(

Plastikten kumbara buyuk baya benimkisi para atma yeri var dolunca kesip aciyorum mahalle bakkalindan almisti esim :) eger nasip olurda hamile olursam bebegimin besik parasini biriktiriyorum
o zaman inş dileğin gerçekleşir canım :) çok güzel bir amaçla yapıyorsun birikimini. kat kat bereketli olsun :KK46:

valla benim moralim sıfır canım, zor bela bulduğum part time iş gitti elimden... full time eleman almışlar 2 kişi eleman fazlası olmuş bilmem ne gelme dediler kısaca... öyle ruh gibi geziyorum eşimde söyleniyo yapcak bişi yok diye ama zaten 1 senedir iş arıyorum bulabildiğim en iyi iş buydu bu da gidince kötü oldum işte.... :KK43:

canım üzme kendini. her işin hayırlısı olsun. bu kapı kapandıysa Allah daha iyisini açacaktır emin ol. ben de 1 yıl boyunca iş aradım. nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. ama sonunda beklediğine değecek bir işin olacaktır. hayırlısı de, iyi şeyler düşün iyi olsun. sıkma canını :KK19:

Back