Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin eşimin is ihalesi var.. Alinip alinmadigi hala belli değil.. Yarin görüşmeye cagiriyorlar.. Off.. Allahim insallah olur.. İnsallah bu kis da bu borçla Esim ve diğer arkadaşları isten cikarilmazlar
sirinezgicikpost: 38606675 .!.:inşallah olur canım dualarım sizinle
sen bu ay çok tasarruflusun yaaaa maşallh tütütütükızlaaaar doğal gaz faturam 41 tlcik gelmiş geçen ay 20 günlük 60 tl gelmişti. sadece çok az kıstım üzerime hırka aldım o kadar. gayet cool bir şekilde oturuyodum evde
hoşgeldin cnm buyur aramıza sendeBundan sonra bende birikimlerime sizlerle devam etmek istiyorum umarim sizler kadar idareli olabilirim gerci kendime haksızlık etmeyeyim bu konuda oldukça iyiyimdir
bugün acıyrz tatlım tabi bna lazımdı bn önceden actm bile :)kızlar kumbaraları ne zaman acıyoruz uzun zamandır ugrayamadım buraya ınsallah herkes ıyıdır benım fınal haftam basladı
ee kumbara ihtiyaçlarımız için zaten alıcn tabi bir işini görsünMerhaba kızlar
Ben ancak Perşembe açabilirim kumbaramı. Ama cuma günü 125 tl almam gerek. Bir ihtiyacım içşn. Kumbara parasından almazsam ek hesaptan çekeceğim. O da faiziyle daha da zararbenim için.
inşallah olur allah hayırlısını nasip etsnYarin eşimin is ihalesi var.. Alinip alinmadigi hala belli değil.. Yarin görüşmeye cagiriyorlar.. Off.. Allahim insallah olur.. İnsallah bu kis da bu borçla Esim ve diğer arkadaşları isten cikarilmazlar
günaydın hatunlar
lapa lapa kar yağıyor hem güzel hem kötü benm için
maşşalah canım bereketini gör inşallahGünaydın kızlar
Kumbaradaki parayı saydım. Tam 100 lira 90 kuruş çıktı.
Bugüne kadar ki kumbara hasılatı 357 tl.
Bunun 125 tl şini kullanacağım.
Geriye 232 tl kalacak.
maşallah yaa allah bin bereket versin .günaydın kızlar
ben de akşam açacaktım ama çıkanı bütünleyip, altın alabilmek için sabah açtım
malum yarın kapalı olabilir
kumbaradan bu ay 201.5 TL çıktı
eşime verdim, sabahın köründe belediye ekmek kulübesinde bütünletti
2 adet gram altın alıp akşama getirecek
paranın kalanı da 2015 kumbarasına maya niyetine atılacak
2014 ün kumbara hasılatı toplamda
7 çeyrek, 6 gram altın, 1 yarım altın oldu
oğluşumun eğitim hayatında mutlu ve başarılı günlerde kullanırız inşallah