HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun ne güzel olmuş 100 tl her ay kumbaraya at zammı unut bence

ben et firmasında çalışıyorum gıda mühendisiyim geçen ay baya bi sucuk almıştm maaştan 80 tl kesildi gelecek ay almıcam dolabım dolu. gelecek aya kumbaram coşucak

Uşaktayım ben cnm. evet pazar hem çok daha taze hem de daha uygun, ayrıca çeşit de bol.. pazara çıkınca da ayarı kaçırmamak gerekiyor işte. gözü doymuyor insanın bazen pazarda

Selam hanımlar bende bugün 110 lira attım siparislerimi bitirincede bi çeyrek alcam inşallah

Kizlar merhaba.. ben buraya yazmiyordum ama bende birikim yapiyorum. Universitede okuyorum ben. Aylik toplamda 800tl burs aliyorum ve 2ogrenciye ozel ders veriyorum oradan da 200lira geliyor aylik 1000lira gelirm var. Ancak 200lira kira 35tl telefn faturasi 40tl elktrk su,150tl faln da yemeklige harciyorum.eylulden beri biriktiriyrm. 4,5 ay icinde kendime 1300tllik telefn aldm bilglsayarm olmadigi icin odevlerde falanda kullanablmrm icin gerekliydi cnku. Simdide 800tl birikti. Yaza kadar biriktirip annem ve ablamla birlikte tatile cikmayi dusunuyorum. Sizce brn baska nasil birikm yapabilirim. Nelerden kisarak vs.

Bugun kumbarama para atmaya basladim :) ufak su sisesinden kumbara yaptim kendime :)
Bugunluk 6.90 lira attim bereketli olsun insallah

kızlar günaydın.
haftasonundan cüzdanda kalan 1,75 tl yi kumbaraya attım devamı gelsin bol bol biriksin bu ay inşallah bereketiyle..

Merhaba.. Pek tutumlu sayılmam , ama birikim yapmak istiyorum siz nasıl biriktirebiliyorsunuz Bana da yer var mı aranızda ??

Bu topikte herkesin kumbarası var. Herkes durumuna göre para atıyor kumbaraya. Ayın sonunda sayıp bildirim yapıyoruz.
Ben her gün eve gelince cğzdanımdaki bozuk paraları ve varsa kağıt 5 tl atıyorum. Ay sonunda bütünlettirip bi ihtiyacım için harcıyorum.

benm de kumbaram bakıyor öyle para atayım diye. 2t kumbarayaattım
@Saikano burada herkese yerimiz var tabiki. hoşgeldin
M maviduvar1 çok güzel açıklamış zaten. kumbaranı kap ve bize katıl. elinde kalan bozukluklukları veya cüzdanında fazla görünen kağıt paraları atarsın. hergün 1 tl atsan ayda 30 tl yapar-benm telefon faturam 30 tl . bir fatura birikmiş olur ama ben genelde o kumbaradan çıkan parayla o ay ne istiyorsam onu alırım :)

Bugun kumbaraya 1.5 lira gitti malesef bu aralar param yok elime geceni kumbaraya atiyorum. Insallah yarin ek dersim yatarsa kumbarama bir kiyak gecebilirim

sabah kahvaltıya vereek hiç bozuğum olmadığı için kumbaradan 3,5 tl yürüttüm öğleyin kağıt 5-10 şeklinde telafi edeceğim artık

Peki, bizim de bozuklukları biriktirdiğimiz bir kumbaramız var , iki ay kadar önce taşınma için bütünleştirip harcamıştık. Eşim ara sıra atıyor içine bozuklukları 5 liraları falan ama ben pek elleşmedim son dönemde.. Bakalım hayırlısı
Ben de telefona 30 ödüyorum aylık faturalı değilim ama turkcell malum pahalı
Bugun kumbaraya 1.5 lira gitti malesef bu aralar param yok elime geceni kumbaraya atiyorum. Insallah yarin ek dersim yatarsa kumbarama bir kiyak gecebilirim
İnşallah yatar ek ders ücretin canım , ek ders derken evlere gidip de saat ücretli ders mi anlatıyorsun yoksa okuldan mı gelecek ?
sabah kahvaltıya vereek hiç bozuğum olmadığı için kumbaradan 3,5 tl yürüttüm öğleyin kağıt 5-10 şeklinde telafi edeceğim artık
Oy afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…