hedef 50 kilo olmak.. :)))

sakiiin....vazgecme.. bu kadar baslamisken... 3 kilo nedirki tamam kilo az vermesi zor ... ama mumkun..illaki gider kararli olduktan sonra yaglar mahkumm
senide listeye aliyorum canim
bide senin kilonda daha cok arkadas var burda cok yakinsiniz onlardanda ogrene bilirsin... onlarda masallah cok guzel veriyolar kilo az ama cok azimliler bide egzersiz yapiyorumusnn??? bu seni hizlandiracaktir.. mutlaka yap..

Şimdi 53,5 kiloyum.50 olmak istiyorum.

telden giriyorum..not aldim yarin pc acinca listeye ilk isim seni eklemek tekrar hosgeldinn:)))
ben uyumaya gidiyom adahavincin sana tatli ruyalarrr.. yarin gorusuruzzz... diyete devammm.. kafani bosalt birakmayi dusunme yarin tan gaz devammm..

Son düzenleme:

Spor yaptım.evde bisiklet var,plates malzemeleri yani ne ararsan var.eşim sağ olsun sporla ilgili ne istediysem aldı.bir süre düzenli yaptım.fakat eşim yorgun geliyor, bana eşlik etmiyor sporda.arkadaşım falan da yok.yani sıkıldım bir başıma yapmaktan.bırakmıştım fakat yarın tekrar başlayacağım.desteğin için teşekkür ediyorum.inan yalnızlıktan dolayı herşeye vazgeçmiştim.

arkadaslar uzun bı süre giremedim kusura bakmayın vize sınav haftasıydı. ama dikkat etmeye devam ettim ve bugun tartıldım 56,6 olmusum uzun zamandırda tartılmıyorum cok mutlu oldum

arkadaslar uzun bı süre giremedim kusura bakmayın vize sınav haftasıydı. ama dikkat etmeye devam ettim ve bugun tartıldım 56,6 olmusum uzun zamandırda tartılmıyorum cok mutlu oldum

nasilsin blume biz tarti gunlerini cumaya aldik.. ama senikini kaydediyorum simdi.. umarim sinavlarin guzel gecmistirr..

nasilsin blume biz tarti gunlerini cumaya aldik.. ama senikini kaydediyorum simdi.. umarim sinavlarin guzel gecmistirr..

ıyıyım elaprenses evet super gecti sen nasılsın nasıl gidiyor son durum nedir :) tamam benımkını kaydet gectıgımz cumaya ben bu cuma bı daha bıldırım yaparım :) bu arada pek spor felan yapamadım ama derslerden dolayı kososturmacalı gectı ondan olsa gerek ama artık ewdeyım tekrar duzene dönuyorumm

ohhh guzel gecmesine sevindim) rahatlamissinr.. spor yapmamn normal olsun baya vermissinnn...

ohhh guzel gecmesine sevindim) rahatlamissinr.. spor yapmamn normal olsun baya vermissinnn...

evet bende cok sasırdım ewe gelır gelmez tartıldım hatta kılo almısımdır belkı dıye dusunuyordum sehr dısında olunca mecburıyetten biraz fast fooda kacmıstım :/ az yemıstım ama. sen kacsın canım suan

kızlar bu hafta ki sonuçlar iki gün önce olmasına karşın güzel sonuçlar
yanlışım varsa söleyin... düzelecek bişeyy
sadece benim adım yanlış prensesim
kizlar Merhaba.bugun gundem secim sonuçları. insallah ulkemiz adina guzel şeyler olur.
umarım güzel şeyler olucak Ebrucum Rabbim milletimiz için Türkiye'miz için ne hayırlıysa onu nasip eylesin kötülere fırsat vermesin.

ben simdi 63.8 im blume biraz yavas gidiyor( ama gecen hafta 2 gun kacamagimdan baska bozmadim..disarda okumak zor...
kizlar Merhaba.bugun gundem secim sonuçları. insallah ulkemiz adina guzel şeyler olur.
evet bende izliyorum tv yi..
secimleri.. sabahtan berii

amiinnnn.....

:44: umarım yanlışlık tekrar yapmamışımdır
kızlar bu arada herkeze maşşallahhh diyorummm

Günaydın kızzlarr

Benim kilo saçma sapan bişi oldu anlayamadım
cuma sabahı 53,8 dü.
C.tesi sabahı 54, 4 oldu.
pazar sabahı 53,6
bu sabah 54,2

yaa hiç bişi anlamadım tartının yerinide değiştirmedim örgü gibi oldu bi ters bi düz anlam veremedim.

btacimm benimde hep ole oluyo hatirlarsan hep soyluyorum.. ayni durum bende de var.. hergun tartildigimiz icin ole ben birde gunluk not defterine yaziyorum bak dikkat et haftalik olarak baktigi da vermis oluyosun 200,300 yada her nekadarsa yada ayni kiloda kaliyosun...

nasilsiniz bugun.. ????ben hafta sonu hic kacamak yapmadim cumartesi sezar salata, pazar kofte salata yedim... biraz mekige agirlik vermeye basladim... bacak hareketleri ile beraber.. simdilik nivea nin sıkılastiricisini aldim... guzel nemlendiriyo bakalim
sporla nasil olacak.... bu arada
kahvaltim:
ac karnina
keten tohumu1dilim kepek ekmegi
1 yumurta sarisi
2 kibrt. kut. light peynir
1 ince dilim salam
2 dilim domates
bir fincan yesil cay

simdi sutlu kahve icicemm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…