Çok sağol canım, çok teşekkür ederim, amincanımmm rabbim en iyisini bilir hepim,z için inşallah en kısa zamanda miniklerimize kavuşuruz.
Para amaç değil araç olsun bizler için sen mutlu olda giden para olsun kalbi güzel arkadaşım
inşallah canımm. gelsin bebişşşGünaydın hanımlar reglim 28 inde olması gerekiyordu hala olmadım inşallah hamileyimdir yaaaaa
Biriktirdiğiniz paralardan çok nasıl biriktirdiğinizi de yazsanız arkadaşlar. Hergün paranın kumbaranıza ne şekilde girdiğini yazsanız.
hadi inşallah canım, ben de geçen hafta bugünler falan pozitif görmeye başlamıştım ama maalesef kimyasal geçirdim
günaydın bu arada kızlar, sabah 3 tl harcadım, dün de öğlen 5 tl harcadım. canım biraz sıkkın olduğu için harcama konusunda çok kontrollü davranamıyorum bu ara galiba
muhendisiniz hayırlısı olsun canım, inşallah..
bu arada oğlumun yılbaşı çekilişinde çıkan arkadaşına hediye aldık, 25 tlye, oğluma da aldım hediye haliylebir 25 tl de ona verdim
ohh sefan olsunnyılbaşı çocuklara güzel valla :) bu yıl tek başıma geçircem yılbaşını. ben de kendime aldım hediye napaym
ohh sefan olsunnonun keyfi de başka yaa
ayyy kıyamam yaaakendime hediye aldım dedim ya az önce kargo geldi. annecimle babacım hediye kek poğaca çikolata doldurmuşlar 1 koli :) canlarım yaaa nasıl da seviyorum onları. beni düşünmüşler :)
ayyy kıyamam yaaaafiyetler olsun o zaman
hoşgeldinizkızlarrrrrrr ben bu topiği nası görmedim
para biriktirmek ve sonra onları saymak en büyük zevkim
bende yazıcam artık
kızlarrrrrrr ben bu topiği nası görmedim
bende yazıcam artık
OHHH ne kebap valla annenn elleri dert görmesnkendime hediye aldım dedim ya az önce kargo geldi. annecimle babacım hediye kek poğaca çikolata doldurmuşlar 1 koli :) canlarım yaaa nasıl da seviyorum onları. beni düşünmüşler :)
hosgeldn cnmkızlarrrrrrr ben bu topiği nası görmedim
bende yazıcam artık
hoşgeldin aramıza :)
hoşgeldiniz
OHHH ne kebap valla annenn elleri dert görmesn
hosgeldn cnm
hoşbuldummmm
benim en büyük birikimim bireysel emeklilik ayda 250 tl kesiliyo maaşımdan ben daha hiç göremeden. ama 3 yıldır içredeyim baya birikti. birikim yapamayanlara tavsiye ederim.
birde ev kredisi ödüyorum tek başıma
kalanı ile geçiniyorum mutlaka kenara bir kısım atmaya çalışıyorum öbür türlü içim rahat etmiyo. bozuklukları direk kumbaraya atıyorum
tabi bekar oldugum için kolay oluyo. evlenince daha zor birikir diye düşünüyorum.
arada bir de birikim hesabıma bakıp ne kadar param olmuş bakıyorum :)
evet. yalnız 5 yıldan önce çıkamıyosun onu unutma. çıkarsan aidat parası kesiyolar. ben geçen sene çıkmak istedim 800 tl kesecekler diye caydım çok ciddi para yani. 2 yıl sonra bütün biriktirdiklerimle çıkmayı düşünüyorum :)ben de bes yaptırcaktım ama temmuzda öğrenim kredisi ödemem başlıyor. onunla beraber başlatırım diye düşündüm :) bekarken ben de biriktirebildiğimi biriktircem evlenirken de işe yarar hem :)
evet. yalnız 5 yıldan önce çıkamıyosun onu unutma. çıkarsan aidat parası kesiyolar. ben geçen sene çıkmak istedim 800 tl kesecekler diye caydım çok ciddi para yani. 2 yıl sonra bütün biriktirdiklerimle çıkmayı düşünüyorum :)
56 yaşımı hayatta bekleyemem açıkçası şimdi bile sıkıldım yani. hadi 10 yıl sınırı neyse de yaş sınırı olmaması lazım o güne kadar ölmeyeceğimiz ne malumevet biliyordum onu :) anneme de yaptırıyo babam bi kaç yılı var. :) ama inşallah ben de yaptırcam. 56 yaşımda havadan para gelmiş gibi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?