- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.061
Siz beni tekrar motive ettiniz.neredeyse vazgeçmek üzereydim.son birkaç kiloyu vermek daha zor oluyor.vücut spor ve az besine alışıyor ve duraklama oluyor.şimdi sizinle beraber son kilolarımı da halledicem inşallah.neyse bende çok yazdım galiba
Şimdi 53,5 kiloyum.50 olmak istiyorum.
sakiiin....vazgecme.. bu kadar baslamisken... 3 kilo nedirki tamam kilo az vermesi zor ... ama mumkun..illaki gider kararli olduktan sonra yaglar mahkumm
senide listeye aliyorum canim
bide senin kilonda daha cok arkadas var burda cok yakinsiniz onlardanda ogrene bilirsin... onlarda masallah cok guzel veriyolar kilo az ama cok azimliler bide egzersiz yapiyorumusnn??? bu seni hizlandiracaktir.. mutlaka yap..
İyi geceler, güzel rüyalar..telden giriyorum..not aldim yarin pc acinca listeye ilk isim seni eklemek tekrar hosgeldinn:)))
ben uyumaya gidiyom adahavincin sana tatli ruyalarrr.. yarin gorusuruzzz... diyete devammm.. kafani bosalt birakmayi dusunme yarin tan gaz devammm..
arkadaslar uzun bı süre giremedim kusura bakmayın vize sınav haftasıydı. ama dikkat etmeye devam ettim ve bugun tartıldım 56,6 olmusum uzun zamandırda tartılmıyorum cok mutlu oldum
nasilsin blumebiz tarti gunlerini cumaya aldik.. ama senikini kaydediyorum simdi.. umarim sinavlarin guzel gecmistirr..
ıyıyım elaprenses evet super gecti sen nasılsın nasıl gidiyor son durum nedir :) tamam benımkını kaydet gectıgımz cumaya ben bu cuma bı daha bıldırım yaparım :) bu arada pek spor felan yapamadım ama derslerden dolayı kososturmacalı gectı ondan olsa gerek ama artık ewdeyım tekrar duzene dönuyorumm
ohhh guzel gecmesine sevindim) rahatlamissinr.. spor yapmamn normal olsun baya vermissinnn...
sadece benim adım yanlış prensesimkızlar bu hafta ki sonuçlar iki gün önce olmasına karşın güzel sonuçlar
yanlışım varsa söleyin... düzelecek bişeyy
umarım güzel şeyler olucak Ebrucumkizlar Merhaba.bugun gundem secim sonuçları. insallah ulkemiz adina guzel şeyler olur.
ben simdi 63.8 im blume biraz yavas gidiyorevet bende cok sasırdım ewe gelır gelmez tartıldım hatta kılo almısımdır belkı dıye dusunuyordum sehr dısında olunca mecburıyetten biraz fast fooda kacmıstım :/ az yemıstım ama. sen kacsın canım suan
evet bende izliyorum tv yi..kizlar Merhaba.bugun gundem secim sonuçları. insallah ulkemiz adina guzel şeyler olur.
sadece benim adım yanlış prensesim
ayyyy kusura bakmaaa dilviincimm konrol etmeden... girmisim sonuclari..(((
biraz duzelticemmm cok ozur diliyorum
umarım güzel şeyler olucak EbrucumRabbim milletimiz için Türkiye'miz için ne hayırlıysa onu nasip eylesin kötülere fırsat vermesin.
doğum da:101kg
doğum sonrası:90kg
6 ay sonra:85kg
diyete başladığımda:85kg
şimdi:66 kg
hedef:50 kg
hedef tarih:1 haziran
6 aydır diyetteyim 19 kg verdim. emzirme döneminde de 5 kiloyu sayarsak toplam 24 kilo... tam bir senede . şimdi 50 olmak istiyorum... boyum 1.61.... hadi bakalımmmm..... başlamıştım zaten yeni günlüğümle daha da hırslanarak aynen devam....
.............................1. hafta ......... 2.hafta.......3.hafta
Emiily:................. 51.5.............. ?.......................?
34 bta26:............. 54.8............ 55.7.................54.3
Renitsa: ................ 61.4.............. 60.5.................60.7
vienna:................. 58.2............. ?..................... ?
elaprensess:........... 65.2........... 65.2..................65.0
snfogretmeni27.........89........... 87.5................... ?
cakil86.................... 56.5........... 54.9...................54.7
EBRUARIN...............59.3.......... 58.5....................58.3
blume90................. 60............... 59.1................ ?
esra927....................54.2........... 53..................... 52.2
benmtlumuyumki.......52.7 ........ 52.1..............52.0
SheZofren................. ? ..................... ? .............60.2
.............................4.hafta..........5.hafta
34 bta26:............... 55.0............ 53.8
elaprensess:........... 65.1............. 63.8
snfogretmeni27......... ?..............?
cakil86.................... 54.5............ 54
EBRUARIN...............57.5............ 56.5
blume90................. ?................ 56.6
esra927.................. 51.7............ 51.3
benmtlumuyumki..... ?.................?
SheZofren................ 59.7............ 59.3
su_perisi79.............. 60.0............ 58
alkara...................... 50.0............?
dilviin...................... 60.............. 58.1
adahavin.................... .............. 53.5
prensesim hiç önemli degil olur böyle şeyler normaldirdilviin kusura bakmayaaa cok ozurrrr birazdan duzelcemm..((( benim beynim cok yorgun oluyo bazen uykusuzluk...
Günaydın kızzlarr
Benim kilo saçma sapan bişi oldu anlayamadım
cuma sabahı 53,8 dü.
C.tesi sabahı 54, 4 oldu.
pazar sabahı 53,6
bu sabah 54,2
yaa hiç bişi anlamadım tartının yerinide değiştirmedim örgü gibi oldu bi ters bi düz anlam veremedim.
prensesim hiç önemli degil olur böyle şeyler normaldir