• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım genelde meyve sebze marketten aliyorum ama dun buranın pazarıydı . İşte domates 2 biber salatalık patlıcan hepsinin kilosu uç tl ydi . Ispanak purasa maydonoz marul yeşillik birer tl den di . Muz 3,5 çilek 5 kşlosu . Ben bunlrdn aldım ve sadece 25 tl verdim . Baya uygunmş pazardan almk markete bakarak . Ama sebzeden çok markete harcıyrm galiba . Birde karnım aç olunca baya fazla alıyorum . Yazdıkların içimi rahatlattı yoksa vijdan yapıyordum para biriktiremiyordum . Bundan sonra haftalık 20-50 arası atarım sanırım . Bu arada sen egede nerdesn . Ben manisaliyim.
Uşaktayım ben cnm. evet pazar hem çok daha taze hem de daha uygun, ayrıca çeşit de bol.. pazara çıkınca da ayarı kaçırmamak gerekiyor işte. gözü doymuyor insanın bazen pazarda:KK70:

Kizlar merhaba.. ben buraya yazmiyordum ama bende birikim yapiyorum. Universitede okuyorum ben. Aylik toplamda 800tl burs aliyorum ve 2ogrenciye ozel ders veriyorum oradan da 200lira geliyor aylik 1000lira gelirm var. Ancak 200lira kira 35tl telefn faturasi 40tl elktrk su,150tl faln da yemeklige harciyorum.eylulden beri biriktiriyrm. 4,5 ay icinde kendime 1300tllik telefn aldm bilglsayarm olmadigi icin odevlerde falanda kullanablmrm icin gerekliydi cnku. Simdide 800tl birikti. Yaza kadar biriktirip annem ve ablamla birlikte tatile cikmayi dusunuyorum. Sizce brn baska nasil birikm yapabilirim. Nelerden kisarak vs.

Bugun kumbarama para atmaya basladim :) ufak su sisesinden kumbara yaptim kendime :)
Bugunluk 6.90 lira attim bereketli olsun insallah

kızlar günaydın.
haftasonundan cüzdanda kalan 1,75 tl yi kumbaraya attım:KK50: devamı gelsin bol bol biriksin bu ay inşallah bereketiyle..

Bu topikte herkesin kumbarası var. Herkes durumuna göre para atıyor kumbaraya. Ayın sonunda sayıp bildirim yapıyoruz.
Ben her gün eve gelince cğzdanımdaki bozuk paraları ve varsa kağıt 5 tl atıyorum. Ay sonunda bütünlettirip bi ihtiyacım için harcıyorum.

benm de kumbaram bakıyor öyle para atayım diye. 2t kumbarayaattım :oops:
@Saikano burada herkese yerimiz var tabiki. hoşgeldin :KK19:
M maviduvar1 çok güzel açıklamış zaten. kumbaranı kap ve bize katıl. elinde kalan bozukluklukları veya cüzdanında fazla görünen kağıt paraları atarsın. hergün 1 tl atsan ayda 30 tl yapar-benm telefon faturam 30 tl . bir fatura birikmiş olur :KK73: ama ben genelde o kumbaradan çıkan parayla o ay ne istiyorsam onu alırım :)

Bugun kumbaraya 1.5 lira gitti malesef bu aralar param yok elime geceni kumbaraya atiyorum. Insallah yarin ek dersim yatarsa kumbarama bir kiyak gecebilirim ;)

sabah kahvaltıya vereek hiç bozuğum olmadığı için kumbaradan 3,5 tl yürüttüm:KK70: öğleyin kağıt 5-10 şeklinde telafi edeceğim artık:KK70:

Bu topikte herkesin kumbarası var. Herkes durumuna göre para atıyor kumbaraya. Ayın sonunda sayıp bildirim yapıyoruz.
Ben her gün eve gelince cüzdanımdaki bozuk paraları ve varsa kağıt 5 tl atıyorum. Ay sonunda bütünlettirip bi ihtiyacım için harcıyorum.
Peki, bizim de bozuklukları biriktirdiğimiz bir kumbaramız var , iki ay kadar önce taşınma için bütünleştirip harcamıştık. Eşim ara sıra atıyor içine bozuklukları 5 liraları falan ama ben pek elleşmedim son dönemde.. Bakalım hayırlısı (:
benm de kumbaram bakıyor öyle para atayım diye. 2t kumbarayaattım :oops:
@Saikano burada herkese yerimiz var tabiki. hoşgeldin :KK19:
M maviduvar1 çok güzel açıklamış zaten. kumbaranı kap ve bize katıl. elinde kalan bozukluklukları veya cüzdanında fazla görünen kağıt paraları atarsın. hergün 1 tl atsan ayda 30 tl yapar-benm telefon faturam 30 tl . bir fatura birikmiş olur :KK73: ama ben genelde o kumbaradan çıkan parayla o ay ne istiyorsam onu alırım :)
Ben de telefona 30 ödüyorum aylık faturalı değilim ama turkcell malum pahalı :(
Bugun kumbaraya 1.5 lira gitti malesef bu aralar param yok elime geceni kumbaraya atiyorum. Insallah yarin ek dersim yatarsa kumbarama bir kiyak gecebilirim :KK66:
İnşallah yatar ek ders ücretin canım , ek ders derken evlere gidip de saat ücretli ders mi anlatıyorsun yoksa okuldan mı gelecek ?
sabah kahvaltıya vereek hiç bozuğum olmadığı için kumbaradan 3,5 tl yürüttüm:KK70: öğleyin kağıt 5-10 şeklinde telafi edeceğim artık:KK70:
Oy afiyet olsun :)

Back