hedef 50 kilo olmak.. :)))

kizlar bugun oglen greyfurt suyu icip grisini yedim.. aksam evde pizza yaptim evdekilere kendime diyet bisey yapmaya usendim.. pizzanin tabaninda yag yok direk yagli kagit.. kucuk bir dilim yedim sekersiz cayla...
egzersizi birazdan yapicam kizimi yatiriyim artik ne kadar yapabilirsem...

Günaydın kızlarr dünkü menümü veriyim akşam spor yapamadım mutfak işleri bitince koltukta battaniyenin içinde uyuya kalmışım saat 21:00 de bu akşam sporumu yapıcam tv karşısında :))

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)14 kcal
0.50 x 1 Dilim (40gr) Baklava (120 kcal)60 kcal iş yerinde adettir biri evlenince çocuğu olunca yada güzel bişi olunca baklava alır ve herkese dağıtır ayıp olmasın diye tadımlık aldım
1.00 x 1 Kase (200gr) Ezogelin Çorbası 180 kcal
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) 128 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Ezogelin Çorbası 180 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yaz Türlüsü 221 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)140 kcal

Alınan Kalori Toplamı1169 kcal

günaydın cıtırlarrrr

kahvaltim:
1,5 haslanmis yumurta
1 tam tahilli kepek ekmegi
biraz beyaz peynir
biraz kasar
yesil cay bergamutlu( sonunda aldm)

Son düzenleme:
günaydınn
kahvaltım;
1 açma
peynirli omlet
sekersiz çay

dün akşam 1 baklava yedim kızlar
galiba ben bu diyet işini iyice aksatmaya başladım:18:

günaydınn
kahvaltım;
1 açma
peynirli omlet
sekersiz çay

dün akşam 1 baklava yedim kızlar
galiba ben bu diyet işini iyice aksatmaya başladım:18:

normalde çok iyisin ama kaçamakların var sabahlarıda simit, açma, poça yemeyi kesersen haftada 1,5 kg verirsin

Ben evden çıkmadan her sabah haşlanmış yumurta ve 1 dilim ekmek yiyip çıkıyorum çayımıda işte içiyorum sabahları sıkı kahvaltı yapınca gün içinde daha çok yemek istiyor canım nedendir anlamıyorum belkide şekerle alakalıdır.

sabah evde yiyemiyorum maalesef yaa
yataktan zor kalkıyorum valla
bide uyanır uyanmaz yiyemem hayatta
1 saat geçmesi lazım
arkadas almış açmayı o yüzden yedim
pişman oldum ama bayaa yağlıydı midem bulanıyo
bide kaçamaklarım olmasa iyi olacak da
eşim destek olmuyo hiç
istemiyo diyet yapmamı

eşinin seni böylede sevmesi çok güzel kıymetini bil derim
benim eşim karışmaz nasıl olmak istiyorsan mutluysan öyle yap der
abur cubura çok düşkün her akşam muhakkak bişiler atıştırır yemekten sonra çekirdek halley çikolata kuru yemiş fark etmez mutlaka atıştırır o yiyince benimde canım çekiyor ama frenliyorum kendimi tadına bile bakmıyorum çünkü ağzıma sürünce durduramıyorum kendimi
ama kaynımla eltim kilolar yüzünden hep tartışırlar kaynım zayıflamasını ister eltim zayıflayamaz kaynım yemek yerken az yee dikkat et diye telkinlerde bulunur kilo onlarda büyük sorundur

yaa aslında benim de niyetim 2 3 kilo daha verip bırakmak
eşim bebek istiyo biliyosunuz
en azından hamile kalmadan önce biraz eksilsem iyi olacaktı
rabbim bilir ne zaman olacağını tabi ama
eşim ya olduysa diyo
canın çekiyo yemiyosun kendini kısıtlıyosun diyo
yani 2 arada bir derede kaldım
bu arada eşim karışmaz kilolarıma
sen nasıl istersen öyle olsu der normalde

renitsa bebek zaten ilk aylarda plasentadan beslenmiyo yani annenin yediginden almiyo...hucre bolunmesi tutunma derken zaten anlarsin hamile oldugunu... benim doktorum ben sana ne zaman yiyecegini solicem derdi 14 haftadan itibaren beslenmeyi konustuk

birde folic asit kullaniyormusun bebek dusunuyorsun ya

yok cdanım kullanmıyorum
kullanmam mı gerekiyo:26:

yok cdanım kullanmıyorum
kullanmam mı gerekiyo:26:

evet genelde tüm hamilelere yada hamile kalmak isteyenlere dr verir ama sen kafana göre kullanma bir dr la görüş hem hamile kalmak istiyosan dr seni genel bir muayeneden geçirir tahlillerini yapar değerlerine bakar ve sana genel sağlığın hakkında yol gösterir

aşerme gibi bişi söz konusu olursa canın çekince kısıtlayamazsın illa onu yemek istersin çevremdeki aşeren hamileler öyle diyordu.

ela haklı bebek önce senin yediklerinden almıyor ama yinede hamilelik döneminde diyet yapılmamalı sadece dengeli beslenilmeli

ya ben sıkı diyet yapmıyorum canımın istediğini yiyorum ya
o yüzden içim rahat
sence de öyle değil mi ben çok kısıtlamıyorum ki kendimi
ayrıca bu ay olmadı gibi hissediyorum nedense
o yüzden de biraz rahatım
mayısta kaynımın düğünü var
ona kadar 2 3 kilo versem
ondan sonra düşünsek bebeği aslında daha iyi olacak
o yüzden de doktor muayenesini falan gerekli görmüyorum
eşim tutturmuş ovulasyon testi alalım falan diyo
insanlar ne kadar uğrasıyo bekliyo bebek için
ben bu kadar takmak için daha çok erken diyorum
çünkü daha ilk ayımız
nasip sonuçta rabbim ne derse o olacak
ama böyle söylediğimde de eşim çok kırılıyor
onu üzmek istemiyorum
yani kafam çok karışık kızlar

walla ovulasyon testinin ne olduğunu ben bile bilmiyorum eşine şu an hayret ediyorum adam ne kadar istiyorki neleri araştırmış
ama sen haklısın onu kırmadan daha ilk anda olmayabileceğini anlatabilirsin hemen sorun aramamalı bu hem kısmet hemde biraz psikolojik bir durum arkadaşlarım var 1,5 yıl bebek istediler olmadı olmadı pes ettiler olacağı varsa olur dediler 2 ay sonra hamile kaldı :)) kısmet işi tamamen

yaa eşim her konuda öyledir
kafaya bişey takmasın
yemez içmez herşeyini araştırır
bide ailece görüştüğümüz arkadaşlarımızın hepsinin var
sanırım o yüzden çok hevesleniyo
istedikten 4 5 ay sonra hamile kalan arkadaşlarım var
onları örnek gösteriyorum bende ne yapayım

erkekler hemen acele eder hoppp kucakta olsun isterler sen rahat ol fistikim zaten yeniymis denemeler olsun olur illaki 6 aya kadar hatta bir sene olmaya bilir... esinede anlatirsin ne zaman olursa... stres yapmamak gerekir.. ovilasyon testini ben kullandim guzel bisey aslinda... ama madem senin acelen yok ne zaman olursa diyorsun... hic kafaya takmamak gerekir... doktor konturolu gerekli degil diyorsun ama folic asit en az 3 ay onceden depolaman cok onemli elbette hamileyken veriliyor.. almiyanlara bisey oluyormu hayirr ama yinede ben 6 ay onceden baslamistim.. hem bunlari konusuysun...

bu öğlen çok acıktım yaa kıymalı pırasa , fırın makarna ve yoğurt vardı yemekte bende kıymalı pırasayı fırın makarnayı az yoğurtla yedim .

kızlar midemi bozmuşum çok fena dün geceden beri fenayım:/
oyüzden ne yediğimi bnde kaçırdım, ama sabah bir dilim ekmekle beyaz peynir yedim, şimdi de bir muz yedim.
rahatsızlığımdan dolayı şuan patates haşlıyorum onu yiyeceğim birazdan.
iyileştikten sonrada evde spor olayına başlamak istiyorum

geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…