hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydin cakil
aklimda jel... sadece biraz daha arastircam... bide cildiyeciye faln sorucam.. krem felan.. bugun bulana kadar da nivea alicam...
sen neden uyuyamadinn ((

kızlarrr günaydınnn
yaptıgınız hareket yada seri falan var mı

gunaydin dilviin :))
ben normal egzersiz yapiyorum..biraz plates hareketleri felan mekik ole bilindik seyler..ama cok guzel videolar var.. nette.. bir ara ebru salli yaptim cok iyiydi.. simdide aklimda kalanlari yapiyorum iste..

gunaydin dilviin :))
ben normal egzersiz yapiyorum..biraz plates hareketleri felan mekik ole bilindik seyler..ama cok guzel videolar var.. nette.. bir ara ebru salli yaptim cok iyiydi.. simdide aklimda kalanlari yapiyorum iste..
ben bi fitness programı indirdim onu yapıcam bi arkadasım vardı birlikte zayıfladıgımız aynı yasta ve boydayız sadece o benden daha zayıf onunla baslayacagız bugun inşallah harekete oda işini bitirince izniniz olursa bu topiğe baslıycak birlik olunca baya gaza geliyoruz fazla yediğimizde birbirimize ceza veriyoruz hareket olarak hemen yapıp buraya yazıyoruz kızlarda geçen sene gaza geliyolardaa bizden

kızlar selaaam, günaydınlar herkese :):)

eveeeet superisi bildiriyooooor, bu sabah tartıldım vee sonuuuuuç : 58 :):):

nasıl mutluyum bilemezsiniz, azimle ve buradaki dayanışma sayesinde 58'e inivermişim. devamı haftaya inşallah. sporu ve düzgün beslenmeyi bırakmak yok!!!!!!

bu arada ela'cım ben de lierac kullanıyordum sıkılaşmak için faydasını da gördüm gerçekten, bodyslim diye bir ürünü var. burada satılıyor mu bilmiyorum, lierac'ın birçok ürünü maalesef türkiye'de yoktu yakın zamana kadar. yavaş yavaş artmaya başladı. bu da aklında olsun, ben çok beğeniyordum. bir arkadaşım vasıtasıyla yurtdışından getirtmiştim, çok daha uyguna geliyordu. belki burda da vardır artık. ama şu xtra-gel'i ben de yazdım aklıma, madem bu kadar memnun olan var, kullanmak gerekebilir diye düşünüyorum.

iznimiz nedemek kis coook muttlu oluruz.. gelsinnn bizide hareketlendirirsinizz.. ceza olayi cok iyi aslinda kacamaklarda bizde verersek...

massallahhhh pericikk supersinnnn 2 kilo kesinlikle bırakmak yoook :)))) valla cokkk sevindimmmmmm
evet lierac bende memnun kaldim..bodyslim dur onada bakim.. x-tra gel bir blogta begenilmemis yorum coktu ama arastircamm.. daha...

iznimiz nedemek kis coook muttlu oluruz.. gelsinnn bizide hareketlendirirsinizz.. ceza olayi cok iyi aslinda kacamaklarda bizde verersek...
1500 ip atlardık hemen 250 squatı yapardık hadi bugun müsait olanlar bunları yapmaya calışsın
bu gidişle atılcam ben herkesi yormak suçundan
kızlar regl olmuşum ve bu dönemde daha çok dikkat edip hareket yaparsam cidden daha fazla mı kilo veririm bilginiz var mı :44:

aslinda ayni gibi... regliyle regli omadigin gun farki yok.. regli haftasinda kilo vermiyorsun sislik felan .. diger haftada o haftanin kiyle beraber dusuyo.. yani cok dusmus gibi oluyo... bence
1500 ipmi mumkun degil ip sevmiyorum ama squat olabilir oda 50 anca 250 set halinde olabilr

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar
nihayet kendime uzun bir aradan sonra alisveris yaptimm kot aldim goruncemden idarelik kot almistim.. baskasinin kiyafetini giymey pek sevmem ama vucut olcum cok degisiyo.. bugun kendime 28 beden bir kot aldim yasasin ben 57 kiloyken 28 beden (bazen kadifede27) giyodum.. sanirim bacak hareketlerim ise yaradi.. cok mutlu oldum... ama karnim biraz kalmis azda simit var((( sanirim mekige yuklenmem lazim
bu arada disarda sadece tavuklu salata ( sezar) yedim... diyet tam gaz devam aksam mekik cekecem karliyim.. beli inceltmem lazim

darisi senin basinaa adahavin rejim yapiyormusun yada kendince biseylerr

Yapıyorum bende.59 kilodan düştüm 53'e...eskiden geç saatlerde yerdim.onu kestim,meşrubatı kestim.ve çok su içiyorum.kızlar bu yağ tutucu kapsüller hakkında bilginiz yada kullananınız var mı?(ya benim eşim ahçı,bu ara iş yerinden yağlı yaglı yemekler getiriyor.bu kapsül işe yarar birşeyse alıp, şu yemeklere kalsam diyorum.)

reklamlarda gordum bende.. yemegin icinemi katiliyo ben onu ac karnina yutulan bisey diye dusunmustum... benim hic bir fikrim yok

kızlar bu hafta ki sonuçlar iki gün önce olmasına karşın güzel sonuçlar
yanlışım varsa söleyin... düzelecek bişeyy

Yemegin içine katmak için değil, önden alınıyor da işe yarıyor mu bilmiyorum.bu reklamlarda çıkanları diyorum.burada da başka markaları var.

anladiiim adahavin valla bir fikrim yok bloglari topikleti forumlari arastir.. sayet sen basarmissin kilo vermeyi demeki formulunu biliyorsun.. ayni sekilde devam et... sonucta vucuda bisey aliyosun etkiside belli degil.. daha once ne cok bakanlik onayli urun cikti.. hepsi foss.. vucuda zarar vere bilir.. bogazi kestim mi sorun halloluyo aslinda... bunuda bir yasamm tarzina donusturdun mu tamamdir... amannn ne cok konustum dimi.. sen bilirsin.. forumlara bak bakalimm...
seninde kilonu giriyim mi tabloya kac olmak istiyorsun... beraber zayiflayalimm...

Son düzenleme:

Çok memnun olurum.beraber zayıflayalım.söylediklerinde kesinlikle haklısın.

Siz beni tekrar motive ettiniz.neredeyse vazgeçmek üzereydim.son birkaç kiloyu vermek daha zor oluyor.vücut spor ve az besine alınıyor ve duraklama oluyor.şimdi sizinle beraber son kilolarımı da halledicem inşallah.neyse bende çok yazdım galiba

Siz beni tekrar motive ettiniz.neredeyse vazgeçmek üzereydim.son birkaç kiloyu vermek daha zor oluyor.vücut spor ve az besine alışıyor ve duraklama oluyor.şimdi sizinle beraber son kilolarımı da halledicem inşallah.neyse bende çok yazdım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…