canım ben şahsen ihtiyaçları indirimli marketlerden alıyorumBiriktirdiğiniz paralardan çok nasıl biriktirdiğinizi de yazsanız arkadaşlar. Hergün paranın kumbaranıza ne şekilde girdiğini yazsanız.
@kagithavlu hoş geldin canım
ben de öğrenciliğimden beri hep biriktirdim
aynı şekilde bekarken 1+1 ev almıştım
ödedim, sonra evlenince sattım
şimdiki evimize maya oldu
birikim yapmak ama cimri olmadan birikim yapmak harika bir şey
dediğin gibi insan mutlu olacağı şeyler yapmalıcanım ben bu sene baya cimri oldum hem ev kredisi hem de ameliyat masraflarım falan belimi büktü ama anca bu ay toparlayabildim artık kısmetse hem kendime harcayıp hem de birikimime devam edebilcem:)
aşırı derecede kısıp kendine bişey almamak da insanın psikolojisini bozuyo eskiden 3-5 saat gezerdim sonra en kötü 10 tl ye bi tişört alıp mutlu olurdum. bu sene harcamamak için hiç dışarı çıkmadım kendime oje bile almamışım kendimi unutmuşum malesefama bu ay toparladım valla psikolojim de düzeldi
Bundan sonra bende birikimlerime sizlerle devam etmek istiyorum umarim sizler kadar idareli olabilirim gerci kendime haksızlık etmeyeyim bu konuda oldukça iyiyimdir
Teşekkür ederim uzun zamandir sadece bir derdim var kismindaki konulara bakiyordum hatta uye girisi bile yapmiyordum sizin mesajinizdan sonra kk'nün sicakligini samimiyetini ne kadar ozledigimi farkettim hosbulduk yenidenhoşgeldinnn
oo harikaymış bakalım bize ne gelecekkızlaaaar doğal gaz faturam 41 tlcik gelmişgeçen ay 20 günlük 60 tl gelmişti. sadece çok az kıstım üzerime hırka aldım o kadar. gayet cool bir şekilde oturuyodum evde
h.geldin canımBundan sonra bende birikimlerime sizlerle devam etmek istiyorum umarim sizler kadar idareli olabilirim gerci kendime haksızlık etmeyeyim bu konuda oldukça iyiyimdir
kızlar kumbaraları ne zaman acıyoruz uzun zamandır ugrayamadım buraya ınsallah herkes ıyıdır benım fınal haftam basladı
Teşekkür ederim canim ins hepimizin auni sekilde doldun tassin kumbaralarimizh.geldin canım
birikimlerin bereketli olsun inşallah
yarın akşam açıyoruz diye biliyorum
Teşekkür ederim uzun zamandir sadece bir derdim var kismindaki konulara bakiyordum hatta uye girisi bile yapmiyordum sizin mesajinizdan sonra kk'nün sicakligini samimiyetini ne kadar ozledigimi farkettim hosbulduk yeniden
bebiş üşümesin yeter kıyamam onaaaaoo harikaymış bakalım bize ne gelecek
hava soğudu en düşükte de olsa gece gündüz yanıyor
bebişim üşümesin de
200 olur diyorum ben
kızlar kumbaraları ne zaman acıyoruz uzun zamandır ugrayamadım buraya ınsallah herkes ıyıdır benım fınal haftam basladı
Merhaba kızlar
Ben ancak Perşembe açabilirim kumbaramı. Ama cuma günü 125 tl almam gerek. Bir ihtiyacım içşn. Kumbara parasından almazsam ek hesaptan çekeceğim. O da faiziyle daha da zararbenim için.
tskler canım yarın gunduzden acar yazarım ınsallah sınavlara calısmaktan her fırsatta kacıyorum zatenkumbaranı hazırlaaa 2015e hızlı giriyoruzzz
bebiş üşümesin yeter kıyamam onaaaa
yarın açıyoruz ama madem sınav hafta sen şimdi aç istersen :)sınavlarında başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?