• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ellerimizi havayami kaldiriyoduk ya yakalanınca

kez_06.gif
yes canım..nasılsın, ne var ne yok?

Bugün 7.15 tl attım kumbarama.
Bu ay kumbaradan çıkan para ile kuaföre gideceğim. Boya için.
Çok Hoşuma gityi bu iş
Kumbaradaki parayı ihtiyaclarım için harcıyorum
Hem kartım çok gelmiyor
Hem cebimdeki harçlığım kalıyor
Hem nakit ödeme yapıyorum
Hem para havadan gelmiş gibi oluyor

Geçen ay ki kumbara paramla oğluma pijama kendime pantolon almıştım.

Biraz erken oldu biliyorum ama bugün kumbaramı saydım. 100 tl şini alıp kuaföre gittim. 95 ini verdim kuaföre.
Ocak Ay'ından beri kumbarada biriken paramla ihyiyaç alıyorum.
Şimdiye dek bi seans psikolog paramı verdim.
Kendime bi pantolon ( 60 tl), bot (40 tl), 60 tl lik iç çamaşırı. Oğlışuma pijama (45tl) ve bugünkü kuaför parasını verdim.
2014 de birikenlerle de ani bi şehir dışı gezisinde kullanmıştım.

Selam kızlar ne zamandır yazamıyorum ama ufak ufak da olsa atıyorum kumbarama bu ay 500 tl gun parası aldım henüz harcamadım suan kenarda duruyor kumbaramda pek fazla birikmedi bugun mu sayıyorduk kumbarayı ay sonu die hatırlıyorum ben ama?

Teşekkürler ben de başlıyorum o zaman bugün. Öğrenci olduğum için çok fazla atamıcam şimdilik. Bugün 3 tl ile başlıyorum
Hadi bakalım Allah bereket versin bende öyle canım cok buyuk meblağlar atamıyorum elime ne geçerse hatta cocuklardan bozuk para cok kalmıyor 50 kr, 25 kr ne bulursam atıyorum....

ay ay ayyy 2 gün yoktum topik coşmuş yahu :D

yeni gelenler hoşgeldiniz birikimleriniz bereketli olsun :)

Yyeeapppaa!

Aleykumselam.

Gel canım gel paraları istifliyelim

Sen paranin kaldırma kuvvetini gordun mu?

Baaak!

Eki Görüntüle 1471357

ahaha buna bayıldım :D

Kızlar devam ediyor mu bu topic ben de biriktirmek istiyorum

devam ediyor canım gel gel :)

Selam kızlar ne zamandır yazamıyorum ama ufak ufak da olsa atıyorum kumbarama bu ay 500 tl gun parası aldım henüz harcamadım suan kenarda duruyor kumbaramda pek fazla birikmedi bugun mu sayıyorduk kumbarayı ay sonu die hatırlıyorum ben ama?

ay sonu yazıyoruz canım :) listeyi konu sahibemiz gve gve oluşturuyordu ama kendini yoğun olduğunu söylemişti :) biz yine yazalım teşvik olsun. tabi ben bu ay yokum çünkü birikim sıfır :(

Teşekkürler ben de başlıyorum o zaman bugün. Öğrenci olduğum için çok fazla atamıcam şimdilik. Bugün 3 tl ile başlıyorum
olsun birikimin azı çoğu olmaz birikim birikimdir :-)

ay ay ayyy 2 gün yoktum topik coşmuş yahu :KK70:

yeni gelenler hoşgeldiniz birikimleriniz bereketli olsun :)

ahaha buna bayıldım :KK70:

devam ediyor canım gel gel :)

ay sonu yazıyoruz canım :) listeyi konu sahibemiz gve gve oluşturuyordu ama kendini yoğun olduğunu söylemişti :) biz yine yazalım teşvik olsun. tabi ben bu ay yokum çünkü birikim sıfır :KK43:

olsun birikimin azı çoğu olmaz birikim birikimdir :-)
Sağolun birikimci bayanlar :) ben bugün 35 tl harçlığımdan bi kenara ayırdım. Onu da yazayım. Malum başta ayırmayınca eriyip gidiyor. Herkese dolu kumbaralar diliyorum :)) 50 tl bile olsa bi köşede biriktirdiğimiz paramızın olmasının güvende hissettirdiğini düşünüyorum o yüzden az az devam edicem biriktirmeye bakalım.

Sağolun birikimci bayanlar :) ben bugün 35 tl harçlığımdan bi kenara ayırdım. Onu da yazayım. Malum başta ayırmayınca eriyip gidiyor. Herkese dolu kumbaralar diliyorum :)) 50 tl bile olsa bi köşede biriktirdiğimiz paramızın olmasının güvende hissettirdiğini düşünüyorum o yüzden az az devam edicem biriktirmeye bakalım.

ben de maaşımı alınca bir kısmına hiç dokunmam bankada kalır. geri kalan cep harçlığımdan kumbaraya atarım. kumbaradakiyle o ay canım ne isterse onu yaparım. alışveriş yaparm,tatlı alırım, birikime atarım,internetten kitap alırım gibi:KK49:

kızlar selammm, nasılsınız?
az önce kumbarayı açtım. 61,50 çıktı. bereketli olsun inşallah.
bu ay oğlum akşamları bulduğu tüm bozukları bizden tırtıklayıp kendi kumbarasına attı da, benim kumbara garip kaldı o yüzden:KK70:
akülü araba alacakmış parasıyla:KK37:
anasının oğlu diyor eşim:p
ben de, alışsın böyle savursun mu çocuk, iyidir iyi hem eşyasının kıymetini bilir dedim. eşime kalsa şıp diye alacak akülü arabayı falan. ben biriktir ondan sonra al demiştim, var gücüyle para biriktiriyor yavrum:KK70:

Back