- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
- 448
evet bu çok önemliAklıma geldi Allahım biriktirdiğimiz paraları harcamamızı da nasip etsin inşallah..
evet bu çok önemli
sağlıklı, huzurlu ve mutlu günlerde
amin canım inşallah :)Aklıma geldi Allahım biriktirdiğimiz paraları harcamamızı da nasip etsin inşallah..
amin tabii huzurla sağlıkla harcarız inşallahAklıma geldi Allahım biriktirdiğimiz paraları harcamamızı da nasip etsin inşallah..
günaydın kızlar
kumbaralar yarın açılıyor değil mi?
inşallah cnm rabbim gönlü muradını versinGünaydın hanımlar reglim 28 inde olması gerekiyordu hala olmadım inşallah hamileyimdir yaaaaa
allah gönlüne göre versin inşaalhGünaydın hanımlar reglim 28 inde olması gerekiyordu hala olmadım inşallah hamileyimdir yaaaaa
bi kere cüzdanda kalan tüm bozukluklar kumbarayaBiriktirdiğiniz paralardan çok nasıl biriktirdiğinizi de yazsanız arkadaşlar. Hergün paranın kumbaranıza ne şekilde girdiğini yazsanız.
inşallah cnm rabbim gönlü muradını versin
allah gönlüne göre versin inşaalh
Günaydın hanımlar reglim 28 inde olması gerekiyordu hala olmadım inşallah hamileyimdir yaaaaa
hadi inşallah canım, ben de geçen hafta bugünler falan pozitif görmeye başlamıştım ama maalesef kimyasal geçirdim
günaydın bu arada kızlar, sabah 3 tl harcadım, dün de öğlen 5 tl harcadım. canım biraz sıkkın olduğu için harcama konusunda çok kontrollü davranamıyorum bu ara galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?