HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biriktirdiğiniz paralardan çok nasıl biriktirdiğinizi de yazsanız arkadaşlar. Hergün paranın kumbaranıza ne şekilde girdiğini yazsanız.
bi kere cüzdanda kalan tüm bozukluklar kumbaraya

kumbarayı ayda bir açıyoruz

harcamalarımızdan mümkün mertebe kısıyoruz gereksiz hiç bir harcama yamıyoruz indirim takip ediyoruz

dün örneğin bir mağazada gliss şampuan ve pantene saç kremi 2 tl ye düşmüş gittim 2 şer aldım koydum 8 tl

normalde 8tl bir şampuan fiyatı

o aldıklarım bni baya bir götürür

Günaydın hanımlar reglim 28 inde olması gerekiyordu hala olmadım inşallah hamileyimdir yaaaaa

hadi inşallah canım, ben de geçen hafta bugünler falan pozitif görmeye başlamıştım ama maalesef kimyasal geçirdim

günaydın bu arada kızlar, sabah 3 tl harcadım, dün de öğlen 5 tl harcadım. canım biraz sıkkın olduğu için harcama konusunda çok kontrollü davranamıyorum bu ara galiba

canımmm rabbim en iyisini bilir hepim,z için inşallah en kısa zamanda miniklerimize kavuşuruz.

Para amaç değil araç olsun bizler için sen mutlu olda giden para olsun kalbi güzel arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…