- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden :)evet canım dört gözle mayısın ikinci haftasını bekliyorum inşallah çıkarsa da benim çalışabileceğim bi yer çıkar da evde pineklemeye son veririm. ehliyetin de zamanı doluyomuş mayıs 31 de almam gerekiyomuş eşime kumbaramdan bahsetmiyorum aslında biliyo zulada ne var ne yok diyo arada bende aman eskisi gibi para mı görüyo elim 10 kuruş 1 tl işte toplasan 10 tl zor çıkar ondan diyrum yoksa anında eritir. :)) halbuki iki haftada 32.25 olmuş. babamdan ehliyet için para biriktiriyorum diye çıtlattım o da ben destek çıkıyım dedi eşime 5 10 eksik söyleyip kumbaraya atıcam artık :) bi de iş yerine 10 tl para kesiliyo benden 2 gün için evden götürmeyi düşünüyorum. gerçi bi gün hiç sormuyolar abla yaptığı için ama diğer gün dışardan yiyoruz 5 tl kurtarabilirim ordan da :)))) cesaret geldi bu topikte para kaynaklarını düşünüp duruyorum
birikime başlayınca öyle oluyor. nerede gereksiz harcıyorum diye kara kara düşünüyor insan ama bu topik iyi gerçekten :) ben bi kaç gündür kumbaraya para atıcam ama hep bi şey çıkıyo aklımdan kumbara çıkıyo :) bu akşam şu cüzdanımı biraz dürteyim
Bende maas yatinca haftalik olarak mutfak alisverisi parasini ve kendi harcligimi ayiriyorum. Haftanin sonunda kalan parami kumbaraya atiyorum. Ay sonunda biriken parayi birikime aticam bakalim ne birikse kardir :)
ben de öyle yapıyorum. hatta elimi mümkün oldğunda darlaştırıyorum. çünkü bazen yanımda 1 tl fazla olsa hemen çayın yanına şu kekten alayım diyorum. sonra vah benim kilolarım ah benim kumbaram diye yakınıyorum