• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın
hayırlı sabahlar
gve gve allah yardımcın olsun gerçekten öyle kötü günde annen babandan başka yanında olan zor bulursun bazıların o bile yanında olmuyor bu hayata tek geldin tek sürdürceks,n yapcak bişi yok

günaydın kızlarr

herkesin içinde bir sıkıntı benm de çok sevdiğim birisiyle ara açıldı. 1 hafta oldu. ağlamaktan helak oldum.

gve gve allah yardımcınız olsun. siz eşinle omuz omuza olduktan sonra allahın da yardımıyla hallolur herşey. şimdi sıkılıyorsun ama ileride bu sabrının ödülünü alacaksın eminim.

Bugün bşr haftalık izne ayrıldım. Evde olduğum süre içinde pek dışarı çıkmayacağım için kumbaraya para da gitmez sanırım.

herkese merhaba. iki güdür annmdeyim ben de. annmler de oğlum için bir kumbara yapmışlar. dayısı da kumbarayı vidalamış açılması diye. teyze dayılar dede anneanne herkes elinegeçen bozuklukları atmış. ben de kumbaramdan aldığım 70 liraya30 dolar yapmıştım onu attım. oğlumun doğum gününde açıcaz. bakalım altı ayda ne kadar birikecek. benim ewdeki kumbarada eşimden tırtıkladıklarımla dewam. iki gün önce 10 lira atmıştım. eşimden su parası diye alarak:D:KK45:

GÜNAYDIN
bende hiç .ççıkmadı desem yeridir.
28,25
kendime onunla bi şal alıcam
elbise sipariş etmiştim ee şalı da lazım

Ben 2014 de biriktirdiğim paraları harcamak zorunda kaldım. 2015 de sıfırdan başladım. Listeye ona göre ekleyebilir misin@gve.
Bu ay kumbarada 94 tl çıktı.

Hayırlı cumalar kızlar benim kumbaradan da 130 çıktı bakalım önümüzdeki ay nolacak :KK49:

herkesn birikimi bereketli olsun ben de akşama açarım. kumbaraya atacak param kalmamıştı zaten :D

kızlar selam, nakite sıkışınca geçen ay kumabarayı baya tırtıkladım ben, şu an da 17 lira var henüz:// ama toplu paraları biriktirip bozukları harcamaya alıştım biraz da ondan böyle oldu:KK49: aslında iyi de oldu:KK48: daha yüklü birikiyor böyle

kızlar selam, nakite sıkışınca geçen ay kumabarayı baya tırtıkladım ben, şu an da 17 lira var henüz:// ama toplu paraları biriktirip bozukları harcamaya alıştım biraz da ondan böyle oldu:KK49: aslında iyi de oldu:KK48: daha yüklü birikiyor böyle

ben de 2 aylık kumbara birikimimi (tahminim 150 vardır) harcıcam şubatta. bankadan para çekmicem. bozukluklar çok birikti çünkü :-) kumbaradakileri dolaylı olarak bankaya attım gibi bir şey olcak :-)

vala benmde birikimim yok kumbradan çıkan paralarla hep bi eksiğimi tamamladım
şimdi bide güne katıldım ordan gelen parayla da banyo dolabımı yaptırcam oda bi birkim napalım

merhaba arkadaslar

sızı takıp edıyorum bırıkımlerınızı hayranlıkla ızlıyorum ama yazmıyordum

artık yenı bır yıl yenı baslangıclar dıyorumm

lısteye eklenmek ıcın ne yapmam lazım

toplam 7 ceyregım var

60 da euro var ama onu saymıyorum cunku onu mayısda gıdecegımız yurtdısı tatılı ıcın bırıktırcem

7 ceyrekle benı de aranıza alırmısınız

Merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 2 aydır birikim yapmaya başladım
ondan öncesinde aylık 100 tl'lik günüm var halen devam ediyor
o da birikim sayılır
ayrıca kumbara birikimi yapıyorum
şubat ayından itibaren aranızda yer almak isterim
kabul eder misiniz?

Back