- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
kızlar midemi bozmuşum çok fena dün geceden beri fenayım:/
oyüzden ne yediğimi bnde kaçırdım, ama sabah bir dilim ekmekle beyaz peynir yedim, şimdi de bir muz yedim.
rahatsızlığımdan dolayı şuan patates haşlıyorum onu yiyeceğim birazdan.
iyileştikten sonrada evde spor olayına başlamak istiyorum
geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın
gecmis olsunnnn(( dikkat et kendine
kizlar merhabalar.birkac gundur giremedim cunku oglumla ailemin yanina gittik orda da baya biseyler yemek zorunda kaldim bi de babam pastaneci olunca kalorisi yüksek şeyler yedim. yarin sabah tekrar tartilacagim kaldigim yerden devam edecegim pazara kadar zayiflamam gerek.
tabi kaçamak yapmamak lazım ama hepimiz yapıyoruz maalesef, ama toparlarsın eminim üzülme
saol canım .. senin nasıl gidiyor
aslinda irafeli bir insanim ama ailede yemeyince yanlis anlıyorlar mecburen yiyoruz ama dedigin gibi durmak yok.bir de yesil cay hangi marka iciyorsunuz yoksa aktardan mi alıyorsunuz
aslinda irafeli bir insanim ama ailede yemeyince yanlis anlıyorlar mecburen yiyoruz ama dedigin gibi durmak yok.bir de yesil cay hangi marka iciyorsunuz yoksa aktardan mi alıyorsunuz
ben hem aktardan aldim hemde hazir poset betgamutlu aldim betgamutlu icimi daha rahat
ahh o aile ziyaretleri ve aile yemekleri yokmuuu bende haftasonu bizimkilerdeydim hep sevdiklerimi yapmışlar fazla kaçırmadan tadına bakarak yedim azar azar günlük kalori toplamımı geçmedim ama ben doğadan limonlusunu içiyorum genelde öğle yemeğinden sonra içiyorum aslında akşam spordan önce içsem daha faydalı olur
daha once hep dogus cay icerdim ben o zamanlar kabizlik da vardi dogusun form cayi cok iyi geliyordu onun yesil cayini denedin mi sen?dogadani pek icemedim
bu arada isim neydi? markasini yazar misin ben esime soyledim o da dogadan almış pek begenmedim hamile kalmadan once cok bitki cayi icerdim ancak hamilelik emzirme donemi derken hic icemedim simdi de tadi kotu geliyor.bergamotlu okani deneyebilirim
lipton berrak yesil adi.. cok birakinca acimsi oluyo .. ama yinede icimi digerinden daha rahat