• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaaa ben de yarn sabah işe gitmeden önce açarım o zaman. Ayyyy heyecan yaptım şimdi. Gerçi bu ay diğer aylara göre vasat ama olsun

sirinezgicikpost: 38606675 .!.:
inşallah olur canım dualarım sizinle:KK24:

Tesekkur ederim canim .. İnsallah olur insallah.. Enistemde ayni firmada calisiyor. İkisi olsa keske.. Biri alinip biri alinmasa buda skinti..

[QPapatya, post: 38606821, member: 166305"] askiminaskiyim askiminaskiyim inşallah olur Allah yardımcınız olsun[/QUOTE]

Tesekkur ederim canim.. İnsallah olur.Son2 aydir hep bu is meselesi aklimizda.. Çok can skici

kızlaaaar doğal gaz faturam 41 tlcik gelmiş :KK71: geçen ay 20 günlük 60 tl gelmişti. sadece çok az kıstım üzerime hırka aldım o kadar. gayet cool bir şekilde oturuyodum evde :KK9:
sen bu ay çok tasarruflusun yaaaa maşallh tütütütü :KK69:
Bundan sonra bende birikimlerime sizlerle devam etmek istiyorum umarim sizler kadar idareli olabilirim gerci kendime haksızlık etmeyeyim bu konuda oldukça iyiyimdir
hoşgeldin cnm buyur aramıza sende :KK37:

kızlar kumbaraları ne zaman acıyoruz uzun zamandır ugrayamadım buraya ınsallah herkes ıyıdır benım fınal haftam basladı o_O
bugün acıyrz tatlım tabi bna lazımdı bn önceden actm bile :)
Merhaba kızlar
Ben ancak Perşembe açabilirim kumbaramı. Ama cuma günü 125 tl almam gerek. Bir ihtiyacım içşn. Kumbara parasından almazsam ek hesaptan çekeceğim. O da faiziyle daha da zararbenim için.
ee kumbara ihtiyaçlarımız için zaten alıcn tabi bir işini görsün
Yarin eşimin is ihalesi var.. Alinip alinmadigi hala belli değil.. Yarin görüşmeye cagiriyorlar.. Off.. Allahim insallah olur.. İnsallah bu kis da bu borçla Esim ve diğer arkadaşları isten cikarilmazlar
inşallah olur allah hayırlısını nasip etsn

Günaydınnnnnn yılın son günüüü bi mutluyum. niye mutluyum ben de bilmiyorum ama yeni bir yıla başlarken hep bir şeylere sıfırdan başlıyormuşum gibi hissediyorum bi enerji doluyum yani. kumbaramı da teeee akşam eve gidince açıcam :) 8 gibi falan buraya yazarım artk.

bahar616 bahar616 teşekkür ederim. hepimiz tasarruflu hatunlarııııızz ki :KK8:

günaydın hatunlar
lapa lapa kar yağıyor hem güzel hem kötü benm için o_Oo_Oo_O

of keşke burda da lapa lapa yağsa. 1 cm bile tutmadı :((((

günaydın herkese:)
kızlar siz kumbaranızı her ay mı sayıyorsunuz. benim bi kumbaram var ama içinde ne kdr var bilmiyorum 3-4 aydır da açmadım.
dün bi gazla 11 tl attım :)

günaydın kızlar
ben de akşam açacaktım ama çıkanı bütünleyip, altın alabilmek için sabah açtım
malum yarın kapalı olabilir:KK53:
kumbaradan bu ay 201.5 TL çıktı:nazar:
eşime verdim, sabahın köründe belediye ekmek kulübesinde bütünletti
2 adet gram altın alıp akşama getirecek
paranın kalanı da 2015 kumbarasına maya niyetine atılacak

2014 ün kumbara hasılatı toplamda
7 çeyrek, 6 gram altın, 1 yarım altın oldu
oğluşumun eğitim hayatında mutlu ve başarılı günlerde kullanırız inşallah:nazar::nazar:

B balaca maşallah. ne çok birikmiş.
ben 3 aydır kumbarada para biriktiriyorum.
bakalım 2015 de ne olacak.

günaydın kızlar
ben de akşam açacaktım ama çıkanı bütünleyip, altın alabilmek için sabah açtım
malum yarın kapalı olabilir:KK53:
kumbaradan bu ay 201.5 TL çıktı:nazar:
eşime verdim, sabahın köründe belediye ekmek kulübesinde bütünletti
2 adet gram altın alıp akşama getirecek
paranın kalanı da 2015 kumbarasına maya niyetine atılacak

2014 ün kumbara hasılatı toplamda
7 çeyrek, 6 gram altın, 1 yarım altın oldu
oğluşumun eğitim hayatında mutlu ve başarılı günlerde kullanırız inşallah:nazar::nazar:
maşallah yaa allah bin bereket versin .
bizim kumbaralara da göstersin böyle bolluk :)

B balaca maşallah. ne çok birikmiş.
ben 3 aydır kumbarada para biriktiriyorum.
bakalım 2015 de ne olacak.
canım bu ay özellikle çok kastım
ben çeyrek çıkar diye umuyordum zaten de bu kadar tahmin etmemiştim:nazar:
yıllardır kumbara birikimi yapıyorum ve hep altına yatırdım
evlendiğimden beri biriktirdiklerime hiç dokunmadım oğluşumun epey altını oldu
allah hayırla kullanmayı nasip etsin hepimizinkini tabi ki:nazar:

kızlar ben kumbara hedefimi belirledim.
şubat mart ve nisan ayında 500 er tl olmak üzere 3 taksit ödemem var bir yere. şimdiden nasıl ödeyeceğimi düşünüyordum :( bende nisan ayına kadar kumbaramda para biriktiricem ve son taksidi kumbaramla ödeyeceğim :)

kızlar hepinize yetişemedim tek tek okudum.

kumbarasını açan arkadaşlar hepinizin birikimi bereketli olsun.
B balaca 2014 sana baya birikimli olmuş. 2015 de hepimize olsun inş :-) ben de evli değilim ama doğmamış çocuklarımı düşünüyorum. çok şanslı sıpalar. anneleri şimdiden onları düşünüyor.
bahar616 bahar616 canım sen yarın mı taşınacaktın. kar kötü olmuş ya :/ inş durur ve tutmaz.
M maviduvar1 bereketli olsn canım. çok iyi bir birikim :)
@kagithavlu o zamana kadar belki daha çok birikir belli mi olur :)

Back