HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmm rabbim en iyisini bilir hepim,z için inşallah en kısa zamanda miniklerimize kavuşuruz.

Para amaç değil araç olsun bizler için sen mutlu olda giden para olsun kalbi güzel arkadaşım
Çok sağol canım, çok teşekkür ederim, amin

Günaydın hanımlar reglim 28 inde olması gerekiyordu hala olmadım inşallah hamileyimdir yaaaaa
inşallah canımm. gelsin bebişşş

Biriktirdiğiniz paralardan çok nasıl biriktirdiğinizi de yazsanız arkadaşlar. Hergün paranın kumbaranıza ne şekilde girdiğini yazsanız.

canım market indirimlerini takip ediyorm ben genelde. mesela geçenlerde saç kremi almam gerekiyordu şampuan ve saç kremi birlikte 8,90a aldım. normalde sadece şampuanım 10,45 tldi. :) bir de pazara giderken markete giderken 20 tl alıyorum, liste yaparak gidiyorum. :)

5-10 kuruşları ayrı yerde biriktiriyorum ekmeğimi alırken onları kullanıyorum. :)

bu şekilde 3-5 bir şey kumbarama gidiyor. evimin altında a101 var fiyatları da uygun oradan yapıyorum alışverişimi de :)

canım Allah sana da en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallah :)

muhendisiniz hayırlısı olsun canım, inşallah..

bu arada oğlumun yılbaşı çekilişinde çıkan arkadaşına hediye aldık, 25 tlye, oğluma da aldım hediye haliyle bir 25 tl de ona verdim

yılbaşı çocuklara güzel valla :) bu yıl tek başıma geçircem yılbaşını. ben de kendime aldım hediye napaym

kendime hediye aldım dedim ya az önce kargo geldi. annecimle babacım hediye kek poğaca çikolata doldurmuşlar 1 koli :) canlarım yaaa nasıl da seviyorum onları. beni düşünmüşler :)
OHHH ne kebap valla annenn elleri dert görmesn
kızlarrrrrrr ben bu topiği nası görmedim
para biriktirmek ve sonra onları saymak en büyük zevkim

bende yazıcam artık
hosgeldn cnm

hoşgeldin aramıza :)

hoşbuldummmm
benim en büyük birikimim bireysel emeklilik ayda 250 tl kesiliyo maaşımdan ben daha hiç göremeden. ama 3 yıldır içredeyim baya birikti. birikim yapamayanlara tavsiye ederim.

birde ev kredisi ödüyorum tek başıma
kalanı ile geçiniyorum mutlaka kenara bir kısım atmaya çalışıyorum öbür türlü içim rahat etmiyo. bozuklukları direk kumbaraya atıyorum

tabi bekar oldugum için kolay oluyo. evlenince daha zor birikir diye düşünüyorum.
arada bir de birikim hesabıma bakıp ne kadar param olmuş bakıyorum :)

ben de bes yaptırcaktım ama temmuzda öğrenim kredisi ödemem başlıyor. onunla beraber başlatırım diye düşündüm :) bekarken ben de biriktirebildiğimi biriktircem evlenirken de işe yarar hem :)

ben de bes yaptırcaktım ama temmuzda öğrenim kredisi ödemem başlıyor. onunla beraber başlatırım diye düşündüm :) bekarken ben de biriktirebildiğimi biriktircem evlenirken de işe yarar hem :)
evet. yalnız 5 yıldan önce çıkamıyosun onu unutma. çıkarsan aidat parası kesiyolar. ben geçen sene çıkmak istedim 800 tl kesecekler diye caydım çok ciddi para yani. 2 yıl sonra bütün biriktirdiklerimle çıkmayı düşünüyorum :)

evet biliyordum onu :) anneme de yaptırıyo babam bi kaç yılı var. :) ama inşallah ben de yaptırcam. 56 yaşımda havadan para gelmiş gibi olacak :)

evet biliyordum onu :) anneme de yaptırıyo babam bi kaç yılı var. :) ama inşallah ben de yaptırcam. 56 yaşımda havadan para gelmiş gibi olacak :)
56 yaşımı hayatta bekleyemem açıkçası şimdi bile sıkıldım yani. hadi 10 yıl sınırı neyse de yaş sınırı olmaması lazım o güne kadar ölmeyeceğimiz ne malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…