hedef 50 kilo olmak.. :)))

Günaydın kızlar

moralim cok bozuk haftasonu hiç yapmadığım kadar kaçamaklar hatta kaçamak dağları yaptım.
gece gece çikolatalı kek mi istersin jelibonlar mı istersin kahvaltıda börekler falan mangal artı çerez ve asitli içeçek bu haftasonu hepsini birden yaptım sabahda cezamı gördüm tartıda 54.5 olmuşum 2 günde bakalım ne olcak bu hafta merakla bekliyorum...

yaa inşallah 53,5 yada altını görürüm bendede oluyordu hep artılar eksiler ama bu kadar farkı ilk defa görüyorum

çakılll cozutmuşunnn
ama o 500 gramın üstesinden gelebilirsin
bugün spora biraz daha ağırlık ver
akşam yemeğinide hafif tut
gün boyu sıvı tüketiminide yükselt
gider hemen üzülme

senle aynı kilolardayız benim bu haftaki hedefim 53,5 spora ağırlık verip yakala beni

yaramaz cakil seni
acik tövim seni hıııı jelibonlari cikolatali kekleri luplettin haaaa saka biyana 500gr almisin cok degil ama tekrar yapma lutfen bak yaz geldi... vericegin cok az kilo kaldi... biraz daha dikkat et lutfennnn... surda 2 ay kalmis yaza biraz sabirrrrrr temem mi

uykuluyum saatlerin ileri alınması benim dengemi bozdu çookk uykum varr çoook
bende bacak hareketlerini yapıyorum akşamları iç bacak hareketini kaçar tane yapabiliyorsun sen ben 50 de pes ediyorum mekiktede 40 ta pes ediorum çok mu hammım ne

bende sabah
1 kuru kayısı
bir bardak süt
1 dilim beyaz ekmek ( tam tahıllı bitmiş( )
haşlanmış yumurtamı yiyip evden çıktım.

50 yapiyorum baska bir harekete geciyorum ...sonra birdaha 50 yapiyorumm... mekik de ayni sekilde araya farkli bir hareket koyup tekrar donuyorum..100 tamamliyorum sabah ogle aksam yaptigim icin toplam 300 oluyo

Son düzenleme:

beta: cakil cozutmussunnn
valla guzel kelime sabah sabah guldurdun beni..... cakillllll duydun mu kissss yaramaz

bende kaçamak yapmak istiyorum dondurma mevsimi başlıyor eşim akşamları cips yiyor durduruyorum kendimi bak kızım diyorum şimdi bunları yersen ana öğünlerinden kesmen gerekecek o zaman aç kalacaksın aç aç gezmek istermisin ?? hem zaten az kilo lanet gitmiyorda akşam turşum çıkıyor eve git sofra hazırla yemek ye ertesi güne yemek pişir mutfağı toparla sonra spora giriş bisiklet sür iç bacak çalış mekik çek zaten sabah 6:30 da kalkıp işe koşuyorum yatağa yatınca nasıl uyuduğumu bilmiyorum :)

50 yapiyorum baska bir harekete geciyorum ...sonra birdaha 50 yapiyorumm... mekik de ayni sekilde araya farkli bir hareket koyup tekrar donuyorum..100 tamamliyorum sabah ogle aksam yaptigim icin toplam 300 oluyo

hmm mantıklı akşam halim kalırsa denerim

ben light dondurma aliyorum su buyuk paketlerden.. cilekli vanilya ve kakaolu guzel oluyo onu bir kac gun yerim...yada sade dondurma ole yapa bilrsin... bir paketi 4 gun de tuketiyorum... ama ayda bir aliyorum... benim esim ole aburcubur pek yemez arada yer.. bende cumartesi puding yaptim ev yapimi... 1 litre sute kizim yesin esim yesin diye baya bir kase cikti hala dolapta ama ben yemedim hiccc.... yemicemde..... agzimi surersem gelirrr cunku...

Son düzenleme:

aynen tadını alınca duramıyorsun bende hiç tadına bakmam ancak öle durabiliyorum dondurma konusuna gelince ben nogger sandiviç dondurmayı çok seviyorum özellikle karamalli tarafını hiç light dondurma yemedim tadını bilmiyorum var mı normalinden bir farkı

afiyet şifa olsun prensesimmm
benim kahvaltım
2 dilim tahıllı ekmek arasına 3 parça peynirle tost
200 ml soguk süt
biraz helva
bakalım ben 2 gün sonra harekete başlıycam şu aralar başlayamam

biraz daha buzlumsu oluyo...ama ole belirgin bir fark yok ben seviyorumm... bende cok severim noggeri oyyy cakil bir kacamak yaptinn ne konusuyoz canim istedi kisss beta bosver sen yapma kacamak.... yapacaksan masum seylerle...light dene...

günaydın kızlar :) bugun kahvaltıda menemen , 1 zeytin, 1 dilim tost makınesınde kurutulmus ekmek, sekersiz cay

Merhaba kızlar. Haftasonu ailemin yanındaydım yazamadım. İlk gün hiç kaçamak yapmadım ama ikinci gün çok fazla fındık-fıstık türü kuruyemiş yedirdiler bana Ne yapalım bu hafta toparlamaya çalışacağım. Bir de yanımda dolma gönderdiler 1 adet dolma 100 kaloriymiş. Pirinç yemiyordum normalde ama sizce yemeklerde yoğurtla az miktarda dolma yesem sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
günaydın kızlar :) bugun kahvaltıda menemen , 1 zeytin, 1 dilim tost makınesınde kurutulmus ekmek, sekersiz cay
selam blume

bence sen yine arkadaslarini cagir esra ama az miktarda yetsen sıkıntı olmaz ev arkadasin yokmu ... cokmu getirdin dolmayi

esra üzülme kuruyemişteki en azından yararlı yağlardan e vitamini almış oldun saçlarına cildine yarasın bende bazen 1-2 ceviz yiyorum

selam blume

bence sen yine arkadaslarini cagir esra ama az miktarda yetsen sıkıntı olmaz ev arkadasin yokmu ... cokmu getirdin dolmayi

Elacım ev arkadaşım var o yüzden birilerini çağırıp dolmayı bitirttirirsem de ona ayıp olacak... Bilirsiniz öğrenci evine yemek gelince bir haftalık masraftan kurtulunuyor, o yüzden kıza ayıp olur yani :/ Günde 2şer adet yesek bir hafta gidecek öyle söyleyeyim Öğlenleri 2 dolma+yoğurt, akşamları da salata yiyeyim diye düşündüm. Ama şimdi senin bu yazdığından olmaz mesajını çıkarıyorum O yüzden ben en iyisi onu 2 günde bir filan yiyeyim. Belki o zamana kadar ev arkadaşım bitirir. İnşallah

esra üzülme kuruyemişteki en azından yararlı yağlardan e vitamini almış oldun saçlarına cildine yarasın bende bazen 1-2 ceviz yiyorum

Evet canım ben de öyle düşündüm ama 1700 kaloriyi buldu ki ben normalde 1000i hiç aşmıyorum... Ama ne yapalım sadece bir gün böyle oldu, ben de tartı gününe kadar bunu telafi etmeye çalışacağım :)) Dediğin gibi en azından hazır gıda abur cubur yemedim. En azından sağlıklı şeylerdi diye kendimi avutuyorum. Sağlam bir kaçamak yapmış oldum bu kez de böyle olsun

O Zaman dengele ole yap... aksamda salata ohhh ...ekmeksiz yogurtla hic bisey olmaz.... arada baska seyler kacirmazsan hic biseycik olmaz... merak etme.... evet zaten yemek yapamiyorsunuz dersler okul felan... hazir yemek kararinda ye yeter...

O zaman ben en iyisi yarından itibaren tartı gününe kadar şöyle bir menü yapayım:

Sabah: 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği (180 kalori)

Ara: 1 elma/1 portakal (70 kalori)

Öğlen: 1 dolma (100 kalori) 1 kase yoğurt (140 kalori)

Ara: 2 kuru kayısı 3 badem (70 kalori)

Akşam: Yağsız bol salata (50 kalori)

Böylece hem günde sadece 1 dolma yemiş olurum ama yanında yoğurt olduğu için doyarım. Hem de az kalori almış olurum cumaya kadar kaçamağımı telafi ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…