• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 68.5tan 52ye Yaza kadar dusebilmek

28nil

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
94
114
13
32
24 ocak 2016 ;saglikli beslenmeye alismaya calismamin ilk gunu .adina diyet demek takdir edersiniz ki banada itici geliyor..ben de herseyin zihinde bittigine inananlardanim bu yuzden bunu kendime ispatlamak istiyorum herseyden once ..bu sefer yavas yavas acele etmeden sakin bi sekilde kilo vermek istiyorum.bu kilolari nasil bi anda almadiysam bi anda da vermemeliyim diye dusunuyorum..kucuk hedeflerimi ve uzun vadeli hedeflerimi belirledim..ilk hafta hedef 1 kilo pazae gunu tartilip yazacagim bakalim nil hedefine ulasacak mi :) eger ulasirsam kendime kucuk bi odulum olacak ve uzun vadede sizin yardimlariniZla hesefime ulasirsam kimsedende yardimlarimi esirgemiyecegim..kimse sagliksiz hauata mahkum degil cunku ! :)))

Bugunnnn saglikli beslenme programinin ucuncu gunuuuu azmim sabrimmm beni hic birakmaz umarim dur bakalim henuz basindayimm sevgili gunlugum ..ama sunu biliyorum ki cok skldim balik etlisim muhabbetinden ..kilom sinirda bildihin sismanim ama sismanligin zihnimi de sisman yapmaasina izin vermemeliuim..umarim bu azimle devam ederim ..desteklerinizi bekliyorum arkadaslar ..ben her turlu yardimi yaparim birlikte motive olalim en onemlisi motiveyi koruyalimmm .en son halimide paylasayim siİzinle

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb canım,
Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.
Bnde 70 kiloyum. Kilo vermek istiyorum. Çok çabuk kilo alıp çok çabuk kilo verebilen bi yapım var maalesef.
Kilo vermeye nerden başlayacağımı bilmiyorum. Dietimide eşim sayesinde bozuyorum hep:(

Mrb canım,
Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.
Bnde 70 kiloyum. Kilo vermek istiyorum. Çok çabuk kilo alıp çok çabuk kilo verebilen bi yapım var maalesef.
Kilo vermeye nerden başlayacağımı bilmiyorum. Dietimide eşim sayesinde bozuyorum hep:(
merhaba melegim oncelikle kendimi biraz tanitayim ben 23 yasinda bekar ve gida muhendisligi son sinif ogrencisiyim bi donemim kaldi muhendis olmak icin Allahin izniyle .bunu sunun icin soyluyorumki biraz gidalardan anliyorum kendi capimda iceriklerinden ..Oncelikle sana sunu soylemeliyim diye dusunyorum..her gidanin onemli olan dozudur balim herseyin fazlasi Zehirdir toksik etki yapar ve zararlidir buna su da dahil..ben bunu saglikli beslenme programim boyunca aklimdan cikarmiyacagim ise yarayacagini dusunyorum..sana onerim kendin icin zayifla ve kendini taniyarak basla ise ..neleri seversin asla vazgecemediklerin neler ..ve yemeklerden tat almaya basladim ben inanir misin iyice cigniyorum ve tadina variyorum once ve sonrasinda yemekten once yani buyuk bardak su iciyorum ...bunlari sen kendin belirlersin zaten.simdi onemli olan karar vermen motive olman azicik hirsin zaten cok bi kilonfa yok ama tabiki onemli olan kendimizi iyi hissedecek kiloya dusmemiz ben uc gun oluyor baslayali ama daha once diyetisyene gittim bi ay dayanabildim ama ozgur ruhlu oldugum icin gelemiyorum skiya ..kendim ozgurce b program yaptim ...karar verelim ve birbirimize destek olalim gerisi gelecek guven bana neden yapmayalim ki ustelik sen evlisin ne guzel bi ailende var madrm esin cok yardimci olmuyor ona gote bi progfam hazirla hafta sonlarini esinle abartmamak kaydiyla diledigini ye ama yavas ye ve suyunu icmeyi ihmal etme ..inan sen zayifladikca esinin sana davranisi bile daha degisir ablamlardan biliyorum..yeterki kararli ol bem diyet yapmiyorum saglikli besleniyorum de diyet listeleri flan hepsi bos inan kendi diyetisyenin ol ben sana hep yazarim sende bana yaz kilo verdikce cok mutlu olurum biraz uzun bi yazi oldu affet :) son olarak acele etme motive ol once ve otur kagidi kalemi al kendini tani programini hazirla hedeflerini belirle motive isinide brbirimize birakalim ...mesajin cok mutlu etti beni :) BASARİCAZ YENİ SLOGANİMİZ ETLİYİM BUTLUYUM MUTLUYUM degil Etliyim butluyum ama artik ZAYİFLİYORUM COOOOK MUTLUYUM :)

Heheeee canım çok tatlısın yaa etliyim butluyum ewt ama bnde kilo vermek istiyorum... Eşime göre normal kilodayım göbeğim olmadığı için öyle düşünüyo kendisi ama bn ince olmak istiyorum.

Heheeee canım çok tatlısın yaa etliyim butluyum ewt ama bnde kilo vermek istiyorum... Eşime göre normal kilodayım göbeğim olmadığı için öyle düşünüyo kendisi ama bn ince olmak istiyorum.
boyun uzun ozaman vala benim boyumda kisa 68 kilo cok gelmeye basladi :) sende motive ol basla bi once bekliyorum mujdeli haberlerini :)

Ve aksami ettim bugun saglikli beslenerek :) suyumu duzenli icerek :) bkrazdan aksam yemegimi yicem suyumu icicicem sonrasindada btki cayimi yudumlayacagim :) ve insAllah o cok istedigim elbisenin icine yaz ayinda girecegimmm :) bekle beni gunlugummm :)

Yok canım benim boyum 1.66 kilom 70

Kizlarrr benimle birlikte kilolara bay bay demek isteyen herkesi bekliyorummm :) veee ucuncu gunumde harika gecti psikolojimi hic zorlamadan dozunu ayarliyarak bol su tuketerek saglikli bi gun daja gecirdim..en onemlisi kibyarin sinavim var onun stresini acisini yemeklerden cikarmadim cunku onlarrrr masumm :) bugun ogrendigim en onemli sey tat almayi bildikten sonra cok yemenin bi onemi olmadigi ..beynine yasaklar koymamam gerektigi ..:) hadi bakalimm basariyoruzzzz kzlar ;)

Evettttt selamlar selamlar gunlugum ..bugun saglikli beslenme programimin dorduncu gunuuu :) 2,5 litre suyumuda icmeye calisiyorum az once aksam yemegimi de yedim ..inanilmaz pozitif ve mutluyummm sinavdan cikip geldigim halde :) motivasyonumda tamamozgurce besleniyorum ve kova kadini olarak icinde ozgurluk olan herseye bayiliyorum zihnime sinirlar koymuyorum ve yine tabiki tad almanin cok yemekten gecmedigini kendime hatirlatiyorum..bugunde cok basariliydi bakalim sonuc ne olacak ilk haftanjn sonu pazar gunu :))) bedenimi seviyorummm ve degisimeee hazirimmmmmmmmm Nil o elbisenin icine gireceeeekkk ! ;)

images.jpeg
yaz auina kadar bu elbisenin 36 bedenine girecegim!

Bugunnnn saglikli beslenme programiminnn besinciiii gunuuu veeee bugun benimmm Dogum gunummmm:))(iyiki dogmusum yasamayi vok seviyorummmm...bugunde devam son surat programa 2,5 litre su icme hedefimede az kaldianliyacagin gunlukum bugun de basariliyimmm ve sinavimida gecmisim cokkkk mutluyum :) hayat suprizlerler doluuuu :)

Gunaydin gunlukum bugun tammm 6 gun oluyor dun karbonhidrati olarak beslendigim icin dogum gunumden dolayi bugun daha protein agirlikli beslenecegim..kahvaltimi yaptim kocaman iki su bardagi suyumu ictim bugunde programim vok guzel gidecek soz veriuorummmm hafifledigini hissetmek ve kendin icin biseyler yapmak o kdr guzel ve degerli ki..herseuden onemlisi hayatta bi amacinin olmasi nillll o elbiseye girecekkkk :)))

Gunaydin gunlukum bugun tammm 6 gun oluyor dun karbonhidrati olarak beslendigim icin dogum gunumden dolayi bugun daha protein agirlikli beslenecegim..kahvaltimi yaptim kocaman iki su bardagi suyumu ictim bugunde programim vok guzel gidecek soz veriuorummmm hafifledigini hissetmek ve kendin icin biseyler yapmak o kdr guzel ve degerli ki..herseuden onemlisi hayatta bi amacinin olmasi nillll o elbiseye girecekkkk :)))
Başarılar canım takipteyim :KK15:

GUNAYDİİİİİİNNNNNN bugun pazar yaniiii tarti gunummm ..ve ben cokkk mutluyum cunki bi haftadir hemen herseuddn yiyerek ama ucundan ucundan tadarak 2,5litre suyumu hic aksatmadan hedefime ulastim hatta 300 gramda fazladan verdim ve artik 67,200 gr yeni kilommmm tebeik ediylrummm kendimi :) pazartesi yani yarindan itibaren kizlarin yarismasina katiliyorum ve daha skiya alcam kendimi :) hadi bakalim gtsin kilolarrrrrrr :)

Merhaba gunlukummm bugunnn yarisa basladim kizlarla ..iddialiyim her zamanki gibi umarim hedefime ulasirim iki ayin sonunda dort buyuk bardak suyumu ictim bu saate kadar smdi kahvemi yudumluyorum inanilmaz istah bastiriyor turk kahvesi herkese tavsiye ederim ..oyle cok istiyorum ki o elbisenin icine girmeyi seker hastaligi riakinden kurtulmayi ..ve bugun kahvaltidan bisaat sonra yarim saat tempolu sporumuda yaptim bayag bi terledim mekik de cektim spora devam saglikli beslenmeye devam..diyetisyene gitmek hc bi sekilde czum degilmis gercekten cunku diyetisyen seni bi yere kadar motive ediyor sen kendini motive etmezsen kimse bunu yapamiyor yasasinnn Azmimmmm ve inancimmm :)))bakalim 8 subat sabahi kac kilo gitmis olacak smdilk minnak mnnak hedefler koyiyorum. Hedef 1 kilo ama suprizde olabilir tabiiii :))))

Merhabaaalar gunlukcumm :) bugun ikinci haftanin ikinci gunuydu ve ben bugun kahvaltida corba ictim iki dilim ekmekle oglen en sevdigim sey olan pizzadan yedim dort kuxuk dilim.aksami denegelemek amacliyogurt yedim sadce 2,5 lt suyumu da ictim az oncese bi salatalik yedim sporumu cok olmasada birazcik yaptim ama mekik programini uyguluyorum devam devam devam...supersin nil ! O elbisenin icine gircez !

Merhaba tekrarda gunlukcumm bugun neredeyse hic kacamak yapmayip yani sagliksiz besinler tuketmeden guzel bi gun gecirdim .sabah yumurta oglen bezelye yemegi aksamda balik yicem salatayla tabi ekmeksiz bi tek sabah ekmek yemeye alistim bile tamamen de kesmiyecegim ekmegi :) sularimida ictim sporjmuda yaptimmm cok mutluyum yuruyus bile yaptimmm.gtcekkk bu kilolar ve istedigim kiloya dusene kadar kendime kiyafet al.iyacagim :)) gitsin gari tum kilolarrr

Back
X